esroscum sakın üzülme çünkü daha cok yenı hamılelıgın. Ve satla tutmuyor zaten aslında. Döllenme tarıhını tam bılemedıklerı ıcın böle oluyo...1 hafta ıcınde görunur artık melegın merak etme sen
yeni anneler hoş geldiniz aramıza a.s.
Kızlarr nerdesiniz ne yapıyorsunuzz
cnm işte böyle bişey
Baby Ticker - The Baby Countdown Pregnancy Ticker
merhaba canım hoşgeldin...ne biliyim internetten araştırdıkça daha çok kafam karışıo...sen görmüşmüydün bebişini?
sağol tatlım..seninle aynı görünüyoruz satta..senin son adet tarihin neydi canım?
15 temmuz tatlım.
hoşbuldum canım.yok bende görmedim daha.inşallahhh cumartesi göreceğim.
en son nezaman gitmiştin kontrole canım?
peki sen nezaman gittin en son kontrole?görünüyormuydu?
pazartesı gittim canım bende görundu..doktorum progestan vermıstı bas dönmesınden ıcememıstım bıkac gun mutlaka ıcmenı ıstıyorum dedı...kullanan varmı kızlar...
tam beş haftalıkken gitmiştim.abdominal keseyi görmüştük sadece.29 . Da geri gel demişti kalp atışı için.senin bebiş daha küçük telaşlanma.
pazartesı gittim canım bende görundu..doktorum progestan vermıstı bas dönmesınden ıcememıstım bıkac gun mutlaka ıcmenı ıstıyorum dedı...kullanan varmı kızlar...
ama dedım ya gülüm...bu döllenmeyle alakalım bir durum hesaplar tutmuyor hıc..bence bu gidişinde göreceksın artık....
her işte bir hayır vardır.üzülme canımm yaaa.10 gün geçmez sana şimdi
merhaba arkadaşlar.çok mutluyum ben de bugün meleğimin kalp atışlarını gördüm çok güzeldi rabbim herkese nasip etsin inş.[/QUOTE
Hadi gözün aydın.Darısı başımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?