merhaba arkadaşlarr
pc de sorun vardı giremedim maleseff
çok şükür karın ağrılarım azaldı da rahatladım biraz
sizler nasılsınız keyifler yerindedir inşallahh
benimde 2 nisan görünüyor doğumum ama bebişimin gelişimi ilerde o yüzden mart sonu da olabilir
ama martta olsa topiği bırakmayı düşünmüyorum:)
canım benimyaa inşallah bu sefer vaktinde alırsın bebişini kucağınaAllah korusun Tarhan erken dogum cok riskli bi olay...benim kizim 3 ay erken geldi dünyaya...Allah kimseye göstermesin...simdi buda erken gelcek diye ödüm kopuyor...
hoşbuldum nazcımm çok sağolhoşgeldın jnazcım ıyı olmana sevındımopuyorumnanaktan
yok canım tabiki vaktinde gelsin ufaklıklar ben birkaç günlük erken doğumdan bahsediyorum nisan başı benim de çünkü
geçmiş olsun ağrılarının azalmasına sevindim canım.
laf aramızda bende topiğimi bırakmam da işte geyik yapasım var çaktırma şekerimkaydirigubbakcemile3 yalnız şöle bi baktım mart anneleri göbek şova başlamışlar birinin göbüşü çıkmış resmen resim koymuş maşallah
bende ıyıyım canım çok sukur bı iştahım acıldıkı sorma napıcam bılmıyorum kaydirigubbakcemile3
Kızlar beni aydınlatırmısınız doktora giderken sıkışık mı olmak gerekiyor ben zor durumda kalmıyayım diye özellikle ihtiyacımı gideripte gidiyorum da doktora:uhm:
günaydin hamisler ve hamislerin güzel bebisleri
benim ilk haftalarda da olmuştu canım ama bu seferki kadar değil 3 gün boyunca ağrıdan ağladım resmen ama bugün daha iyiyim çok şükürnazcım hoşgeldin karın ağrılarını hiç sorma 1 hafta öncesine kadar acayip ağrı çektim gazım vardı karnım şişti ve kabızdım(( yataktan zor kalkıyodum ama şimdi rahatım çok korkmuştum ama dr. normal dedi başlarda olurmuş sonradan geçiyomuş seninde geçer inş.en kısa zamanda..
benımde bı kac gundur karın ve kasık agrılarım oluyor ama normalmıs sanırım
daha bebegımı gormeme 9 gun var
merhaba arkadaşlarr
pc de sorun vardı giremedim maleseff
çok şükür karın ağrılarım azaldı da rahatladım biraz
sizler nasılsınız keyifler yerindedir inşallahh
benimde 2 nisan görünüyor doğumum ama bebişimin gelişimi ilerde o yüzden mart sonu da olabilir
ama martta olsa topiği bırakmayı düşünmüyorum:)
kızlar merhaba nasılsınız ben cok hastayım bugün dökülüyorum bogazlarım acıyo öksürüyorum.ilac alamıyorum heryerım agrıyo..
hoşgeldin canım çok geçmiş olsunkızlar merhaba nasılsınız ben cok hastayım bugün dökülüyorum bogazlarım acıyo öksürüyorum.ilac alamıyorum heryerım agrıyo..
kızlar merhaba nasılsınız ben cok hastayım bugün dökülüyorum bogazlarım acıyo öksürüyorum.ilac alamıyorum heryerım agrıyo..
sagolun kızlar hepınızde bebegıme zarar vermez dımı budurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?