Kızlar beni aydınlatırmısınız doktora giderken sıkışık mı olmak gerekiyor ben zor durumda kalmıyayım diye özellikle ihtiyacımı gideripte gidiyorum da doktora:uhm:
canım doktorun nasıl bakacağına bağlı...
eğer karından bakacaksa sıkışık olman lazım ama vajinal bakacaksa tam tersi...çünkü ben en son sıkışık gittim karından baktı yolc sacı gördü vajinal belki bebeği görürüz dedi öyle baktı hemen ben bile farkettim sıkışık olduğumdan keseyi bile zor yakalıyırdu...
aaa ne güzel 7 haftalıksın dimi o zaman mayıs sonuna denk geliyo yani senin burcuneger 20 sınden once olursan babasının burcu
20 sınden sonra olursa benım burcum olucak:))
eger 20 sınden once olursan babasının burcu
20 sınden sonra olursa benım burcum olucak:))
teşekkürler cnmŞenizherkes kenara ben günün resmini saçtim çok güzel bi resim canım:lepi:
ŞenizAYYYY çok tatlısınızzzz maşallahh:)))
ayy yerim ben onu yaaa çok tatlııı oğlun var bende istiyorum yaaa:gitme:
hıh şunada bak terk edicekmiş bizi:dilcikar::roflol:valla benimde belli değil mayısta olabilir arda mayısada uğruyorum zatenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3benimki acele ederse balık bile olabilir kızlar tabi o durumda bende sizi terk eder mart annelerine giderim
günaydın canım hoşgeldinngünaydin hamisler ve hamislerin güzel bebisleri
hıh şunada bak terk edicekmiş bizi:dilcikar::roflol:valla benimde belli değil mayısta olabilir arda mayısada uğruyorum zatenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama ben terk etmem sizi merak etmeyinkaydirigubbakcemile3
canımcım benim bulantım hiç olmadı ama bel ağrısı ve karın ağrısı çekiyorumkızlar bulantılarınız başladımı benim şimdiye kadar hiç olmadı anneminde hiç olmamış bulantısı inş.ona çekmişimdir:) yoksa sonradanmı başlıyo
tarhancım doktorum bana hiç sıkışık gel yada gelme demediKızlar beni aydınlatırmısınız doktora giderken sıkışık mı olmak gerekiyor ben zor durumda kalmıyayım diye özellikle ihtiyacımı gideripte gidiyorum da doktora:uhm:
benimki büyük ihtimal koç olacak canım ben boğa burcuyum eşimde kova bebişimiz teyzesinin burcu olacak inşallahkızlar bu arada bebişlerimizin burcu koç veya boğa oluyo:))
benimki nisan sonu yada mayıs başı olduğu için boğaya denk geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?