2010 Nisan Anneleri

canım bende senin gibiyim yiyemiyorum hatta su bile içemiyorum oruç tutuyodum ama doktor kesinlikle tutma dedi hiç olmasa çubuk kraker ye ama tutma dedi bende kilo verdim ama bence bi doktoruna sor canım nolur nolmaz bende çok üzüldüm ama napcan

haklısın canım yaa benimde var alerjim o yüzden pek dışarı çıkamıyorum gaz sancısı fena zaten dikkat et kendine

aaa peki alerji için doktorun ilaç kullanabilrisin dedimi? hangi ilaçları kullanıyosun? benim doktorum alerji ilaçları B grubudur gebelikte kullanılabilir dedi ama internette aksini okuduğum için kullanmaya korkuyorum. sen nasıl başediyosun alerjiyle?

canım gözün aydın akıntın kanaman falan yok demi

ilaç kullanmıyorum canım zaten bariz bikaç şeye alerjim var onlardan uzak duruyorum napim ilaç her halikarda zarar napim

arkadaşlar bişey sorucam, ben 6 haftalık hamileyim doktorum bana sadece folikasit verdi başka da bir ilaç vermedi bu normal mi?

hayırlı olsun a.s. benimde doktorum sadece folic plus verdi. bir çok kişi elevit adında bir multivitamin kullanıyor ama benim doktorum bana vermedi. ''zaten bulantın yok kilon fazla, daha fazla kilo almaman için vermiyorum'' dedi. ''taze sebze meyve ye'' dedi bana:) -tatlicadiarzu-

elevit ne vitamini yani ne içeriyor ben sadece folik asit içiyorum

multıvıtamın canım bak bunların hepsı var ıcınde

12 Vitamin: A vitamini (retinol) 4000 I.U. (1201.2µg), B1vitamini (tiamin HCl) 1.6 mg, B2vitamini(riboflavin) 1.8 mg, B6vitamini (piridoksin HCl) 2.6 mg, B12vitamini (siyanokobalamin) 4 µg, C vitamini (askorbik asit) 100 mg, D3vitamini (kolekalsiferol) 500 IU (12.5 µg), E vitamini (atokoferol asetat) 15mg, biotin (B8vitamini) 200 µg, kalsiyum pantotenat (B5vitamini) 10 mg, folik asit 0.8 mg, nikotinamid 19 mg.4 Mineral: Kalsiyum 125 mg, demir 60 mg, magnezyum100 mg, fosfor 125 mg.3 Eser element: Bakır1 mg, mangan 1 mg, çinko 7.5 mg.

ilaç kullanmıyorum canım zaten bariz bikaç şeye alerjim var onlardan uzak duruyorum napim ilaç her halikarda zarar napim
hımm anladım ben neye alerjim olduğunu da bilmiyom alerji testlerimde çıkmadı sadece kozmetik ve deterjanlardan şüpheleniyorum. o yüzden uzak duramıyom:gitme: ilaçlardan medet umuyom. bu kadar burun tıkanıklığı hapiırma bebeğim oksijensiz kalacak diye korkuyom

maşallah bir ben eksikmişim içinde :roflol::roflol:

dikkat et allah korusun bende bi hapşurmaya başlayınca 7 8 arkası gelmiyo mübareğin benim küf mantarına ve çayır otuna alerjim var parfümlerde acayip rahatsız ediyo zaten hamilelikte parfüm makyaj çok tavsiye edilmiyo uzak duruyorum bende

tamam kızlar annemle de konuştum netten araştırdım niyetlenmemiştim zaten yemeğimi yedim. Allah affetsin inşallah bu saate kadar aç kaldığım için oruçlu haline girmemişimdir inşallah. Ama kötü olabileceğimi tahminen niyet etmemiştimm... mafoldumben

inşallah bebeklerimizi kucağımıza alınca telafi edecez inşallah allahım niyetimizide biliyo affeder inşallah:Saruboceq:

merhaba arkadaşlarr
dün gece hiç uyuyamadım sabahta toplasam 1 saat anca uyumuşumdur başım çatlıyo şimdi
sizler nasılsınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…