• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 mayısta sevgilisi askere gidecek olanlar

kızlar sözlüm 2 gün sonra gidiyor çok üzülüyorum yaa zaman nasıl geçicek bilmiyorum napmalıyım ki mafoldumben:gitme:

canım Allah sabır versin..seni şuanda en iyi anlayanlardan biriyim..ilk günler çook zor geçiyor..acemiliği biterse rahat edersiniz ama..sen sadece dua et..

bizim yerimiz bugün belli oldu 5. piyade eğitim tugayı tokat merkeze çıktı uzun dönem gidiyor eşim Allah yardımcımız olsun hepimizin de

canım benim nişanlımda orda yaptı acemiliğini..şimdi usta birliğinde ankara'da..
tokatta telefon açma imkanları oluyor..tek sıkıntı yemekler güzel değil..telefonla konusunca insan rahatlıyor...

Allah'ım hepimizi sevdiklerimize sağ salim kavuştursun inşallah.. :Saruboceq:

arkadaşlarımın da dediği gibi ilk günler çook zor geçiyor..ve bazen kendini inanılmaz güçlü hissediyorsun bazen deli gibi ağlamak gelio içinden ama güçlü ol hep..Askerin arkasından ağlamak iyi değil derler..bol bol dua et..:Saruboceq:

ağlamaktan çatlamak üzereyim mafoldumben:gitme:senağlama
Zor nefes alıyorum şuan
yarın gidiyo canımın yarısı mafoldumben bu kadarını tahmin etmiyodum nefesm kesiliyo

canım benim nişanlımda orda yaptı acemiliğini..şimdi usta birliğinde ankara'da..
tokatta telefon açma imkanları oluyor..tek sıkıntı yemekler güzel değil..telefonla konusunca insan rahatlıyor...

Allah'ım hepimizi sevdiklerimize sağ salim kavuştursun inşallah.. :Saruboceq:

arkadaşlarımın da dediği gibi ilk günler çook zor geçiyor..ve bazen kendini inanılmaz güçlü hissediyorsun bazen deli gibi ağlamak gelio içinden ama güçlü ol hep..Askerin arkasından ağlamak iyi değil derler..bol bol dua et..:Saruboceq:

nefesimçok teşekkürler arkadaşım bilgilerin için gerçekten de telefon açıyor hergün eşim 10 günümüz geçti bile çok şükür eşimin usta birliği de belli oldu bulgaristan sınır kapısına çıktı çok rahat çok güzel bir yermiş anlatılanlara göre inşallah doğrudur 20 gün sonra kırklareli dereköyde usta birliğimiz başlıyor hayırlısıyla

ağlamaktan çatlamak üzereyim mafoldumben:gitme:senağlama
Zor nefes alıyorum şuan
yarın gidiyo canımın yarısı mafoldumben bu kadarını tahmin etmiyodum nefesm kesiliyo

sevgili queen arkadaşım seni o kadar iyi anlıyorum ki daha birkaç gün önce eşimi gönderdim ve baygınlık derecesine geldim onu gönderirken çok çok çok zor oldu iyi ki akrabalarım yanımdaydı ve eşim de çok metanetliydi hep beni teselli etti canım sen de acını istediğin gibi yaşa ama yıpratma kendini günler öyle veya böyle geçiyor bizim bile 10 gün oldu şimdiden

sevgili queen arkadaşım seni o kadar iyi anlıyorum ki daha birkaç gün önce eşimi gönderdim ve baygınlık derecesine geldim onu gönderirken çok çok çok zor oldu iyi ki akrabalarım yanımdaydı ve eşim de çok metanetliydi hep beni teselli etti canım sen de acını istediğin gibi yaşa ama yıpratma kendini günler öyle veya böyle geçiyor bizim bile 10 gün oldu şimdiden

gittiği gün çok üzüldüm çok yıprandım kendimi yaşlanmış gibi hissediyorum.. şaka gibi :bbo::delphin:

haklısın canım ama kendini teselli et iyiki evli değilsin bekarlığında ona daha çok alışmadan askere yollamışsıın sevdiğini

benimde sevgilim gitti daha yeni askere :( :( tek korkum acaba askerde gözden uzak gönülden ırak olur mu..:( ilk gün çok ağladım.. ne zormuşş iki dakika konuşmak bile mutlu ediyor beni :( allah hepimizin sevdiklerini sağ salim askerliğini yapıp bize kavuştursun.. inşallah hiç bir aksilik olmadan dönerler... ailemden ayrıldığımda bile bu kadar koymamıştı:(

turkbayragiturkbayragi 41 kere maşallah :nazar: turkbayragiturkbayragi

turkbayragişafak 415 turkbayragiturkbayragi

turkbayragimehtap 35 turkbayragi:asigim:

Benim şafakta aynıı mehtapta benim tekrar yazmama gerek yok kuzum kaydirigubbakcemile3
Günler ne güzel geçiyor ya hayırlısıylada biticek inşallah turkbayragi

bu sefer ben yazayım özgemm :1: :1:

turkbayragi ŞAFAK 405 turkbayragi

turkbayragi MEHTAP 24 turkbayragi

SENİ ÇOK SEVİYORUM ASKERİMMM :asigim:

Back
X