• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moda Haberleri 2010 Modası

Adivar

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2007
6.169
50
358
İstanbul
2010-moda.jpg

Biz, yaz sıcaklarıyla boğuşurken 2010 sonbahar ve kış sezonu belli oldu bile. Bu kışa en hakim olan renk gri. Elbiselerde, hırkalarda yoğun olarak kullanılıyor. Bir kaç sezonun gözdesi dantel bu sezon da etkisini koruyor. Kısa deri ceketler ise yeni trend.
Yeni sezon alışverişine çıkmadan önce 2010 modasına dair ön bilgiler verebilecek kıyafetleri bir araya getirdim. Bakalım 2010 modası bize neler getirecek?

phoca_thumb_l_2010%203.jpg

phoca_thumb_l_2010%204.jpg

phoca_thumb_l_2010%205.jpg

phoca_thumb_l_2010%206.jpg

phoca_thumb_l_2010%207.jpg

phoca_thumb_l_2010%208.jpg

phoca_thumb_l_2010%209.jpg

phoca_thumb_l_2010%2011.jpg

phoca_thumb_l_2010%2012.jpg

alıntı

Griyi zaten çok severim birde ozaman kadar(2010)Doğum yapmış olurum hayırlısıyla...Kiloda çabucak giderse kim tutar beni..
Özledim lastikli dar kotlarımı şortlarımı hele hele bu sıcakta yazlık badylerimi gerçi şu durumum içinde aldım bayağı birşey ama zayıflık gibisi yok yaaa:)
Moda renklerle aram çok iyidir ama model olarak takip etmem zira yakışan var insana yakışmayan var en iyisi kendine yakıştırabilmek..
Öperim cnm ellerine sağlık adidasında gri çantasını artık%100 alırım bebek için düşünüyordum artık kararım kesin:) a.s.

Allah ikinizide saglıkla kurtarsın sana 2 örnek vericem 1 ben 1 cocuk annesiyim bakımlı ve kilomu koruyan biriyim dogumdan sonra sıkı bır dıyet ve sporla kıloları verdim esim için çekiciyim.2 bir arkadas aldıgı kıloları vermek için hiç bir caba harcamadı kendıne bakmayıda bıraktı cocugum oldu yeter dıyor eşiyle huzursuz adam internette zayıf guzel hatunlara bakmaktaymıs aslında bızler zayıf veya sısman kendımızı begenmeli sevmeliyiz onları umursamamalıyız fakat yapamıyoruz

Back
X