2010 Nisan Anneleri

kızlaryaa size bişey sorucam dün sabah kahvaltıda nesfit yiyeyim dedim ama tadı bir acaipti heralde bana öyle geldi dedim 2-3 kaşık anca almışımdır döktüm çöpe
bu sabahta koymadan önce süte bakayım dedim süt bozukmuş acaba dün o içtiğim bi zarar vermişmidir bebişime :(

kızlaryaa size bişey sorucam dün sabah kahvaltıda nesfit yiyeyim dedim ama tadı bir acaipti heralde bana öyle geldi dedim 2-3 kaşık anca almışımdır döktüm çöpe
bu sabahta koymadan önce süte bakayım dedim süt bozukmuş acaba dün o içtiğim bi zarar vermişmidir bebişime :(
bişey olmamıştır canım rahatsız etse hissederdin zaten çokta yememişsin

Bişey yapmaz.Eğer yapacak olsa sende zaten Allah korusun besin zehirlenmeleri belirtileri olurdu.İyidir bebişş.sositososito

Merhaba kızlar nasılsınızz iyisiniz inşallahh.

sağolun kızlaryaa işte bebiş olunca herşeyi düşünüyor insan ve başkalarınında onaylamasına ihtiyaç duyuyor
içimi rahatlattınız çok sağolunn
eşim geliyormuş o gitsin gelirim yine
hoşçakalın şimdilikk

yosun ben iyiyim ama ara sıra kötü oluyorum :D menepozlu gibi hissediyorum kendimi hakkımızda hayırlısı :) sizleri sormalı.

yosun ben iyiyim ama ara sıra kötü oluyorum :D menepozlu gibi hissediyorum kendimi hakkımızda hayırlısı :) sizleri sormalı.

:roflol::roflol::roflol:tuttum bu lafı valla menopozlu olduk çıktık hepimiz:) dengesiz, panik, mızmız, bir iyi-bir kötüdelikafaduldendelikafadulden

ben de sanmıyorum bebişe zarar vereceğini merak etme bence 2-3 kaşıktan bişi olmaz heralde

mide eksimesine karsi bir cözüm bulan varmi hanimlar:uhm: ne yersem aklimda diye yiyorum ya korka korka yiyorum herseyi soda limon ve karbonat da ne kadar iyi bir cözüm bilmiyorum ama onu iciyorum mide de ülser ve relüsü olan biri olarak dah agir geciriyorum yaaa simdi de hic bir ilaci alamiyorum mirmirmirmirastimimla aram iyi gibi düzenli kullandigim ilaclari biraktim ama bu mide beni mahvetti

mide eksimesine karsi bir cözüm bulan varmi hanimlar:uhm: ne yersem aklimda diye yiyorum ya korka korka yiyorum herseyi soda limon ve karbonat da ne kadar iyi bir cözüm bilmiyorum ama onu iciyorum mide de ülser ve relüsü olan biri olarak dah agir geciriyorum yaaa simdi de hic bir ilaci alamiyorum mirmirmirmirastimimla aram iyi gibi düzenli kullandigim ilaclari biraktim ama bu mide beni mahvetti

Acılı-baharatlı yemeyeceksin.Birde yatarken yüksek yastıkla yatarsan mide salgısının geriye dönmesini önlersin oda sni rahatlatır.Eşkime-yanma azalır.

ben hamile kalmadan önce çok mide yanması çekerdim bi kaç yudum soğuk süt geçirirdi. ama sütten tiksindim şimdi talcid içiyom çok çaresiz kalınca doktorum antiasitleri kullanabilirsin dedi.

selam kızlar nasılsınız bende kan tahlili verdim doktor istedi inşallah güzel çıkar sonuçlar 3 te belli olacakmış bende hafif bir mide bulantısı var o kadar kızlar tarhansanırım sendede olmuyo mide bulantısı bazen burda okuyunca acaba hamiş değilmiyim diyecem dün kalp atışlarını gördüm şükürler olsun minik fasulyemin

Şikayetlerim var ama iyiyim diyelim iyi olalım değilmi canım.a.s.

Acılı-baharatlı yemeyeceksin.Birde yatarken yüksek yastıkla yatarsan mide salgısının geriye dönmesini önlersin oda sni rahatlatır.Eşkime-yanma azalır.

ben hamile kalmadan önce çok mide yanması çekerdim bi kaç yudum soğuk süt geçirirdi. ama sütten tiksindim şimdi talcid içiyom çok çaresiz kalınca doktorum antiasitleri kullanabilirsin dedi.

Sütle aram hic olmadi kizlar ama su arlar malum esim elinde bardakla gece burnumun dibinde bitiyor yastik meselesi ahh ahhh yastikla uyuyamiyorum ki ama bu mide bulantilari iyiye isaretciymis yani hamileleigin seyrinin saglikli gittigiymis doktorum söylemisti.
Aci baharat ise olmazsa olmazlarim reflü zaten dogustan varmis bende yapilacak bir sey yok bebislerimiz icin hersey degilmi kizlar ?

Cözüm öneri leriniz icin de cok tesekkür ederim herkese sevgileropuyorumnanaktan

Back
X