fundaaa yettim gariii
ama sen nerdesin yaaa..
ay yok, biz sözleşip gelelim bundan sonra, tutturamiycaz birbirimizi
ah güzelim sen bana diyorsun yorma kendini diye de, sen ev taşıyorsun baksana...
gerçi sana çok iş yaptırtmıyorlardır ama olsun, telaşı yeter...
olabildiğince kenarda dur, Allah aşkına karışma bir şey, yorulma, iş yapma, sakın ha ağır bir şey kaldırma, yükseklere uzanma.. her şey hallolur, daha kaç haftamız var önümüzde..
bak mobilyaları da gelecekmiş bebeğinin :)
ondan sonra yıkar ütüler yerleştirirsin..
misler gibi olur her şeyiniz...
fundacımmm yoksun gene ama, diloşumu sormuşsun en son :)
biz iyiyiz çok şükür.. ööyle geçiyor günler.. bir hafta nerede başlıyor nerede bitiyor anlamıyorum artık.. su gibi akıyor zaman.
cumartesiyi bekliyorum şimdi de, sabah doktorda randevum var, kızımı görücem inşallah :) bakalım kaç gram aldı...
mobilyalardaki koku da büyük oranda çıktı güzelim. ama halen odanın kapısını açtığımızda bi boya kokusu çarpıyo hafiften... bugün kadına cifle güzelce sildiririm, bir de havalandırdık mı hepten çıkar diyordum ama hanım yok ki ortada.
dolap küçük olsa kendim silicem ama çok büyük, boyu da iki metre, üst kapaklarını, tam üst kısmını falan kendim silemem, mecbur yardım lazım.
bakalım, bugün olmazsa başka zamana kalacak artık...
sen nasılsın? göktuş nasıl :)
iyi dileklerin için de teşekkür ederiz bu arada teyzesi :)
halımızı avizemizi aldık sonunda çok şükür.. perdemiz de ısmarlandı.. bi banyo ürünlerimiz eksik, onları da aldık mı dila hanım'ın her şeyi hazır olacak inşallah :)
yok zeynepcim pek bişe yapmıom..ayak altında dolanıom sadece.özel çamaşırlarımı filan koydum valize bide oğlumun eşyalarını okadar.tutturtmuyolar bişeye zaten allah razı olsun kayınvalidemden görümcemden annemden..
benim mesai doldu kızlar....
dün gecedende çok uykusuzum.....
eve geciyorum ...
artık çok sohbet edemiyoruz valla,özlüyorum sizi.....
eve gecer yatarım kalkınca yemek yapar dükkana gelirim yenden akşamüstünü bulur ,inşlh görüşürüz....
öpüldünüz......
benim mesai doldu kızlar....
dün gecedende çok uykusuzum.....
eve geciyorum ...
artık çok sohbet edemiyoruz valla,özlüyorum sizi.....
eve gecer yatarım kalkınca yemek yapar dükkana gelirim yenden akşamüstünü bulur ,inşlh görüşürüz....
öpüldünüz......
nazlıcım, ayşegülcüm, hayriyecim, annee.. hepinize günaydın kızlar..
nazlı geçmiş olsun, aman dikkat et kendine, hamilelikte hastalıklar hakkaten çok ağır geçiyomuş ben 2 haftada anca gözümü açtım..
hayriye.. ay ne diyeyim ben bu temizlikçilere bilmiyorum.
insanın parasıyla rezil olması diye buna diyorlar işte.. zaten normal zamanda asla yardımcı falan almam ben. gencim, elim kolum tutuyo, ne diye para vereyim işimi yaptırtmaya.
ama hamilelikte artık takatim kalmadı, mecbur yardım gerekiyor büyük temizliğe.
ama mıknatıs gibiyim, nerede sorunlu kadın var onu buluyorum..
bak saat 10.30 oldu, hatun hala ortada yok. arıyorum, açmıyo.
madem gelemiceksin, ara haber ver, gelmiyorum de.
dediğin gibi sanki ben davet verdim, çaya çağırdım kendisini, o da havasında değildi vazgeçti gelmekten..
off sinir oluyorum sinir
aman iyi bari sağolsunlar..
sen dediğin gibi çamaşırlarını al git, ötesine karışma...
bu aradaaaaaaaa....
kızlar benim temizlikçiden haber çıktı
aradı hanım. kocası kum döküyomuş dünden beri ondan gelmeyecekmiş.
iyi geçmiş olsun dedik de, insan bi arar.. bu saat oldu..dün arasa, bugüne başkasını bulurdum en azından ya da ayarlardım bişey..
öf ki ne öf..
fundacım faranjit için de geçmiş olsun
ilaç milaç aldın mı bişeyler ?
ben iki hafta antibiyotik kullandım, anca toparlandım valla.. ağır geçti bayaa..
sizler hasta olmadan şu nisan ayını bulun da, kazasız belasız atlatın inşallah..
hareket etmemesi de korkutmasın seni. arada biz keyifsizken onlar da sessizleşiyor işte.
hele bi doğsunlar, o zaman ariycaz içimizde oldukları sessiz günleri :)
okuyacaklar canımıza :)
aşkitom'a baksana.. gece gündüz ayakta kızcağız. oğlan beter çıktı..
bakalım bizimkiler nasıl olacak..
şekerim günaydın sana da demek bir kadın mağduru da sensin bana da oldu öyle de hem kel hem fodul deniyo canım böylelerine kadın araya birilerini sokup benim kendi aldığım bayanın yerine geldi 1 defa sonra yine alayım dedim. hanfedi 10 oldu yok ve benim prensibim 8,30 da evde olunur en geç zaten sene de 2,3 defa alırımo da benim şartlarıma göre olsun demi ama sonra ben o hırsla temizliği yapmaya başladım o esnada eşim kalktı kahvaltı yparken kapı çaldı karşımda kadını görünc pnter gibi atlıcaktım üstüne. hayırdır dedim işte ben gece sabah falan derken niye haber vermedin dedim e numaran yok bana başta nasıl ulaştıysan şimdi de öyle ulaşsaydın o zaman dedim işte ben başalyım yaparım falan diyecek oldu bu saatte temizlik başlamaz hadi sana iyi günler dedim. o da ona ders olsun bi daha da ilk önce insan yaptığı işe saygı duyacak. ben de insanım elbette işi de çıkabilir hastası da olabilir ama nezakettir ararhaber verirsin senin kaçta geleceğin belli o saatte ara ben gelemiyorum de başım üstüne ama bu değişikti. seninki de öyle çıkmış bi zahmet haber verenlerden :) ama kendisi kaybder kimse zevk için temizliğe gitmez ihtiyacı varsa da ilk önce kendine sonra karşıdakine saygı duyacak.
ay şu kadar şeyden sonra gözünüzdeki imajım heralde şuna benzediklava: yada şuna kötükedihüso ama haklıyım ve hakkaten de çok iyi niyetliyimdir ama su kurnazlarına tahammülüm yok lmaz:
canım yok ilaç almak istemedim geçen faranjit olduğumda 1 hafta antibiyotik kullanmıştım.canım beni her türlü toz çok tıkıyor.birde evim sobalı hergün süpürülmesi lazım ama zor eşim bana süpürge açtırmıyo.bende sık sık evi siliyorum artık
ay canım valla bu bebeklerimiz doğduğunda bize bu sessizliği aratabilirler...gerçi şey diyolar anne karnında nasılsa doğuncada öyle olurmuşboshayallersmile
yok güzelim yerden göğe haklısın..
dediğin gibi kimse keyfinden gitmez başkasının evinin işini yapmaya ama ihtiyacın varsa da bulduğun işe saygın olacak en azından.
bi de ben de çok bol bulamaç bir insan değilim, istanbul'da gündelik parası olmuş 80 lira, çok meraklı değilim bu kadar para vermeye. ama veriyorsam en azından karşılığını alayım isterim...
en azından dünden arasa haber verse, ben de sabahın köründe kapıda pencerede yolunu gözlemezdim yani.
ay bilmiyorum valla insanlar hakkaten bi tuhaf...hepi topu 5-6 gündelikçi tecrübem oldu. hepsi birbirinden tuhaftı.. sanki kadınlar ingiltere kraliçesi, paraya maraya ihtiyaçları yok, spor olsun diye geliyorlar, öööyle benim gönlümü oyalamak için işimi yapıyorlar... hepsi ayrı alem...
günaydın kızlarr... uykucu bir anniş daha geldi :)))
gece edoşumla uyuduk koyun koyuna :) gerçi arada minik kardeşimiz de tepikleriyle bizi ayırmaya çalışsa da :)) neyse babamızı işe gönderip yine sokulduk ablamızın yanına :)) vee saat 10 olmuştu ki uyandık.. kahvaltı.. bulaşk derken alcak gelebildik... soğukk.. kapalı.. yağmurlu.. kasvetli bi hava var bugünve yine benim pazara çıkmam lazım yine yağmurda 3. hafta bu yaa
neyse herkese iyi günler diliyorum...
şekerim günaydın sana da demek bir kadın mağduru da sensin bana da oldu öyle de hem kel hem fodul deniyo canım böylelerine kadın araya birilerini sokup benim kendi aldığım bayanın yerine geldi 1 defa sonra yine alayım dedim. hanfedi 10 oldu yok ve benim prensibim 8,30 da evde olunur en geç zaten sene de 2,3 defa alırımo da benim şartlarıma göre olsun demi ama sonra ben o hırsla temizliği yapmaya başladım o esnada eşim kalktı kahvaltı yparken kapı çaldı karşımda kadını görünc pnter gibi atlıcaktım üstüne. hayırdır dedim işte ben gece sabah falan derken niye haber vermedin dedim e numaran yok bana başta nasıl ulaştıysan şimdi de öyle ulaşsaydın o zaman dedim işte ben başalyım yaparım falan diyecek oldu bu saatte temizlik başlamaz hadi sana iyi günler dedim. o da ona ders olsun bi daha da ilk önce insan yaptığı işe saygı duyacak. ben de insanım elbette işi de çıkabilir hastası da olabilir ama nezakettir ararhaber verirsin senin kaçta geleceğin belli o saatte ara ben gelemiyorum de başım üstüne ama bu değişikti. seninki de öyle çıkmış bi zahmet haber verenlerden :) ama kendisi kaybder kimse zevk için temizliğe gitmez ihtiyacı varsa da ilk önce kendine sonra karşıdakine saygı duyacak.
ay şu kadar şeyden sonra gözünüzdeki imajım heralde şuna benzediklava: yada şuna kötükedihüso ama haklıyım ve hakkaten de çok iyi niyetliyimdir ama su kurnazlarına tahammülüm yok lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?