2010 Nisan Anneleri

kızlar bu arada bebişlerimizin burcu koç veya boğa oluyo:))
benimki nisan sonu yada mayıs başı olduğu için boğaya denk geliyo

Kızlar beni aydınlatırmısınız doktora giderken sıkışık mı olmak gerekiyor ben zor durumda kalmıyayım diye özellikle ihtiyacımı gideripte gidiyorum da doktora:uhm:

canım doktorun nasıl bakacağına bağlı...
eğer karından bakacaksa sıkışık olman lazım ama vajinal bakacaksa tam tersi...çünkü ben en son sıkışık gittim karından baktı yolc sacı gördü vajinal belki bebeği görürüz dedi öyle baktı hemen ben bile farkettim sıkışık olduğumdan keseyi bile zor yakalıyırdu...

ama benim dr.um hiç vajinal bakmıyo karından bakıyo idrara sıkışık gelme dedi hamileyken farketmiyo dedi bende hiç sıkışıkl gitmedim

Hoşbuldum güzel annişler.Bügün sabah bulantım biraz fazlaydı.Böyle giderse artacak gibi.Seviniyordum bende az bulantım diye.Neyse hayırlısı.

eger 20 sınden once olursan babasının burcu
20 sınden sonra olursa benım burcum olucak:))

Allah kısmet ederse benim bebişte tabikii zamanında gelirse:)) babasıyla aynı olacak burcu.

yarın 8. haftaya gırcem canım sata gore 16 nısana gelıyor ama doktor 21 nısan demıstı bakalım :))

benimki acele ederse balık bile olabilir kızlar tabi o durumda bende sizi terk eder mart annelerine giderim

herkes kenara ben günün resmini saçtim çok güzel bi resim canım:lepi:
teşekkürler cnmŞeniz
AYYYY çok tatlısınızzzz maşallahh:)))
Şeniz
sütlü gayfeem:içelim:
budur yaa maşallahh oğlunaaa
sende mükemmel gözüküyosunn kaydirigubbakcemile5

ayy cnm teşekkür ederim allah onu nazarlardan korusuna.s.şimdi koca sıpa oldu abi olacak inşallahhihoyyyt
[/QUOTE]

ayy yerim ben onu yaaa çok tatlııı oğlun var bende istiyorum yaaa:gitme:

cnm allah gönlüne göre versin inşallah.
bende kızım olmasını istiyorum bir oğlum var buda kız olursa süper olur.
tabiki öncelikle rabbimden sağlıklı olmasını,hayırlı bir evlat olmasını diliyorum.
allah herkesin gönlüne göre versin :Saruboceq:

benimki acele ederse balık bile olabilir kızlar tabi o durumda bende sizi terk eder mart annelerine giderim
hıh şunada bak terk edicekmiş bizi:dilcikar::roflol:valla benimde belli değil mayısta olabilir arda mayısada uğruyorum zatenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama ben terk etmem sizi merak etmeyinkaydirigubbakcemile3

hıh şunada bak terk edicekmiş bizi:dilcikar::roflol:valla benimde belli değil mayısta olabilir arda mayısada uğruyorum zatenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama ben terk etmem sizi merak etmeyinkaydirigubbakcemile3

tabiiii arkama bile bakmam nankörüm şekerim ben kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

şaka bi yana umarım erken doğum yaparsam siz beni topikten atmazsınızkaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlarr
pc de sorun vardı giremedim maleseff
çok şükür karın ağrılarım azaldı da rahatladım biraz
sizler nasılsınız keyifler yerindedir inşallahh
benimde 2 nisan görünüyor doğumum ama bebişimin gelişimi ilerde o yüzden mart sonu da olabilir
ama martta olsa topiği bırakmayı düşünmüyorum:)

Allah korusun Tarhan erken dogum cok riskli bi olay...benim kizim 3 ay erken geldi dünyaya...Allah kimseye göstermesin...simdi buda erken gelcek diye ödüm kopuyor...

yok canım tabiki vaktinde gelsin ufaklıklar ben birkaç günlük erken doğumdan bahsediyorum nisan başı benim de çünkü

kızlar bulantılarınız başladımı benim şimdiye kadar hiç olmadı anneminde hiç olmamış bulantısı inş.ona çekmişimdir:) yoksa sonradanmı başlıyo
canımcım benim bulantım hiç olmadı ama bel ağrısı ve karın ağrısı çekiyorum
Kızlar beni aydınlatırmısınız doktora giderken sıkışık mı olmak gerekiyor ben zor durumda kalmıyayım diye özellikle ihtiyacımı gideripte gidiyorum da doktora:uhm:
tarhancım doktorum bana hiç sıkışık gel yada gelme demedi
kızlar bu arada bebişlerimizin burcu koç veya boğa oluyo:))
benimki nisan sonu yada mayıs başı olduğu için boğaya denk geliyo
benimki büyük ihtimal koç olacak canım ben boğa burcuyum eşimde kova bebişimiz teyzesinin burcu olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…