2010 Nisan Anneleri

herkese selam arkadaşlar,sayfaları oku oku bitmedi,yeni gelen arkadaşlara hayırlı olsun diyorum,40 ları geçtik maaşallah.ben bu listeye başlarken bereketli olacağına inanıyodum zaten.
telaşı sıkıntısı,derdi olan arkadaşlar allah hepimize sabır versin.
yazgülüm geçmiş olsun,dinlenmekten başka çaren yok.evde olan arkadaşlar kıymetini bilin,istediğiniz zaman koltukta sızıp kalıyosunuz,ohhhh keyif sizin.:içelim:

naz mrb bugün bebişimin kalp atışını gördüm.ben de ultrasona göre 6 hafta 6 günlük olmuşum
şu kalp atışını bir de biz duysak hayırlısı ile,sanki o zaman bütün sıkıntılar biticek sanıyoruz.6+6 iken karından mı görebildi seninkini?

naz cımm... maşallah miniğine canım...

darısı benim başıma diyeyim...
bi dahaki gidişimde kesemin büyüdüğünü ve içindeki miniğimi de görmek istiyorum.. nolur allahım... :Saruboceq:

ebram hosgeldın canımm nasılsın
canım ben 6 haftalıkken karından gordu doktorum kalp atısını ama sesı alamadı

naz cımm... maşallah miniğine canım...

darısı benim başıma diyeyim...
bi dahaki gidişimde kesemin büyüdüğünü ve içindeki miniğimi de görmek istiyorum.. nolur allahım... :Saruboceq:

saol şekerimmmopuyorumnanaktan
senınle aynıyız mutlaka gorursun canımmmhihoyyyt

canımm.. listeyi sen yapıyosun sanırım.. bi arkadaş 80 li sayfalarda güncellendi demişti. ama bulamadım ben.. 80-90 arası taradım ama :))) bu arada amiinn canm..:Saruboceq:

şu kalp atışını bir de biz duysak hayırlısı ile,sanki o zaman bütün sıkıntılar biticek sanıyoruz.6+6 iken karından mı görebildi seninkini?

mrb canım evet bugün gittim karından gördük kalp atışını ama duymadım hiç aklıma da gelmedi sormak heyecandan unuttuk işte

aynıyız güzelim de bana sat a göre uyumsuz gebelik.. geç döllenme dendi... o yüzden geriden geli
yorum.. bidahaki gidişimde kesin ultrasondaki haftama göre yapıcam takvimimi :))) inşallah görürüm..

bi şey soracağım bana folik asit hapı nhaftada bir verildi. bi de coraspin, bi de hafta da düşük için iğne. niye benim dozlar az?

amaaannn 7 sayfada girmişim topiğe... hihoyyyt 21 temmuzda yazmışım bunları.. allahım sana şükürler olsun ümitlerimi boşa çıkarmadın :Saruboceq:

hayır sol bacağımda aşırı şişme oluyor. p. tesi ultrasona sokacağım. damar tıkanıklığından şüphe etti doktorum. rahatlatmak için verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…