- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
geçmiş olsun canım neden uyuyamadınki başağrısından mı?
sağol tarhancım
gece hiç başım ağrımadı ki tatlım sahur için kalktım eşime yemek hazırladım sonra da uyku tutmadı uyuyamayınca da başım ağrımaya başladı tabi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım neden uyuyamadınki başağrısından mı?
merhaba arkadaşlarr
dün gece hiç uyuyamadım sabahta toplasam 1 saat anca uyumuşumdur başım çatlıyo şimdi
sizler nasılsınız ?
biz iyiyizde swn niye uyuyamadın canımm benim noldu
bişey olmamıştır canım rahatsız etse hissederdin zaten çokta yememişsinkızlaryaa size bişey sorucam dün sabah kahvaltıda nesfit yiyeyim dedim ama tadı bir acaipti heralde bana öyle geldi dedim 2-3 kaşık anca almışımdır döktüm çöpe
bu sabahta koymadan önce süte bakayım dedim süt bozukmuş acaba dün o içtiğim bi zarar vermişmidir bebişime![]()
kızlaryaa size bişey sorucam dün sabah kahvaltıda nesfit yiyeyim dedim ama tadı bir acaipti heralde bana öyle geldi dedim 2-3 kaşık anca almışımdır döktüm çöpe
bu sabahta koymadan önce süte bakayım dedim süt bozukmuş acaba dün o içtiğim bi zarar vermişmidir bebişime![]()
aman dikkat et yediklerine içtiklerine canım...
yosun ben iyiyim ama ara sıra kötü oluyorummenepozlu gibi hissediyorum kendimi hakkımızda hayırlısı :) sizleri sormalı.
kızlaryaa size bişey sorucam dün sabah kahvaltıda nesfit yiyeyim dedim ama tadı bir acaipti heralde bana öyle geldi dedim 2-3 kaşık anca almışımdır döktüm çöpe
mide eksimesine karsi bir cözüm bulan varmi hanimlar:uhm: ne yersem aklimda diye yiyorum ya korka korka yiyorum herseyi soda limon ve karbonat da ne kadar iyi bir cözüm bilmiyorum ama onu iciyorum mide de ülser ve relüsü olan biri olarak dah agir geciriyorum yaaa simdi de hic bir ilaci alamiyorum mirmirmirmirastimimla aram iyi gibi düzenli kullandigim ilaclari biraktim ama bu mide beni mahvetti
Şikayetlerim var ama iyiyim diyelim iyi olalım değilmi canım.a.s.
Acılı-baharatlı yemeyeceksin.Birde yatarken yüksek yastıkla yatarsan mide salgısının geriye dönmesini önlersin oda sni rahatlatır.Eşkime-yanma azalır.
ben hamile kalmadan önce çok mide yanması çekerdim bi kaç yudum soğuk süt geçirirdi. ama sütten tiksindim şimdi talcid içiyom çok çaresiz kalınca doktorum antiasitleri kullanabilirsin dedi.