- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
hoşgeldin bebeg cimgünaydın kızlarr... uykucu bir anniş daha geldi :)))
gece edoşumla uyuduk koyun koyuna :) gerçi arada minik kardeşimiz de tepikleriyle bizi ayırmaya çalışsa da :)) neyse babamızı işe gönderip yine sokulduk ablamızın yanına :)) vee saat 10 olmuştu ki uyandık.. kahvaltı.. bulaşk derken alcak gelebildik... soğukk.. kapalı.. yağmurlu.. kasvetli bi hava var bugünve yine benim pazara çıkmam lazım yine yağmurda 3. hafta bu yaa
neyse herkese iyi günler diliyorum...
günaydın canım hoşgeldingünaydın hepinize....
günaydın hepinize....
günaydın kızlarr
bugün pek bi keyifsizim kolumu kıpırdatacak halim yok sabah yataktan kalkmakta istemedim şimdide aynı durumdayım
size bi bakayımda kendime geleyim dedim
sizler nasılsınız?
zeynepçim nedir bu temizlikçilerden çektiğin canımyaa Allah sabır versin
hayriye sende yorma kendini güzelim
fundacım çok geçmiş olsun canımyaa aman dikkat et kendine
özgecim sende dinlen artık tatlımya evden çıkmakta çok yoruyor insanı
anneee sende en iyisini yapmışsın canım taviz vermeye gelmiyor çünkü
:roflol:sırnaşık şeyay canım benim baya sinir etmiş senin temizlikç, kadında seni heee....banada amcamın gelini geldi tüp bebekten sonra temizliğe.kadının baya sıkıntısı var maddi olarak yoksa çağırmazdım gerçi.geldi saat 8.30 -9 arası.kahvaltı yaptık 10.30 oldu.kendiside fazla geveze.konuştuda konuştu.dedim cam,kapı,avize yerler,halı,koltuklar...kadın kapımı ve avizemi silmedi.yeride viledayla sildi.hiç sevmem zaten kadın alıyorum ben zaten viledayla siliyorum kadının eliyle silmesi lazım
yok canımyaa annem arayacaktı bakalım ondan haber bekliyorum bende dün ilk önce tlf la konuştuk zaten ne zaman gelirsin dediler bende 2-3 hafta sonra gelebilirim dedim bakalım 35. haftada giderim diyorum kısmet olursagünaydın şekerim
günaydın jalecim. aman dikkat et kendine. ne oldu senin gönderdiğin sonuçlara bi cvp geldi mi Ahmetle ilgili olarak? valla hayatım kimse parayı yoldan toplamıyo bişey olcaksa da ya adam gibi olsun yada hiç olmasın bence
ey Allahımyaa neler var böyle sanki oturmaya gelmiş:roflol:sırnaşık şeyay canım benim baya sinir etmiş senin temizlikç, kadında seni heee....banada amcamın gelini geldi tüp bebekten sonra temizliğe.kadının baya sıkıntısı var maddi olarak yoksa çağırmazdım gerçi.geldi saat 8.30 -9 arası.kahvaltı yaptık 10.30 oldu.kendiside fazla geveze.konuştuda konuştu.dedim cam,kapı,avize yerler,halı,koltuklar...kadın kapımı ve avizemi silmedi.yeride viledayla sildi.hiç sevmem zaten kadın alıyorum ben zaten viledayla siliyorum kadının eliyle silmesi lazım
ay canım.. sobalı evin de o zorluğu var di mi.. Allah yardımcın olsun.geçmiş olsun tekrar..
bebişler konusunda da tüm umudumu bu dediğin teoriye bağlamış durumdayım :))
ben çooook huysuz, çooook ağlak, çoook sorunlu bir bebekmişim.. eşimse ateşi çıkmadıkça ağlamayan, nereye koysan orada uyuyan, melek gibi bir şeymiş..
diloş da bayaa sessiz, sakin, durgun takılıyor karnımda..
babasına çeksin inşallah :) onun gibi iyi huylu olsun diye umuyorum
günaydın hepinize....
günaydın kızlarr
bugün pek bi keyifsizim kolumu kıpırdatacak halim yok sabah yataktan kalkmakta istemedim şimdide aynı durumdayım
sizler nasılsınız?
dünürcüm.. günaydın canımm... biz iyiyiz balımm.. siz nasılsınız bakalım... kahvaltı sonrası senin damat hareketlendi :)) sabah diyorum hayret neden hareket yok.. meğer açmış kız yavrum :)) şimdi rahatladı sanırım derken oooyy bi gerinme geldi.. ayaklar fln uzatıldı galiba :)) upuzun oldu karnım.. maşalllaahh yavruma :)) kız bu oğlan senle konuşurken yada sana yazarken daha bi hareketlen,yo hee haberin olsun :)))
günaydın kızlarr
sizler nasılsınız?
:roflol:sırnaşık şeyay canım benim baya sinir etmiş senin temizlikç, kadında seni heee....banada amcamın gelini geldi tüp bebekten sonra temizliğe.kadının baya sıkıntısı var maddi olarak yoksa çağırmazdım gerçi.geldi saat 8.30 -9 arası.kahvaltı yaptık 10.30 oldu.kendiside fazla geveze.konuştuda konuştu.dedim cam,kapı,avize yerler,halı,koltuklar...kadın kapımı ve avizemi silmedi.yeride viledayla sildi.hiç sevmem zaten kadın alıyorum ben zaten viledayla siliyorum kadının eliyle silmesi lazım
güzelim sen de hoşgeldin.. :) günaydın...hoşbulduk canım...
sıhhatler olsun şimdiden canımbanyomu yapıp bebek görmeye gideyim bende...
canımcım ne garip insanlar var böyle ben çok utanırım birinden bişey istemeye zorla vermek isteselerde alamam ama bazılarıda çok rahatlar sanki market pazar yok al ihtiyacınızeynepcim inşallah ya uysal olur bebeklerimiz.....çok ağlayan ,zırlayan bi bebek olmazlar.....
yeni gelen arkadaşlara günaydın bu arada. az önce alt komşumun oğlu geldi 5 yaşında çocok karnma sanki top koymuşum gibi karnımı itikliyor.kızdım canımı acıttı velet.malum yine yumurta istemeye gelmişti.son 3 aqyda 1 koli yumurta almışlardır geri vermeyi teklif ediyo ama ben almıyorum.çünkü eşim illa bişey alma onlardan dedi.hiç sevmiyoruz çok uyumsuzlar gecenin 2.5 una kadar evde şamata oluyo hiç rahatsız olan vardır insanlar uyuyacak diye düşünen yok.yarın bebeğin odasını bakmaya gekelim ded kadın.bakalım evde olursam gelirsiniz dedim.aslında misafir çok severim ama onlardan nefret ediyorum çok sorunlular ya
günaydın fundacımcanım günaydın.geçmiş olsun çok yoruluyorsun tatlım ya.ondandır bu elinin kolunun kalkmaması.bugün sadece dinlen tatlım.yorma kendini
tamam canım sende çok yorma kendinikızlar gelip kaçmak gibi ama edoşu giydiriyim ben artık.. servisi 12 de gelicekmiş. onu gönderip pazara çıkarım erkenden.. yemeklik bişiler sebze fln almam lazım ki yemek yapiyim :)))) sonra görüşürüz inş.. çook öpüyorum hepinizii..
:)
hoşgeldin jalecim...
ay bi bilsem benim çektiğim nedir..
bende var bir terslik herhalde, Allah böyle sorunlu insanları çıkartıyor karşıma :gitme:
sen de keyifsizmişsin bugün.. yorma kendini e mi.. sefa yap, dinlen bol bol..
hadi bakalım canım güzel haberlerle gel bizeEvet cannım doĞru hatırlıyorsun bugÜn 3 te gİdeceĞİm doktora.umarım herŞey yolundadır oĞlum bÜyÜmÜŞtÜr.her hafta kontrole gİdeceĞİm artık dr Öyle dedİ.
sıhhatler olsun şimdiden canım
canımcım ne garip insanlar var böyle ben çok utanırım birinden bişey istemeye zorla vermek isteselerde alamam ama bazılarıda çok rahatlar sanki market pazar yok al ihtiyacını
hem bebek odasını görmeye gelmek ne demek anlamadım valla bahane bence
hadi bakalım canım güzel haberlerle gel bize
[kaydirigubbakcemile5
sarımelekcim inşallah güzel haberlerle gelirsin canım.oğlun büyümüştür kaç gram aldı haftadan haftaya merak ediyorum
hımm haklısın tabi canımyaa bide düşünsene madem öyle olaylar yaşadınız ne yüzle geliyorlar değilmicanım bişey istesin önemli değil komşu komşudan ister ama burada yazamayacağım sebeblerden dolayı onlardan nefret ediyorum.iğrenç şeyler yapıyolar karı koca....müzük sesleri eve gelen misafirlerinin sabahlara kadar varan gülme sesleri.bizim apartmanda hapşırsan duyuluyor.bir kere müziğin sesini son ses açmışlardı uyardım adam üstüme yürüdü dövecek nerdeyse..ben daha onların geri verdiğinide alırrmıyım*kendi paralarıyla aldıkları tek bir şeyin boğazımdan aşağı geçmesini istemiyorum.oğlu çok yaramaz birde gelir ortalığı dağtır kadın hiç uyarmaz birde çocuk grip yani gelme yahu hamile kadının yanınaklava:
sağol canım ya inşallah dua edin bana.annelik çok zormuş ya sürekli endişe merak.allah evlatlarımızı bize bağışlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?