2010 Nisan Anneleri

dün pazardan bir zıbın takım aldım turkuaz gibim bişi önlüğü şapkası eldiveni çoraplı pijaması ve üstü var süper bişi minicik :))

ummuhan hadı gözün aydın sende benım gıbı nısan annesi olucaksın tekrara tebrık ederim canım

sormaya bende bakıyorum çok tatlılaryaa
ama eşim aldırmıyor annemde doguma 1 ay kala alırsın herseyı dıyor ugursuzlukmus anne onlar hurafe dedım yaaa valla cınsıyet bellı olsun alırım hemen dayanamam zaten şimdi kendımı zor tutuyorumkaydirigubbakcemile3

selam. sürekli uyuduğumdan daha yeni girdim nete. ne olacak bööle ya sürekli uyuyorum. Bi şey soracağım bu bebek giysilerinin kumaşının naylondan arınmış olması gerekmez mi? pazardan baktım çok güzel ama çok ucuzlar. acaba tahriş falan yaparlar mı?. mağazalarda da fiyatlar 5-6 katı. napcam yav?

kızlar benden size tavsiye fazla acelecı olmayan ve herşeyden fazla almayın bebeler hemen buyuyo maşallah çoğu giydirmeden elinizde kalıyo bızde olduğu gıbı

ben daha hıcbırsey almadım cınsıyetı bellı olunca baslıcam ama ufak ufak kıslar lıste yapın sızde ben oyle yapıcam aldıklarıma cızgı atıcam

valla ben 12. haftayı tamamlayayım başlayacağım alışverişe. sonradan bi anda yüklenmektense ay ay halledeceğim. zaten yataktı, çocuk arabasıydı, mama sandalyesi falan hep teyzemden alacağım. daha sapa sağlam duruyorlar.

daha ilk aldım kzuum durun ya zaten görümcem oğlunun ne kadar temiz sağlam elbisesi varsa verdi şimdiden biçok giysisi oldu :)tabi kız olursa bazılarını giymez heralde:)

ben valla ööle kız olursa pembe erkek olursa mavi falan yapmıyacağım. rengarenk alacağım. her renk yakışıyo meleklere

aynen ya görümcemde yatak mama sandalyesi araba koltuu vs.. sapasağlam onlarıda vericek sağolsun :)

alınması gerekenler falan listesi yokmudur yav hazır. valla bizimkilerin hepsinden ayrı ses çıkıyo. şööle asgari ihtiyaç listesi falan bulsam ya...

evet bende cok karsıyım ya su pembe mavı rengıne kız olursa herkes pembe erkege mavı yapıyor ben oyle dusunmuyorum ALLAH KISMET EDERSE kıyafettede renk renk yapıcam odasınıda PEMBE YADA MAVI DUSUNMUYORUM DEGISIK RENK OLUCAK IHSALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…