duruda kocaman abla olmus artık masallah kuzuya cok tatlıııı..
tuba masallah ogluna cok yakısklı yaa.. yerım onun tombul yanaklarını...
mutluyum,mehlika meryem,diloş04,özgekrd,tubatuba,devrimim,hulka,tıff ve ömür bebişlerinize kocaman maşşallah rabbim korusun hepimizin evlatlarını
duruda kocaman abla olmus artık masallah kuzuya cok tatlıııı..
saolun kızlar,duruya da maşallah
maşallah duru prensesime allah nazarlardan saklasın gamzecim. tuba boncuğuna maşallah nazar değmesin hepsini korusun allahım
maşallah duru bebeğee..
ömür tuba gamze çok tatlı hepsi yaaa maşaallah yeğenlerimize:)
Maşallah Duru prensesimize süslü fıstık.
TIFF , ÖMÜR , TUBA , GAMZE , MUTLUYUM maşallah beşişlerinize rabbim hepsini nazarlardan korusun
kızlar çok teşekkür ederiz güzel dilekleriniz için.
Ömür , Tuba , Gamze , Mutluyum arkadaşlarım bebeklerinize koccaman bir nazar boncuğu.
tuba zorla bana kız doğurtecen anacım, kız doğurup senin oğlene vercem.:roflol:a.s:roflol:
maşallah hepsi çok tatlı. bir ara bizde ekleyelim
durubaby kızına 41 kere maşşallahhh sarı papatya olacak galiba:)
ömür tuba gamze çok tatlı hepsi yaaa maşaallah yeğenlerimize:)
TIFF , ÖMÜR , TUBA , GAMZE , MUTLUYUM maşallah beşişlerinize rabbim hepsini nazarlardan korusun
kızlar çok teşekkür ederiz güzel dilekleriniz için.
Ömür , Tuba , Gamze , Mutluyum arkadaşlarım bebeklerinize koccaman bir nazar boncuğu.
teşekkürler teyzoşlar
tuba zorla bana kız doğurtecen anacım, kız doğurup senin oğlene vercem.:roflol:a.s:roflol:
gel canım zaten ankaradasın,ayarlıyalım bir günmasallah oburix egelıp sıkıstırsam soyleee
:)saol teyzesi,büyüyorda annesiyle yapışık geziyor resmen,herkes uyandırıp emziriyor,ben bir saat uyusun emmeden diye duaa ediyorum :)masallah devrime nekadar buyumus boyle...benım ogluma cok benzıyo benımkı devrımın mınyaturukaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?