2010 Mayıs bebeklerinin fotoğrafları :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi TIFF
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mutluyum,mehlika meryem,diloş04,özgekrd,tubatuba,devrimim,hulka,tıff ve ömür bebişlerinize kocaman maşşallah rabbim korusun hepimizin evlatlarını

maşallah duru prensesime allah nazarlardan saklasın gamzecim. tuba boncuğuna maşallah nazar değmesin hepsini korusun allahım

ömür tuba gamze çok tatlı hepsi yaaa maşaallah yeğenlerimize:)

TIFF , ÖMÜR , TUBA , GAMZE , MUTLUYUM maşallah beşişlerinize rabbim hepsini nazarlardan korusun

kızlar çok teşekkür ederiz güzel dilekleriniz için.
Ömür , Tuba , Gamze , Mutluyum arkadaşlarım bebeklerinize koccaman bir nazar boncuğu.

tuba zorla bana kız doğurtecen anacım, kız doğurup senin oğlene vercem.
:roflol:a.s:roflol:

Son düzenleme:
duruda kocaman abla olmus artık masallah kuzuya cok tatlıııı..

saolun kızlar,duruya da maşallah

maşallah duru prensesime allah nazarlardan saklasın gamzecim. tuba boncuğuna maşallah nazar değmesin hepsini korusun allahım

maşallah duru bebeğee..

Maşallah Duru prensesimize süslü fıstık.

TIFF , ÖMÜR , TUBA , GAMZE , MUTLUYUM maşallah beşişlerinize rabbim hepsini nazarlardan korusun

maşallah hepsi çok tatlı. bir ara bizde ekleyelim

herkese çok teşekkür ederiz kızlar rabbim hepimizin yavrusunu korusun:Saruboceq:

doğur sende bi kız şeker kız deriz ona daŞeniz

masallah devrime nekadar buyumus boyle...benım ogluma cok benzıyo benımkı devrımın mınyaturukaydirigubbakcemile3

masallah oburix e gelıp sıkıstırsam soyleee
gel canım zaten ankaradasın,ayarlıyalım bir gün
masallah devrime nekadar buyumus boyle...benım ogluma cok benzıyo benımkı devrımın mınyaturukaydirigubbakcemile3
:)saol teyzesi,büyüyorda annesiyle yapışık geziyor resmen,herkes uyandırıp emziriyor,ben bir saat uyusun emmeden diye duaa ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…