• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 mayısta sevgilisi askere gidecek olanlar

Okadar iyi anlıyorum ki sizi =( benim nişanlımda 27 mayısta gitti askere =( kıbrısta şuan.. =( Şafak 188.. Buaralar 2miz içinde vakit hiç geçmiyo =( bu gece 2-3 gündür özellikle daha fenayım =( tlfnda konuşurken ağlamamak için zor tutuyorum kendimi =( bu gece tlfnda konuştuğumuzda oda ağladı bende =( yazıcı olarak görev yapıyo,bugün nasıl yaptıysa =) bılgisayarı söküp kulübenin oraya kurmus =) müzk dnletti bna =) aglamaya basladım zaten hemen =( izin kullanmadı daha benim aşkm,buaralar çıkıp gelmezse =) dayanmaya çalışcaz bişekilde.Okadar çok şey öğretiyoki bu askerlik çiftlere.. Allah hepimize yardım etsin

canım merhaba sevgilin sanırım izmir foça jandarma komando çıkmış. benim sevgilime de orası çıktı. ordan doğuya gönderiyolar vs. diyolar. senin sevgilin dağıtımda nereye çıktı. bi de askerliği orda nası geçti. eğitimi çok ağır diyolar. biraz bilgi verirsen sevinirim.

canım merhaba sevgilin sanırım izmir foça jandarma komando çıkmış. benim sevgilime de orası çıktı. ordan doğuya gönderiyolar vs. diyolar. senin sevgilin dağıtımda nereye çıktı. bi de askerliği orda nası geçti. eğitimi çok ağır diyolar. biraz bilgi verirsen sevinirim.

thetisim şu anda komandosuyla beraber izinde:69::69: bir süre giremez de ben cevap vereyim dedim, askerinin ustası şırnak elbette zorlu geçiyo ama hayırlısı diye dua et sen üzülme, benim nişanlım da ağrı'da zor da olsa alışıyo insan, Allah kavuştursun canım:70:

Son düzenleme:
thetisim şu anda komandosuyla beraber izinde:69::69: bir süre giremez de ben cevap vereyim dedim, askerinin ustası şırnak elbette zorlu geçiyo ama hayırlısı diye dua et sen üzülme, benim nişanlım da ağrı'da zor da olsa alışıyo insan, Allah kavuştursun canım:70:

amin cnm sağol. cümlemizi bi an önce kavuştursun Allahım:69:

Back
X