- 30 Ocak 2009
- 1.222
- 580
- 323
- 41
kızlar hepinize günaydın.
Ramazan başından beri çok şükür oruç tutabiliyorum bunda iştahımın biirden kapanması ve mide bulantılarımda yardımcı oldu aç kalmak daha bile iyi geldi neyse...
Bu sabah sahura kalkamadık.. tam kalktık ezan okunuyor su içip yattık. Bende niyetlenmedim öğlene kadar durumuma gire bakayım dedim. Aslında canım hiçbirşey yemek istemiyor orucu da bırakmak iistemiyorum ya...
Kızlar hiç yemek yiyesim yok vitamin alıyor musunuz bende alayım bari napayım böyle çok bebeğim gıdasız kalacak diye korkuyordum. hatırlarsanız 1 hafta öncesine kadar kilo almaya başladım diye üzülüyordum şimdi kilo veriyorum mafoldumben
haklısın canım yaa benimde var alerjim o yüzden pek dışarı çıkamıyorum gaz sancısı fena zaten dikkat et kendine
günaydın şekerler nasılsınız ben bugün çok iyi hissediyorum kendimi umarım böyle devam eder
jnazcım bu arada bebişimin kalp atışlarını duyduk listeye eklersen sevinirim yoksa ağlarım bak yinea.s.
ben elevit kullanıyorum doktorum verdi
aaa peki alerji için doktorun ilaç kullanabilrisin dedimi? hangi ilaçları kullanıyosun? benim doktorum alerji ilaçları B grubudur gebelikte kullanılabilir dedi ama internette aksini okuduğum için kullanmaya korkuyorum. sen nasıl başediyosun alerjiyle?
arkadaşlar bişey sorucam, ben 6 haftalık hamileyim doktorum bana sadece folikasit verdi başka da bir ilaç vermedi bu normal mi?
elevit ne vitamini yani ne içeriyor ben sadece folik asit içiyorum
hımm anladım ben neye alerjim olduğunu da bilmiyom alerji testlerimde çıkmadı sadece kozmetik ve deterjanlardan şüpheleniyorum. o yüzden uzak duramıyom:gitme: ilaçlardan medet umuyom. bu kadar burun tıkanıklığı hapiırma bebeğim oksijensiz kalacak diye korkuyomilaç kullanmıyorum canım zaten bariz bikaç şeye alerjim var onlardan uzak duruyorum napim ilaç her halikarda zarar napim
multıvıtamın canım bak bunların hepsı var ıcınde
12 Vitamin: A vitamini (retinol) 4000 I.U. (1201.2µg), B1vitamini (tiamin HCl) 1.6 mg, B2vitamini(riboflavin) 1.8 mg, B6vitamini (piridoksin HCl) 2.6 mg, B12vitamini (siyanokobalamin) 4 µg, C vitamini (askorbik asit) 100 mg, D3vitamini (kolekalsiferol) 500 IU (12.5 µg), E vitamini (atokoferol asetat) 15mg, biotin (B8vitamini) 200 µg, kalsiyum pantotenat (B5vitamini) 10 mg, folik asit 0.8 mg, nikotinamid 19 mg.4 Mineral: Kalsiyum 125 mg, demir 60 mg, magnezyum100 mg, fosfor 125 mg.3 Eser element: Bakır1 mg, mangan 1 mg, çinko 7.5 mg.
hımm anladım ben neye alerjim olduğunu da bilmiyom alerji testlerimde çıkmadı sadece kozmetik ve deterjanlardan şüpheleniyorum. o yüzden uzak duramıyom:gitme: ilaçlardan medet umuyom. bu kadar burun tıkanıklığı hapiırma bebeğim oksijensiz kalacak diye korkuyom
tamam kızlar annemle de konuştum netten araştırdım niyetlenmemiştim zaten yemeğimi yedim. Allah affetsin inşallah bu saate kadar aç kaldığım için oruçlu haline girmemişimdir inşallah. Ama kötü olabileceğimi tahminen niyet etmemiştimm... mafoldumben
merhaba arkadaşlarr
dün gece hiç uyuyamadım sabahta toplasam 1 saat anca uyumuşumdur başım çatlıyo şimdi
sizler nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?