2010 Nisan Anneleri

yeni hamişler gelmiş.. lafını üzerime alınmalımıyım acaba :))) isim belirtmemişsin ama bende varsam içlerinde hoşbulduk :))opuyorumnanaktan

aslında ben daha hamile değilken bu topiğe yazmıştım ve listedeydim.. ama bu ara içinde girip yazamadım bişeyler... ilk gelenlerden ama geç paylaşımda bulunanlardanım yani :)))

sahi bu arada listemiz yokmu? hiç göremedim ben...

Listemiz 80 li sayfalarda yenilendi.Orada görebilirsin.

:)) canımm seninki yine iyiymiş.. Benim daha 6.9 mm :))
umarım ikimizin de en kısa zamanda hayırlısıyla görünür minikler..

Ama bildiğim kadarıyla vajinal bakıldığında 15 mm. Karından 20 mm. Olmuşsa ve bebek görünmüyosa problem var demektir... Yani umarım yanlış hatırlamıyorumdur.. Nette bi yerde bu şekilde okumuştum...

Rabbim yardımcımız olsun..:saruboceq::saruboceq::saruboceq:

amin canım inşallah görürüz bebişlerimizi...
Inşallah bişeyleri yoktur allahım...

Kızlar hepınıze bugÜn destek olduĞunuz ıÇın Çok teŞekkÜr ederım...allah sızıde bebıŞlerınızıde korusun....bızıde tabı:):)ben eve gıdıyorum uyuyakalmazsam akŞam aÇarım evden:)

Şimdi bebişler yanımızda olsa öpmekten tüketiriz heralde:)))))opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tahlıllerım vardı onları yaptırdım ılac yazdırdım gıtmısken bıde gorıyım dedim:))

iyi yapmışsın canım.tahlil olarak ne yaptırdın? ben bugün özelde açlık kan şekeri,hemogram,tam idrar,bide stfs yanlışda yazmış olabilirim bi hormon işte bunları yaptırdım ama henüz sonucu almadım.ayrıca özelin istediği tahlilleri devlette yaptırırken doktor sorun çıkarıyor mu?

iyi yapmışsın canım.tahlil olarak ne yaptırdın? ben bugün özelde açlık kan şekeri,hemogram,tam idrar,bide stfs yanlışda yazmış olabilirim bi hormon işte bunları yaptırdım ama henüz sonucu almadım.ayrıca özelin istediği tahlilleri devlette yaptırırken doktor sorun çıkarıyor mu?

yok canım sorun cıkarmadı tam kan sayımı toksoplazma
rubella

Back
X