İyiyiz naz seni sormalı.Bende uykucunun teki oldumm.
iyiyim canım çok şükürrr kaydirigubbakcemile5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyiz naz seni sormalı.Bende uykucunun teki oldumm.
yeni hamişler gelmiş.. lafını üzerime alınmalımıyım acaba :))) isim belirtmemişsin ama bende varsam içlerinde hoşbulduk :))opuyorumnanaktan
aslında ben daha hamile değilken bu topiğe yazmıştım ve listedeydim.. ama bu ara içinde girip yazamadım bişeyler... ilk gelenlerden ama geç paylaşımda bulunanlardanım yani :)))
sahi bu arada listemiz yokmu? hiç göremedim ben...
:)) canımm seninki yine iyiymiş.. Benim daha 6.9 mm :))
umarım ikimizin de en kısa zamanda hayırlısıyla görünür minikler..
Ama bildiğim kadarıyla vajinal bakıldığında 15 mm. Karından 20 mm. Olmuşsa ve bebek görünmüyosa problem var demektir... Yani umarım yanlış hatırlamıyorumdur.. Nette bi yerde bu şekilde okumuştum...
Rabbim yardımcımız olsun..:saruboceq::saruboceq::saruboceq:
kıslar benım pamuk cıvcıvımde 5.8 mm olmus![]()
naz mrb bugün bebişimin kalp atışını gördüm.ben de ultrasona göre 6 hafta 6 günlük olmuşum
maşallah kuşuma allah nazardan korusun:)
mrb canım bende gordum bugun ama dınlıyemedım sıgorta doktoruna gıttım masallah yavrularımızaaaa
maşallah sen geçen gün duymuştun sanki yine mi gittin? neden ki?
tahlıllerım vardı onları yaptırdım ılac yazdırdım gıtmısken bıde gorıyım dedim:))
tahlıllerım vardı onları yaptırdım ılac yazdırdım gıtmısken bıde gorıyım dedim:))
iyi yapmışsın canım.tahlil olarak ne yaptırdın? ben bugün özelde açlık kan şekeri,hemogram,tam idrar,bide stfs yanlışda yazmış olabilirim bi hormon işte bunları yaptırdım ama henüz sonucu almadım.ayrıca özelin istediği tahlilleri devlette yaptırırken doktor sorun çıkarıyor mu?
yok canım sorun cıkarmadı tam kan sayımı toksoplazma
rubella