2010 Nisan Anneleri

refişşş
anacım seninde mi miden basladı....
beni gaviskon kesti azcıkın....
bşraz uyumuşum ama kesmedi...
şimdide acıktım...
ya aynen dediğin gibi o bölgede yangın var yetiş itfaiye diyesim var....
ne yapsam sönmüyor .....;
ama dün akşam ben yaptım gecenin bi vakti yenmiycek bişi yedim mahvettim midemi...
sıcak ne içsem nası yanarak iniyo mideme...
yemek borum dün gece tahriş oldu valla ...
ayy allah böle midesinden cekenlere kolaylık versin çok zor zor...

ah be güzelim.. kötü müsn hala :(
gerçi hafifledi diyosun ama dün gecenin hali bugün götürür seni..

azcık hafif şeyler ye iç bugün bari.

bu mide acısını da yaşamayan bilemiyor herhalde, içim eziliyor siz anlattıkça akannehir

ymerciğim verin valla özelime numaralarınızı ben hepinizin haberini seve seve veririm canım yeterki haber bebiş haberi olsun ne demek başımın üstünde yeriniz var zaten müjdeci böcüğü oldum sinemin dediği gibi:)))

özgecim.. gaviskonu elime alıyorum geçiyo.. 2 geziniyorum yine başlıyo :)) bakalım olmazsa dikicem kafaya valla... bende sabah yedim midemi bu hale getiricek biiy.. biliyorum sebebini de yanii..

dünürcüüm.. inşallahh canımm.. ben kendime geldiğimde seni arar canlı canlı damadının vıyaklaması eşliğinde veririm sana bilgilerini :))))

butterflydsd nasıll yanii 37+3 demi sezeryanla alıyolar seni.. delikafaduldendeme kız. yanii bu durumda 1 nisan da beni de alabilir dr um.. akannehir

ayyy kızlar dayanamadım aradım jaleyi gerçi akşama doğru arayacaktım ama zeynocuğum yengesiyle görüştük jale yavaş yavaş kendine gelmeye başlamış çok şeker bir bebişmiş boyuda 49 cm imiş canım listeye eklersin canımcım

Ayyyyyy Çok sevındım. Benımde gÖzlerım doldu yaaa.. Hayırlısı olsun ahmetımız ınŞallah....

Çok alıŞtım ben sıze ya.. Snkı Çok yakın tanıdıĞım bırı doĞurmuŞ gıbı sevınıyorum:)))

selam kızlar bu aradaaa a.s

slm canım hoşgeldin bizim seninle satlarımız aynı canım bizim doktor bizi ayın 29da gün almak için çağırdı bize 5 ile 15 nisan arasında bir gün alırız dedi bakalım canım hayırlısı haftaya salı tekrar kontrolümüz var bu haftadan sonra her hafta gidilcekmiş o yüzden kaydirigubbakcemile2:asigim:

Ayyyyyy Çok sevİndİm. Benİmde gÖzlerİm doldu yaaa.. Hayırlısı olsun ahmetİmİz İnŞallah....

Çok alıŞtım ben sİze ya.. Snkİ Çok yakın tanıdıĞım bİrİ doĞurmuŞ gİbİ sevİnİyorum:)))

canım ben nasıl ne yapacağımı şaşırdım telefonu açınca ama eşinin o ses tonunu kaydedip jaleye dinletmek isterdim çok nasıl titriyordu heyecandan mutluluktan eşinin sesi rabbim o güzel zamnları bizede yaşatsın geçsin artık şu günler alalım bizlerde cennet kokulu yavrularımızı kucağımıza inşallah nalıcığım canım seninde şunun şurasında 12 günün kaldı rabbim nasip eğlerse bizim var baya bir doktorumuzun son demesine bakalım canım :asigim:

özgecim refiyecim mideniz sizi rahat bırakmıyor galiba.
en kısa zamanda düzelir inşallah.
yarın komşularım gelecek misafirliğe.
sen bişe yapma biz yapıp getirecez dediler am
rahat duramam ben şimdi.en azından 2 çeşit yapayım di mi.
dinleneyim biraz .yarına hazırlık yapacağım.
uzunca bi süre giremem herlade.
öptüm şekerler...

slm canım hoşgeldin bizim seninle satlarımız aynı canım bizim doktor bizi ayın 29da gün almak için çağırdı bize 5 ile 15 nisan arasında bir gün alırız dedi bakalım canım hayırlısı haftaya salı tekrar kontrolümüz var bu haftadan sonra her hafta gidilcekmiş o yüzden kaydirigubbakcemile2:asigim:

bak ya benimki bişi demedi bana. pzt gidicem dr a. versin artık bigün banada. benimki tombiş ya :nazar: tatlım nisanı çok geçirmeyiz demişti bikere.

görüşrüz fulyancığım kolay gelsin çok yorma kendini canımcım ben artık yemek olayını bitirdim sayılır evde artık bir kayınvalidemde bir annemde yiyeceğiz öyle karar alındı eşim tarafından kendiside yemekten anlamayınca bende yorulduğum için şimdilik öyle mesela bu akşam kayınvalidemlerdeyiz zaten onlarda yeni geldi ankaradan

bak ya benimki bişi demedi bana. pzt gidicem dr a. versin artık bigün banada. benimki tombiş ya :nazar: tatlım nisanı çok geçirmeyiz demişti bikere.

canım benim ilk gittiğim doktorum hep martın son haftası doğum olur diyodu bu sonradan gittiğim doktorumda hiç aceleye gerek yok diyor sezeryanda olsa bir gün dahi fazladan anne karnında kalması bebiş için çok öenmli dedi o yüzden aceleye gerek yok dedi eşime kalsa ben şimdiden çoktan doğurduydum çok aceleci benim eşim neyse saat sayıyoruz artık her gün geçsin geçsin diye :asigim::Saruboceq:

canım benim ilk gittiğim doktorum hep martın son haftası doğum olur diyodu bu sonradan gittiğim doktorumda hiç aceleye gerek yok diyor sezeryanda olsa bir gün dahi fazladan anne karnında kalması bebiş için çok öenmli dedi o yüzden aceleye gerek yok dedi eşime kalsa ben şimdiden çoktan doğurduydum çok aceleci benim eşim neyse saat sayıyoruz artık her gün geçsin geçsin diye :asigim::Saruboceq:

ay bende öyleyim valla artık bekleyemiyorum.. her pzt dr dayım hep gün versin diye gözünün içine bakıyorum..

bu arada jaleye çok sevindim darısı hepimizin başına.. zemuszemus

ay bende öyleyim valla artık bekleyemiyorum.. her pzt dr dayım hep gün versin diye gözünün içine bakıyorum..

bu arada jaleye çok sevindim darısı hepimizin başına.. zemuszemus

amin canımmcım inşallah rabbim o günleri bizlerede yaşatsın o güzel haberleri vermeyi listeye eklenmeyi ayyy geldi artık canım az kaldı rabbime şükürler olsun canım yaaa:Saruboceq::asigim:

teyzoşlar biz biraz pazarda yorulmuşuz gezerken hem acıktıkta kızımla bişeycikler atıştıralım uğrarız yine kocamn öptük hepinizi görüşmek üzere

amanın slm kızlar jale dogurmus cok sukur saglıklıymısda dokulcez bole yavas yavas galıba cokkk sevındım masallah ahmetımızede...

jalenin bebişi olmuş nasıl sevindim yaaa ne güzel mis kokulu bebişini almıştır kucağına.allah bizede o günleri hayırlısıyla yaşamayı nasip etsin inş.

kızlar biz geldik doktordannn.
nst miz normal gereğinden fazla normalkaydirigubbakcemile3 sancı mancı yok yine. doğurmuyor muyum daha dedim yok kız daha 3 hafta var dedi yine bu adamın matematiği çok kötü yaaa ne 3 haftası.:oklava:
bu arada göğüs ucu kremini sordum iyiki hatırlattın kullanmaya başla dedi. yazdı bir krem ama adını unuttum eczanede reçetem yarın alcam size de yazarım adını.
bu arada çok mutluyum koltuk örtülerimiz dikildi çok güzel oldularr. cibinlik bir tane teşhir amaçlı gelmiş çileğe aldık hemen kirlenmesin orda diye:roflol:oda tamam nerdeyse her işimiz tamam bir tek temizliğimiz kaldı o da pazartesi kadın gelcek. inşallah salıya da ben doğururum:roflol:
eee sizler nasılsınız kızlar herşey yolunda mı anladığım kadarıyla jalecim doğum yapmış geçmişe bakayım da detayları öğreneyim geliyom:asigim:

tuğbacım.. gözün aydın canım.. nst niz süper ötesiymiş yine :)))) şaka bi yana sağlıkla zamanında gelsin anesi hayırlısı olsun hakkınızda inşallahh... koltuk örtüleriniz ve cibinliğiniz için de ayrıca gözün aydın.. güle güle kullanın canımm...

Back
X