2010 Nisan Anneleri

ay ne sinir bozucu zeynepcim yaaa..hanım uykusunu yaptı uyanınca haber verdi ozaman aman günahı başına.temizlikçi şirketinden çağır başka birini sende hayatım

benim mesai doldu kızlar....
dün gecedende çok uykusuzum.....
eve geciyorum ...
artık çok sohbet edemiyoruz valla,özlüyorum sizi.....
eve gecer yatarım kalkınca yemek yapar dükkana gelirim yenden akşamüstünü bulur ,inşlh görüşürüz....
öpüldünüz......

canım bizde iyiyiz göktuşla.benimde birkaç gündür faranjitim azdı.bugün daha iyiyim.dün baya hastaydım oğlumda hareket etmedi Allahım ne korktum.dün akşam üstü yattım biraz.kalktığımda oğlum sağıma yatmıştı.karnım yamulmuştu resmensırnaşık şey
aman kadında ne alem ya paramızla rezil oluyoruz aynen.benimde msn m bozuk eşimede demedim ordanda görüşemedik senle:sinifsinif:

sormayın kızlar valla insanın parasıyla rezil olması böyle bir şey işte.

annemin yatılı kadını var, bu öğlen onu getirecek bana. sırf dilanın dolaplarını silse yeter, geri kalan işi ben yaparım artık..
camlar da silinmeyiversin, zaten hava kötüydü, kar var burda gene... biraz daha idare ederim.

aman sinir oldum ama benim canıma minnet aslında.. sinir oluyorum işimi başkasının yapmasına.. giden para da cabası..

fundacım faranjit için de geçmiş olsun
ilaç milaç aldın mı bişeyler ?
ben iki hafta antibiyotik kullandım, anca toparlandım valla.. ağır geçti bayaa..
sizler hasta olmadan şu nisan ayını bulun da, kazasız belasız atlatın inşallah..

hareket etmemesi de korkutmasın seni. arada biz keyifsizken onlar da sessizleşiyor işte.
hele bi doğsunlar, o zaman ariycaz içimizde oldukları sessiz günleri :)
okuyacaklar canımıza :)

aşkitom'a baksana.. gece gündüz ayakta kızcağız. oğlan beter çıktı..
bakalım bizimkiler nasıl olacak..

canım kolay gelsin .inşallah bikaç güne kadar tam anlamıyla yerleşirsin.ne güzel ya yardım edenin var.gerçi benim kayınvalidemlerde yardım eder ama oğulları yorulmasın diye.görümcem elini bile sürmez hiçbişeye....eşim yaparmısın derse ancak.neyse.....canım aman beline dikkat et canım ağrıtma daha fazla.ağil kalk baya ağrıyor.

uyuyan güzelim benim :)
git dinlen bakalım, akşamüstü konuşuruz...

canım aman dinlen biraz kuzey bey şimdiden seni ayağa dikmeye başladı.yatıp dinlen canım.akşam görüşürüz yine

şekerim günaydın sana da demek bir kadın mağduru da sensin bana da oldu öyle de hem kel hem fodul deniyo canım böylelerine kadın araya birilerini sokup benim kendi aldığım bayanın yerine geldi 1 defa sonra yine alayım dedim. hanfedi 10 oldu yok ve benim prensibim 8,30 da evde olunur en geç zaten sene de 2,3 defa alırımo da benim şartlarıma göre olsun demi ama sonra ben o hırsla temizliği yapmaya başladım o esnada eşim kalktı kahvaltı yparken kapı çaldı karşımda kadını görünc pnter gibi atlıcaktım üstüne. hayırdır dedim işte ben gece sabah falan derken niye haber vermedin dedim e numaran yok bana başta nasıl ulaştıysan şimdi de öyle ulaşsaydın o zaman dedim işte ben başalyım yaparım falan diyecek oldu bu saatte temizlik başlamaz hadi sana iyi günler dedim. o da ona ders olsun bi daha da ilk önce insan yaptığı işe saygı duyacak. ben de insanım elbette işi de çıkabilir hastası da olabilir ama nezakettir ararhaber verirsin senin kaçta geleceğin belli o saatte ara ben gelemiyorum de başım üstüne ama bu değişikti. seninki de öyle çıkmış bi zahmet haber verenlerden :) ama kendisi kaybder kimse zevk için temizliğe gitmez ihtiyacı varsa da ilk önce kendine sonra karşıdakine saygı duyacak.
ay şu kadar şeyden sonra gözünüzdeki imajım heralde şuna benzediklava: yada şuna kötükedihüso ama haklıyım ve hakkaten de çok iyi niyetliyimdir ama su kurnazlarına tahammülüm yok lmaz:

canım yok ilaç almak istemedim geçen faranjit olduğumda 1 hafta antibiyotik kullanmıştım.canım beni her türlü toz çok tıkıyor.birde evim sobalı hergün süpürülmesi lazım ama zor eşim bana süpürge açtırmıyo.bende sık sık evi siliyorum artık

ay canım valla bu bebeklerimiz doğduğunda bize bu sessizliği aratabilirler...gerçi şey diyolar anne karnında nasılsa doğuncada öyle olurmuşboshayallersmile

yok güzelim yerden göğe haklısın..
dediğin gibi kimse keyfinden gitmez başkasının evinin işini yapmaya ama ihtiyacın varsa da bulduğun işe saygın olacak en azından.
bi de ben de çok bol bulamaç bir insan değilim, istanbul'da gündelik parası olmuş 80 lira, çok meraklı değilim bu kadar para vermeye. ama veriyorsam en azından karşılığını alayım isterim...
en azından dünden arasa haber verse, ben de sabahın köründe kapıda pencerede yolunu gözlemezdim yani.
ay bilmiyorum valla insanlar hakkaten bi tuhaf...hepi topu 5-6 gündelikçi tecrübem oldu. hepsi birbirinden tuhaftı.. sanki kadınlar ingiltere kraliçesi, paraya maraya ihtiyaçları yok, spor olsun diye geliyorlar, öööyle benim gönlümü oyalamak için işimi yapıyorlar... hepsi ayrı alem...

günaydın kızlarr... uykucu bir anniş daha geldi :)))

gece edoşumla uyuduk koyun koyuna :) gerçi arada minik kardeşimiz de tepikleriyle bizi ayırmaya çalışsa da :)) neyse babamızı işe gönderip yine sokulduk ablamızın yanına :)) vee saat 10 olmuştu ki uyandık.. kahvaltı.. bulaşk derken alcak gelebildik... soğukk.. kapalı.. yağmurlu.. kasvetli bi hava var bugün ve yine benim pazara çıkmam lazım yine yağmurda 3. hafta bu yaa

neyse herkese iyi günler diliyorum...

ay canım.. sobalı evin de o zorluğu var di mi.. Allah yardımcın olsun.geçmiş olsun tekrar..

bebişler konusunda da tüm umudumu bu dediğin teoriye bağlamış durumdayım :))
ben çooook huysuz, çooook ağlak, çoook sorunlu bir bebekmişim.. eşimse ateşi çıkmadıkça ağlamayan, nereye koysan orada uyuyan, melek gibi bir şeymiş..
diloş da bayaa sessiz, sakin, durgun takılıyor karnımda..
babasına çeksin inşallah :) onun gibi iyi huylu olsun diye umuyorum

dünürcüm.. günaydın canımm... biz iyiyiz balımm.. siz nasılsınız bakalım... kahvaltı sonrası senin damat hareketlendi :)) sabah diyorum hayret neden hareket yok.. meğer açmış kız yavrum :)) şimdi rahatladı sanırım derken oooyy bi gerinme geldi.. ayaklar fln uzatıldı galiba :)) upuzun oldu karnım.. maşalllaahh yavruma :)) kız bu oğlan senle konuşurken yada sana yazarken daha bi hareketlen,yo hee haberin olsun :)))

aynen öyle. neyse yine annen yetişmiş imdadına sağolsun. yapılacak işin de yokmuş baksana az emekle çok para kazanacağı kapıyı kendi kapattı canı çekerse o zaman :gitme:

hg şekerim ama yani nispetin de bu kadarı olur. hem geç kalk hem de kızımla uyudum koyun koyuna falan neyse az kaldı şekerim hem bol uykuya hem de allah izin verirse oğluşumla koyun koyuna yatmaya. nisan sonu gibi bi daha görüşelim refiyecim zemuszemus

günaydın kızlarr
bugün pek bi keyifsizim kolumu kıpırdatacak halim yok sabah yataktan kalkmakta istemedim şimdide aynı durumdayım
size bi bakayımda kendime geleyim dedim
sizler nasılsınız?
zeynepçim nedir bu temizlikçilerden çektiğin canımyaa Allah sabır versin
hayriye sende yorma kendini güzelim
fundacım çok geçmiş olsun canımyaa aman dikkat et kendine
özgecim sende dinlen artık tatlımya evden çıkmakta çok yoruyor insanı
anneee sende en iyisini yapmışsın canım taviz vermeye gelmiyor çünkü

:roflol:sırnaşık şeyay canım benim baya sinir etmiş senin temizlikç, kadında seni heee....banada amcamın gelini geldi tüp bebekten sonra temizliğe.kadının baya sıkıntısı var maddi olarak yoksa çağırmazdım gerçi.geldi saat 8.30 -9 arası.kahvaltı yaptık 10.30 oldu.kendiside fazla geveze.konuştuda konuştu.dedim cam,kapı,avize yerler,halı,koltuklar...kadın kapımı ve avizemi silmedi.yeride viledayla sildi.hiç sevmem zaten kadın alıyorum ben zaten viledayla siliyorum kadının eliyle silmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…