2010 Nisan Anneleri

esroscum sakın üzülme çünkü daha cok yenı hamılelıgın. Ve satla tutmuyor zaten aslında. Döllenme tarıhını tam bılemedıklerı ıcın böle oluyo...1 hafta ıcınde görunur artık melegın merak etme sen

sağol tatlım..seninle aynı görünüyoruz satta..senin son adet tarihin neydi canım?

ama dedım ya gülüm...bu döllenmeyle alakalım bir durum hesaplar tutmuyor hıc..bence bu gidişinde göreceksın artık....

pazartesı gittim canım bende görundu..doktorum progestan vermıstı bas dönmesınden ıcememıstım bıkac gun mutlaka ıcmenı ıstıyorum dedı...kullanan varmı kızlar...

Evet ben .Hergün 200mg progestan alıyorum.Düşük tehditine karşı.İlk önce 15 gün iğne yapıldı.15 gün crinone jel.Şimdide kapsülle devam iştee.

tam beş haftalıkken gitmiştim.abdominal keseyi görmüştük sadece.29 . Da geri gel demişti kalp atışı için.senin bebiş daha küçük telaşlanma.

bizde c.tesi günü gittik ilk kontrole 5 haftalık kese görünüyor herşey olması gerektiği gibi dedi..bugün o lekeyi görünce koktum gittim hemen tekrar baktı kesede bebek görünmüyor küçük olduğundanda olabilir bi sorun olduğu içinde olabilir dedi..aslında bugün gitmeseydim direk 10 gün sonra gidecektim hiç bu sıkıntıyı yaşamayacaktım..işte insan duyduğu olumlu şeyleri değilde en küçük bişeyde olsa olumsuzu kafasına takıyo:(

merhaba arkadaşlar.çok mutluyum ben de bugün meleğimin kalp atışlarını gördüm çok güzeldi rabbim herkese nasip etsin inş.

Back
X