2010 nisan anneleri bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sevil_83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
17 haftalık hamileyim benim de oğluşum olacak inşallah.

benimkide oğlan 16+4. Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşaaallah.

bir erkek de benden. oğluşumla 20.haftadayız :lepi:

nisan ayı genelde oğluş ayı oldu eee bir kızda benden o zaman arada lazım damatlara

benim dünya güzeli bi kızım olacak inşallah, çoğunlukla erkek diyorlardı ama yanıldılar :)) çok mutluyum, minik kızıma alışveriş yapmaya nihayet başlıcam haftasonu..

ben de nisan annesi olacağım inşallah.29 ekimde randevum vardı.cinsiyetini öğrenemedik ama.poposunu dömdü bize göstermedi.doktorum da tahmin yürtmek istemedi.rüyalarımda hep erkek bebek gördüm.sağlılkı osunda ilk bebeğimiz zaten.herkese hayırlı kolay doğumlar.

Ben de nasipse 2010 Nisan anne aday adayıyım : )) 16 haftalıkken cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendik.Çevremde ki bir sürü kişininki de erkek bebek.Sanırım 2010 da erkek patlaması var : ))

Merhaba ben de 1 nısan 2010 annesı olucam gıbı gÖrÜnÜyormuŞ:) oĞluŞum olcakmıŞ 20. Haftadayız, masal okumaya baŞlamak lasım dı mı mÜzık dınletmek gerek daha doĞmadan :)))

merhaba bende nisan annesiyim oğluşum olacak nasip olursa herkese kolay doğumlar diliyorum

bende 17 hafta 1 günlük hamileyim geçen hafta belli oldu cinsiyeti kızım olucakmış inşallah...bende nisan annesi olucam inşallah...

2010 nisan sonu annesiyim inşallah bebeğim kız olacak ilk çocuğumda kız ama bebeğimin eşinde kist oluşmuş erken doğum olabilir dedi dr onu önlemek için iğne verdi haftada 1 tane çok tedirginim şu an 16 haftam bitti 2 hafta sonra 3 lü test yapacak Rabbim herkese hayırlı doğumlar versin böyle bi sorunu duyan yada yaşayan arkadaşlar yardımcı olabilirmi lütfen tehlikeleri hakkında tam olarak

ben de nisan annesi olucam inş.. bugün itibariyle 19+5 iz.. :)) veinş. sağlıklı bi oğlumuz olucakk...

19 haftalık olduk bugün,2 hafta öncesine kadar kızım olacak sanıyordum ama oğlum olacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…