maşşallahh kuzuna canımmm
hadi maşallah bebişine.
canım benimyaa dikkat et kendine çok yormasürekli, bir uyku hali. bi de dün iftarda misafir vardı. bugün temizlik yapınca sancım başladı şimdi.
hoşbuldum naz cımm çok şükür bizde iyiyizhoşgeldın jnazcım bız ıyıyız sen nasılsın
şimdilik bi tansiyon sorunum yok ama, bizimde kontrol etmemiz gerekir mi acaba düzenli olarak?
bende önümüzdeki hafta almayı düşünüyorum canım ama fazla kimseyi değil bir kaç arkadaş ve aileler yeter diye düşündümben bu sene kımseyı ıftara alamıcam malesef temızlık yapamıyorum cunku sadece yemek doktorum yorma kendını dedim bende bıraktım herseyı yatıp dınlenıyorum
amin canım hadi bakalım gözün aydınsaol canım arkadaşlarım rabbim tüm annelere bu sesi duymayı nasip eğler inşallah yarın birde kan testlerim var hayırlısıyla onlarıda vericem
canım benimyaa dikkat et kendine çok yorma
hoşbuldum naz cımm çok şükür bizde iyiyiz
ayrıca ticker ınıda çok beğendimm
bilmiyorumki demircim
jnazcim ben (gülsemin) unutmadiysan tabi beni
diger nickimi iptal ettirdim uzun sure sonra yeniden uye oldum
benide ekle listeye olurmu canim :1hug:
KK Nick ----->Zehir
Yas---->23
SAT--->16 temmuz
Tahmini D.T.---->22 nisan
Hamiş kaldığı kilo---->54
Cinsiyet Güncel notlari----> kese nedir bilemedigimden ve de kalp atisi henuz dinlenmediginden bisey yazamicam kaydirigubbakcemile3
ayy canım benimyaa bilirim o ağrıyo Allah kolaylık versin geçer inşallahh
canım ben p.tesı basagrısından gece acıle gıttım bıde kusuyordum hala devam edıyor mıgde bulantısıda var normalmıs
saol şekerim sanada yapalımmmopuyorumnanaktan
ne zaman cagırdı bıdaha zeyracım
aaa ciddimisin canım unutmadım tabiki
hadi hayırlı olsun bebişin ekliyorum hemen
aaa ekleriz hemen tatlımlistede yokum ben ama yaaa mafoldumben
hoşbuldum zeyracımmjnazcığım meraba hoşgeldin benide listeye eklermisin canım yaşım 27 sat temmuz 8 tahmini doğum tarihi 14 nisan kilo 58
saol canim benim gecmek bilmiyor ücc gun oldu yha ücc :bbo:
[
[/FONT][/B][/COLOR]
canım son satını soylermısın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?