ya bize herşeyi ne kadar büyütüyoruz sanki bir tek biz doğurcaz valla yıllardır bir sürü doğum oluyo. her ihtimali sanki illa başımıza gelecekmiş gibi ciddiye alıp kendimize işkence ediyoz. mesela ben hamile kalmadan önce bebek istemeye başladığımızda kendimi yedim bitirdim gebzede endokrinoloji doktoru yok diye eski guatr hastası olduğum için. nerdeyse gebzeden taşınacaktım yani o kadar kafaya taktım delikafadulden doktora sordum hamile kalınca tiroit hormonların normal şu anda gerek yok endokrinolojiye gitmene dedi.
yok benimki duygusallık alınganlık falan diil onları geçtim ben resmen mızmız ve şımarık oldum ama engel olamıyom :CüvCüv:
bend ebugun duydum bebeğimin kalp atışlarınıı
Kızlar.Doktordan geldim 1 hafta rapor verdi evde dinlen dedi.Progestsanı da içmeye devam et dedi.Bebişimin kalp atşlarını duydum pıttıtırı pıttırı atıyordu.Bu arada 6 hafta 5 günlük hamileymişim.61 kilo ile başlamıştım 61,5 olmuşum.tahmini doğum tarihi de 18 nisan olarak değişti.Bunlar da düzeltilirse çok sevinirim .
kızlar nasılsınız umarım hersey yolundadır.ben naptım anlatayım sabah dünkü gibi bulantılar şiddetlı olmayınca hatta yok denecek kadar az bı bulantı hıssı vardı o yüzden korktum noluyo dıye...ilk hamılelıgımde çünkü böyle bulantı kalmadıgında gercı ozaman 10 haftalık falandı tamam bulantılar bıtıyo demıstım ama meger kalbı durmusmus bebegımın kontrole gıttımde ögrenmıstım o yüzdende bu sabah panıkledım veee dogruu doktoraaa halbukı pazartesı gitmiştım daha yenı neyse allahıma şükürhersey yolunda dedı doktorum pıt pıt atıyor pıtırcıgımın kalbı..ferahladım...
bizler çok fazla arastırıyo okuyoruz netten o yüzden kafayı yıyoruz ıyıce ve kendımızı çok dınlıyoruz kendı adıma öle....herseyden nem kapar durumdayım yapmamak lazım aslında ama ıste elde olmuyor hersey elımızın altındaya google yaz cıksın ne varsa..önceden nasıl doguruyomus analarımız bılmem...annem bende mesela iki sefer doktora gıtmısmıs kardesımde 1 ....
işte böle...
kızlar sizde çok üşüyomusunuz benim ayaklarım hiç ısınmıyor sadece çok uyuyorum ve üşüyorum ben kansızda değilim hergün pekmez yiyorumda ne bilim
"stres anne karnındaki bebeğe fırtınada kalmış yaprak misali yansırmış...yaprak fırtınada ne yaparsalllanır sallanır sonra aman kopuyumda kurtulayım der ....bebekte onun gibi allah korusun..."
bunu bana bu sabah bi arkadasım söledı sakinlesmem için..onada genetık hocası sölemıs...ve gercektende dogru düşününceee kıslarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?