2010 Nisan Anneleri

geçmiş olsun ağrılarının azalmasına sevindim canım.
laf aramızda bende topiğimi bırakmam da işte geyik yapasım var çaktırma şekerimkaydirigubbakcemile3 yalnız şöle bi baktım mart anneleri göbek şova başlamışlar birinin göbüşü çıkmış resmen resim koymuş maşallah

Allah korusun Tarhan erken dogum cok riskli bi olay...benim kizim 3 ay erken geldi dünyaya...Allah kimseye göstermesin...simdi buda erken gelcek diye ödüm kopuyor...
canım benimyaa inşallah bu sefer vaktinde alırsın bebişini kucağına
hoşgeldın jnazcım ıyı olmana sevındımopuyorumnanaktan
hoşbuldum nazcımm çok sağol
sen nasılsın ?
yok canım tabiki vaktinde gelsin ufaklıklar ben birkaç günlük erken doğumdan bahsediyorum nisan başı benim de çünkü

aramıza 2 gün var tarhancım ama ben nedense nisan doğumlu olmasını çok istiyorum bebişimin

sağol tarhancım çaktırmam tabikiiyerimseniben
benimde göbişim zaten vardı güzelim ama daha da çıktı sanki:)bizde 2-3 hafta sonra koymaya başlarız artık kaydirigubbakcemile5

bende ıyıyım canım çok sukur bı iştahım acıldıkı sorma napıcam bılmıyorum kaydirigubbakcemile3

nazcım hoşgeldin karın ağrılarını hiç sorma 1 hafta öncesine kadar acayip ağrı çektim gazım vardı karnım şişti ve kabızdım(( yataktan zor kalkıyodum ama şimdi rahatım çok korkmuştum ama dr. normal dedi başlarda olurmuş sonradan geçiyomuş seninde geçer inş.en kısa zamanda..

benımde bı kac gundur karın ve kasık agrılarım oluyor ama normalmıs sanırım
daha bebegımı gormeme 9 gun var

kızlar merhaba nasılsınız ben cok hastayım bugün dökülüyorum bogazlarım acıyo öksürüyorum.ilac alamıyorum heryerım agrıyo..

benim ilk haftalarda da olmuştu canım ama bu seferki kadar değil 3 gün boyunca ağrıdan ağladım resmen ama bugün daha iyiyim çok şükür
ya bide kalkıpta sen hassassın herkeste oluyor demiyorlar mı sinir oluyorum
benımde bı kac gundur karın ve kasık agrılarım oluyor ama normalmıs sanırım
daha bebegımı gormeme 9 gun var

benimde 13 gün var hayatım
geçen ayın 15 inde gittiğimde doktorum 1 ay sonra gel demişti ama ben o arada 2 farklı doktora gidince bebişimide görmüş oldum:)

Hoşgeldin canım.Sevimdim rahatladığına.Daim olur inşallah.

bende gıttım normalde doktor 3 hafta sonraya vermıstı ben 2 kere baska yere gıttım şimdi 9 gun kaldı artık gıtmıyım dıyorum:)))))

Birperi geçmiş olsun canım.Bol istirahat et.Ama bir doktora görünsen iyi olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…