2010 Nisan Anneleri

kızlar biz geldik doktordannn.
nst miz normal gereğinden fazla normalkaydirigubbakcemile3 sancı mancı yok yine. doğurmuyor muyum daha dedim yok kız daha 3 hafta var dedi yine bu adamın matematiği çok kötü yaaa ne 3 haftası.:oklava:
bu arada göğüs ucu kremini sordum iyiki hatırlattın kullanmaya başla dedi. yazdı bir krem ama adını unuttum eczanede reçetem yarın alcam size de yazarım adını.
bu arada çok mutluyum koltuk örtülerimiz dikildi çok güzel oldularr. cibinlik bir tane teşhir amaçlı gelmiş çileğe aldık hemen kirlenmesin orda diye:roflol:oda tamam nerdeyse her işimiz tamam bir tek temizliğimiz kaldı o da pazartesi kadın gelcek. inşallah salıya da ben doğururum:roflol:
eee sizler nasılsınız kızlar herşey yolunda mı anladığım kadarıyla jalecim doğum yapmış geçmişe bakayım da detayları öğreneyim geliyom:asigim:

hoşgeldin canım ne güzel herşey yolundaymış bebişin seni bekletecek daha heralde sağlıkla gelsin inş.

selam güzel nisan anneleri

kızlar tam evden çıkıyordum jalenin eşi aradı jalemizin doğumu gerçekleşmiş :Saruboceq::nazar:eşi aradı az önce beni haber verdi valla nerdeyse ğlıyodu eşi telefonda yaaa çok güzel bir duygu yaaa rabbim günleri çabuk geçmesini bebişleri kucaklarımıza almayı nasip eğlesin bu arada zeynocuğum tam sormaadım boyunu falan ama kilosu 3.800müş jalede 10 dakikaya kadar çıkar dedi eşi rabbim sağlıcakla bir ömür nasip eğler ahmet bebğimize inşallah

ay nekadar duygulandim bilemezsin canim
eger konusursan iyi dileklerimiz ilet lütfen
ay benim haberimi kim verecek ya :))))
yoksa 7-8 gün beklemeniz gerekecek :)))

tugbacim sende güzel haberlerle gelmisin ne güzel valla senden ümitliyim catir catir doguracan :)))

reyhancımm.. hoşgeldin canım.. ne zamandır denk gelemiyoruz.. nasılsın? kızın nasıl? :) isim konusunda bir karara varamadınız mı daha? kızın gelicek ayoll.. yok mu seçenekler falann ?

ben midem de yansa azcık bişiler yedim oğlum bu aralar çok çabuk acıkıyor çünkü....oyy yesinde buyusun kilolar alsın annesinin minik kuzusu....
bizimde doktor kotnrlmz yarın ...
babamızda gelecek...bakalım ne diyecek bu gidişimizde doktor teysemiz...
benim tansiyon gene tavanlarda...
ama buna eşlik eden kramplarım var artık ....
ne olursa olsun ben cekemeye razıyım bundan sonra beyin gucu falan yok...
oğlum nisanı beklesin istiyorum...
hem o beklesin hem annesi beklesin....
her acıdan daha kolay olur bizim için...

kızlar tekrardan merhaba.

günaydın şekerler nasılsınız bende heyecanım giderek artıyo inanamıyorum hala yaa yarın akşam hayırlısıyla işallah allahım kısmet ederse minikaşkım kollarımda olucakk hala rüya gibi gelio..

canım dün yazmıştım ama araya karıştı gitti canım yarın doğum yapıyomuşsun ne güzel ya,o kadar heyecanlandımki senin adına.senin heyecanın bana vurdu sanki.hastanede yattığım zamanlarda doğuma gidenleri gördükçe bana heyecan basıyordu.diyordum Allahım bizde sağlıkla alsak kucaklarımıza.inşallah sağlıkla hepimiz doğum yaparız canım.
benimde yarın dr kontrolüm var hazırlıklı gitcem bebeğin kıyafetleri falan hepsini götürcem.sanki yavaştan benim sancıanmam başladı gibi.birde dün akşam abim geldi eşiyle sanırsam bana spinal sezaryan yapcaklar diyoki funda genel yaptır ameliyatesnasında ya bayılırsan. o kadar korkuyorki canım ya baya duygulandırdı beni.küçük kardeşimya aklı bende...........senağlama..ay çok duygusal oldum ben yaaaaaaaa

kızlar tam evden çıkıyordum jalenin eşi aradı jalemizin doğumu gerçekleşmiş :Saruboceq::nazar:eşi aradı az önce beni haber verdi valla nerdeyse ğlıyodu eşi telefonda yaaa çok güzel bir duygu yaaa rabbim günleri çabuk geçmesini bebişleri kucaklarımıza almayı nasip eğlesin bu arada zeynocuğum tam sormaadım boyunu falan ama kilosu 3.800müş jalede 10 dakikaya kadar çıkar dedi eşi rabbim sağlıcakla bir ömür nasip eğler ahmet bebğimize inşallah

canım müjde haberi veren güzel dünürüm benim ne güzel bi haber böyle şimdi bende aradım eşinin sesi öyle heyecanlı öyle değişiktiki dediğin gibi kaydetme olanağımız olsa jaleye dinletirdk valla.benim aradığımda emziriyomuş jale kuzusunu.ay bizde alalım kucaklarımıza yaaaaaaaa..........:emir_bebek:

nst miz normal gereğinden fazla normalkaydirigubbakcemile3 sancı mancı yok yine. doğurmuyor muyum daha dedim yok kız daha 3 hafta var dedi yine bu adamın matematiği çok kötü yaaa ne 3 haftası.:oklava:
bu arada göğüs ucu kremini sordum iyiki hatırlattın kullanmaya başla dedi. yazdı bir krem ama adını unuttum eczanede reçetem yarın alcam size de yazarım adını.
bu arada çok mutluyum koltuk örtülerimiz dikildi çok güzel oldularr. cibinlik bir tane teşhir amaçlı gelmiş çileğe aldık hemen kirlenmesin orda diye:roflol:oda tamam nerdeyse her işimiz tamam bir tek temizliğimiz kaldı o da pazartesi kadın gelcek. inşallah salıya da ben doğururum:roflol:
eee sizler nasılsınız kızlar herşey yolunda mı anladığım kadarıyla jalecim doğum yapmış geçmişe bakayım da detayları öğreneyim geliyom:asigim:

tuğbacım merhaba nsten iyi çıkmış ne güzel.bende yarın gitcem tekrar gitmişken belki yatarım diye hazırlıklı gitcemkaydirigubbakcemile3sen nasılsın*görüşemedik uzun zamandr.ben yatıyorum genelde girdiğimde de fazla oturamıyorum oğlan kk ya girmemi şimdiden engellemeye başladıgamyoncuiremsu.senin hazırlıklar full devam ediyo sanırım.herşeyiniz hazırmı şimdi ben geçmişi okumadığım için bilmiyorum.

önce geçmişin cevapları:)

slm kızlar...
hayatımın en kötü 6 saatini geçirdim gece ki mide yanmamı ben 8 ay boyunca hiç yasamadım....
otuırdum ağladımm,dua ettim ama gecmedi...
evde ne ilacım vardı nede maden suyu...
annemde kaldığımız için...
öldüm ama yok böle bişi ....
demekki ben bebiş doğunca gayet rahat uykusuzluğa dayanabilcem bunuda ispat etmiş oldum...
nese kahvaltı edeyim bakalım oğlum acıkmıştır....sonrada uyumayı deneriz....
ya canım yaa çok üzüldüm ne çektiğini ben bilirim yalnız sana bir tavsiye sıvı tüketimini minumumda tut çünkü midedeki sıvı seviyesi yükseldikçe mide sıvıları daha çok boğaza kaçıp yanmayı artıırıyo. su o anlık rahatlatıyo ama sonradan cehennem azabına dönüyo.
ah canım yaaa reniie nin şurubunuda arada hplet istersen o da fena değil:) çok geçmiş olsun bitanem.

Merhaba herkese İyİsİnİz dİmİ?
Ben İŞteyİm. ÖĞleden sonra da temİzlİkÇİler gelİp evİmİ temİzleyecek:)) ohhh mİsss. Evde temİzken doĞurayım barİ bu hafta sonu:))))))))))
bacımmmm bensiz doğurma sakınnnkaydirigubbakcemile3

Günaydın herkese

Normal doğum yapanların genelde kaçıncı haftalarında doğurduklarını merak ediyorum.
Mart annelerine baktım 40 haftada olmuş normal doğumlar. Arkadaşlara sordum 36 var 38 var sizce nasıl?

:nazar: :nazar: :nazar: :teytey: :teytey: hihoyyyt hihoyyyt maşallah 2. bebişimize jalem en kısa zamanda ayaklanıp bebişinin tadını çıkaracak inşallahh offf çok sevindim yaaa:asigim: müjde kelebeğimiz bizim:1hug: zeynocum müjde yazan ellerin dert görmesin

kızlarr bende haber vercek birini arıyorumm lütfennnn :kedi:
canımmmmmm ben varım bak aynı ildeyiz zaten ben de haber veririm özeline telimi yazıyom tatlım

refişşş
anacım seninde mi miden basladı....
beni gaviskon kesti azcıkın....
bşraz uyumuşum ama kesmedi...
şimdide acıktım...
ya aynen dediğin gibi o bölgede yangın var yetiş itfaiye diyesim var....
ne yapsam sönmüyor .....;
ama dün akşam ben yaptım gecenin bi vakti yenmiycek bişi yedim mahvettim midemi...
sıcak ne içsem nası yanarak iniyo mideme...
yemek borum dün gece tahriş oldu valla ...
ayy allah böle midesinden cekenlere kolaylık versin çok zor zor...
su içmeeeeee sakın içmeeeee mahvediyo canımmcım:1hug:

butterflydsd nasıll yanii 37+3 demi sezeryanla alıyolar seni.. delikafaduldendeme kız. yanii bu durumda 1 nisan da beni de alabilir dr um.. akannehir

o piyango herkese vurmuyo be rüzgarcım bak ben 37+5 oldum hala doktorum 3 haftan var diyo çekip vuracam en son adamı o olacakkaydirigubbakcemile3

ayy ben gene lavanta keselerini hazırlamaya dalmışım, ne olmuş diye bakayım dedim de.. anam jale doğurdu mu yaaa :)
oyyy gözlerim doldu yemin ediyorum..
Allah'ım sağlıklı uzun ömür versin yavrusuna. tez zamanda iyi haberlerini de alalım inşallah.

zeynepcim sağolasın haber verdiğin için.. öpüyorum kocaman

sinemcim sana da teesüf ediyorum şekerim, hani doğurunca birbirimize haber vercektik yaa, tamam benim müjdeci sıfatım yok ama anında sattın beni.
neyse, ben de telefonuna cevapsız çağrı falan bırakırım, telefon sapıklığına veririm kendimi artıksempatiksalakcinni naniknanik

zeynepcim hayatım tabi ki sana da haber vericem niye öyle dedin şimdi bak çok üzüldüm ben. buraya haber vermek zeynebin işi olur hale geldi müjdeci böcüğümüz oldu sağolsun da o yüzden öyle dedim benim müjdeli hebrimi de ver diye. aşkolsun bitanem tabi anlaştığımız gibi sen bana ben sana haber vericez aynı zamanda inşallah iyi haberlerimizi paylaşalım da tatlım. olumunekankayizsmile Şeniz

rica ederim teyzoşlar ne demek rabbim hep böyle güzel haberler vermeyi nasip eğlesin bizlere inşallah :Saruboceq:sinemciğim tamam bundan sonra adım müjdeci böceği olsun senimi kıracam canım benim sen bana müjdeci böceği de o zamn canım yeterki haberler hep böyle müjdeli olsunda:sm_cool::asigim:

canım ben nasıl ne yapacağımı şaşırdım telefonu açınca ama eşinin o ses tonunu kaydedip jaleye dinletmek isterdim çok nasıl titriyordu heyecandan mutluluktan eşinin sesi rabbim o güzel zamnları bizede yaşatsın geçsin artık şu günler alalım bizlerde cennet kokulu yavrularımızı kucağımıza inşallah nalıcığım canım seninde şunun şurasında 12 günün kaldı rabbim nasip eğlerse bizim var baya bir doktorumuzun son demesine bakalım canım :asigim:

zeynepcim ok kod adın müjdeci böceği o zaman artık senin. opuyorumnanaktan alkisalkisalkis
bu arada nazlıyla anlaştık c.tesi de o doğum yapıyo herkes beyin gücünü birleştiriyor ve hergüne birini doğurtuyoruz artık. kaydirigubbakcemile3

özgecim refiyecim mideniz sizi rahat bırakmıyor galiba.
en kısa zamanda düzelir inşallah.
yarın komşularım gelecek misafirliğe.
sen bişe yapma biz yapıp getirecez dediler am
rahat duramam ben şimdi.en azından 2 çeşit yapayım di mi.
dinleneyim biraz .yarına hazırlık yapacağım.
uzunca bi süre giremem herlade.
öptüm şekerler...

ay nedir bu insanların hamile bayanlara misafirliğe gelme isteği anlayamadım tatlıms tuğbadan sonra sana da mı bulaştı kuzum. aman yorma o zaman kendini herkes bişey getirecekse.

tuğba nst yine mi fazlasıyla iyi yaaaaa kardeş sancıya sahip olmanın yollarını sorsaydın çıkmadan hemşirelere falan artık hangi şartlarda sancıya sahip olabilirim mümkünse diy? bu arada dr unda neredeyse siz böyle iyisiniz askere giderken bi ara doğurursun dice ne 3 haftası yaaaaa. nasıl şeysin sen demedinmi :oklava:

özge canım tansiyon sorunun mu çıktı senin*face oğlanlar korkuttu bizi yazmıştın?hayırdır ne oldu*

ayy aklım gitti resmen yaa... sokağa çöp indirmeye indim.. merdivenlerden çıkıyorum eve.. daha 2. kata varamadan yapıştım merdivene yaa.. öyyle pıtık pıtık çıkıyodum oysa yavaşça.. allahtan sadece diz üstü çökmeyi becerebildim o panikle.. elim birazcık sıyrıldı çizildi yani.. ama korkudan yaklaşık yarım saat fln titredim resmen yaa.. ama oğlum da kıpırdadı ya uzanınca ohh çok şükr dedim.. zaten karnım da çarpmadı ama çok korktum yaa.. içimi çeke çeke ağladım resmen korkudan... Rabbimn yavrularımızı korusun .. sağ salim kucağımıza bi alalım inş..

zeynepcim hayatım tabi ki sana da haber vericem niye öyle dedin şimdi bak çok üzüldüm ben. buraya haber vermek zeynebin işi olur hale geldi müjdeci böcüğümüz oldu sağolsun da o yüzden öyle dedim benim müjdeli hebrimi de ver diye. aşkolsun bitanem tabi anlaştığımız gibi sen bana ben sana haber vericez aynı zamanda inşallah iyi haberlerimizi paylaşalım da tatlım. olumunekankayizsmile Şeniz

zeynepcim ok kod adın müjdeci böceği o zaman artık senin. opuyorumnanaktan alkisalkisalkis
bu arada nazlıyla anlaştık c.tesi de o doğum yapıyo herkes beyin gücünü birleştiriyor ve hergüne birini doğurtuyoruz artık. kaydirigubbakcemile3

ay nedir bu insanların hamile bayanlara misafirliğe gelme isteği anlayamadım tatlıms tuğbadan sonra sana da mı bulaştı kuzum. aman yorma o zaman kendini herkes bişey getirecekse.

tuğba nst yine mi fazlasıyla iyi yaaaaa kardeş sancıya sahip olmanın yollarını sorsaydın çıkmadan hemşirelere falan artık hangi şartlarda sancıya sahip olabilirim mümkünse diy? bu arada dr unda neredeyse siz böyle iyisiniz askere giderken bi ara doğurursun dice ne 3 haftası yaaaaa. nasıl şeysin sen demedinmi :oklava:

canım birgüne de ben randevu alayım haftaya çarşambaya mesela nasıl olur beyin gücünü birleştirerek belki bende o güze doğururum ne dersin*
canım ne diycem ya benim nst deki sancılarımda çok çıkıyodu ama millet o sancıyla doğuma gidiyomuş ben doğurmadan geri geldim.yalancı sancıydı sanırım çünkü yalancı sancılarda nstde çıkarmış.dr doğur artık bıktım senden dedi en son baktıki doğurmuyorum yolladı beni:roflol:kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

ay oku oku bitmedi yav? kim doğurdu? kim doğurmak üzere bi anlatın yav. aylarca evde oturdum son 20 gün popom minder yüzü görmüyooo. özet geçin banaaa...

ayy aklım gitti resmen yaa... sokağa çöp indirmeye indim.. merdivenlerden çıkıyorum eve.. daha 2. kata varamadan yapıştım merdivene yaa.. öyyle pıtık pıtık çıkıyodum oysa yavaşça.. allahtan sadece diz üstü çökmeyi becerebildim o panikle.. elim birazcık sıyrıldı çizildi yani.. ama korkudan yaklaşık yarım saat fln titredim resmen yaa.. ama oğlum da kıpırdadı ya uzanınca ohh çok şükr dedim.. zaten karnım da çarpmadı ama çok korktum yaa.. içimi çeke çeke ağladım resmen korkudan... Rabbimn yavrularımızı korusun .. sağ salim kucağımıza bi alalım inş..

slm refiyecim gecmis olsun cnm nazarmi degdi sana kem gözelerden uzak:Saruboceq:

refiye canım dikkat et kendine Allah korusun valla verilmiş sadakan varmış. aman yarabbim yaaaa. inan gözlerim açıldı okuyunca. yat gözünü seveyim ya çöpü möpü bırak artık korkmuşsun da su iç ve uzan biraz.

canım birgüne de ben randevu alayım haftaya çarşambaya mesela nasıl olur beyin gücünü birleştirerek belki bende o güze doğururum ne dersin*
canım ne diycem ya benim nst deki sancılarımda çok çıkıyodu ama millet o sancıyla doğuma gidiyomuş ben doğurmadan geri geldim.yalancı sancıydı sanırım çünkü yalancı sancılarda nstde çıkarmış.dr doğur artık bıktım senden dedi en son baktıki doğurmuyorum yolladı beni:roflol:kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

tabi fundacım kim hangi günü istiyorsa kk hamileleri beyin gücümüzü kullanıp o gün onu doğurtuyoruz. çarşamba senin olsun. p.tesi salı doğurmak isteyen var mı???

ay oku oku bitmedi yav? kim doğurdu? kim doğurmak üzere bi anlatın yav. aylarca evde oturdum son 20 gün popom minder yüzü görmüyooo. özet geçin banaaa...

ayşegülcüm hg canım. jnaz (jale) doğum yaptı şekerim Ahmetimiz doğdu

özge canım tansiyon sorunun mu çıktı senin*face oğlanlar korkuttu bizi yazmıştın?hayırdır ne oldu*

canım gecen cumartesi doktordaydım,aşırı bir akıntım var,bebişim rahat değil,birde çokçarpıntım vardı,uykudan kalp çarpıntısı ile uyanıyrdum....
o sabahta uyandım ama kalkamıyorum yataktan kramptan,nese ayağa kalktım böle bayaca bi su gibi bişi geldi,renksiz kokusuz...
ben önemsemedim idrarım falan dedim....
sonra arkadasım uğradı dukkana ii değilsin sen falan diyince allahın takdiri işte doktoru aradım hemen gel dedi gittim...
tansiyonum çok yuksek korktu usgde bebek çok hareketliydi endişe etti...
alttn baktı,rahim ağzı yumuşamıştı ama çatım dar cıktı,iki kez bir alet denedi açılmadı,pelvis kaslarıma takıldı resmen ....birde rahşm etrafında iltihap var dedi falan..ama acil nstye cıktım,sancı tavandı bebeğimi çok germişim,olmaması gerekn bi sorun yasamıştım ve sinirlerim haraptı,kuzeyde çıkmak istiyordu resmen,baya tedirgın olduk,nese hastanede baya kaldım kontroller falan,ikinci nst de de sancı vardı ama azdı...
işte sürekli tansiyon kontrolü yapcaz dedi yarın gene gitcem bakalım ne olcak...
anlıycan baya korkuttu kuzey bey bizi....

ayşegülcüm hg canım. jnaz (jale) doğum yaptı şekerim Ahmetimiz doğdu[/QUOTE]

ay ne güzel yaa.... Allah analı babalı sağlıkla büyütsün. nasıllarmış? annede bebekte iidir umaraım..

tuğbacım.. gözün aydın canım.. nst niz süper ötesiymiş yine :)))) şaka bi yana sağlıkla zamanında gelsin anesi hayırlısı olsun hakkınızda inşallahh... koltuk örtüleriniz ve cibinliğiniz için de ayrıca gözün aydın.. güle güle kullanın canımm...
canım refişimmm teşekkür ederizkaydirigubbakcemile3 ah canım yaa nst süper de sıpa her geçen gün büyüyo kokruyom taşıayamıcam bir gün bir yerde çakılıp kalcam diyekaydirigubbakcemile3 seninde miden yanıyomuş galiba çok geçmiş olsun bitanemopuyorumnanaktan

hoşgeldin canım ne güzel herşey yolundaymış bebişin seni bekletecek daha heralde sağlıkla gelsin inş.
hoşbulduk selencim teşekkür ederiz hem de nasıl bekletiyo hiçbir doğum belirtimiz yok.
selam güzel nisan anneleri

ay nekadar duygulandim bilemezsin canim
eger konusursan iyi dileklerimiz ilet lütfen
ay benim haberimi kim verecek ya :))))
yoksa 7-8 gün beklemeniz gerekecek :)))

tugbacim sende güzel haberlerle gelmisin ne güzel valla senden ümitliyim catir catir doguracan :)))
canım benim hoşgeldin valla aramızdan seç beğen birimizi yaz telefonunu ben de alabilirim seve seveopuyorumnanaktan çatır çatır doğuracam inşallah da zaman geçtikçe ümidim kırılıyo bizim sıpa 4 kg ı geçerse hiç şansım kalmıcak doktor çatır çatır kesecek beni:roflol:

benimde yarın dr kontrolüm var hazırlıklı gitcem bebeğin kıyafetleri falan hepsini götürcem.sanki yavaştan benim sancıanmam başladı gibi.birde dün akşam abim geldi eşiyle sanırsam bana spinal sezaryan yapcaklar diyoki funda genel yaptır ameliyatesnasında ya bayılırsan. o kadar korkuyorki canım ya baya duygulandırdı beni.küçük kardeşimya aklı bende...........senağlama..ay çok duygusal oldum ben yaaaaaaaa

tuğbacım merhaba nsten iyi çıkmış ne güzel.bende yarın gitcem tekrar gitmişken belki yatarım diye hazırlıklı gitcemkaydirigubbakcemile3sen nasılsın*görüşemedik uzun zamandr.ben yatıyorum genelde girdiğimde de fazla oturamıyorum oğlan kk ya girmemi şimdiden engellemeye başladıgamyoncuiremsu.senin hazırlıklar full devam ediyo sanırım.herşeyiniz hazırmı şimdi ben geçmişi okumadığım için bilmiyorum.
canım saol bitanem yarın senin için de güzel haberler çıkar inşallah hastaneden:) valla çok özledim canım seni toparlanmanı bekliyom gece sohbetleri içinopuyorumnanaktan ben iyiyim canım zeynocumdan senin güzel haberlerini aldıkça daha iyi oldum çok şükür opuyorumnanaktan

serap.. sağol güzelim.. ay ne bilim canım yaa.. dinleneyim azıcık en iyisi....

sinem.. sağol cnım ... dinlenicem evet uzanayım ben en iyisi.. bişyim yok ama feci kasıldı karnım kendimi sıktım ya çarpmasın diye sanırım ondan... oy maşallah oğlumda içimde dans ediyo sanki :) anne ben iyiyim diyo bana..

kızlarr ben biraz uzanayım.. sonra yine gelirim belki.. öpüyorum hepinizii..

canım gecen cumartesi doktordaydım,aşırı bir akıntım var,bebişim rahat değil,birde çokçarpıntım vardı,uykudan kalp çarpıntısı ile uyanıyrdum....
o sabahta uyandım ama kalkamıyorum yataktan kramptan,nese ayağa kalktım böle bayaca bi su gibi bişi geldi,renksiz kokusuz...
sonra arkadasım uğradı dukkana ii değilsin sen falan diyince allahın takdiri işte doktoru aradım hemen gel dedi gittim...
alttn baktı,rahim ağzı yumuşamıştı ama çatım dar cıktı,iki kez bir alet denedi açılmadı,pelvis kaslarıma takıldı resmen ....birde rahşm etrafında iltihap var dedi falan..ama acil nstye cıktım,sancı tavandı bebeğimi çok germişim,olmaması gerekn bi sorun yasamıştım ve sinirlerim haraptı,kuzeyde çıkmak istiyordu resmen,baya tedirgın olduk,nese hastanede baya kaldım kontroller falan,ikinci nst de de sancı vardı ama azdı...
işte sürekli tansiyon kontrolü yapcaz dedi yarın gene gitcem bakalım ne olcak...

geçmiş olsun hayatım. tansiyon önemliymiş. çok dikkat et. yanlış hatırlamıyosam arada uğruyosun işyerine. bırak artık herşeyi. son bikaç gün dünya bizsiz dönsün. dinlen bol bol.

serap.. sağol güzelim.. ay ne bilim canım yaa.. dinleneyim azıcık en iyisi....

sinem.. sağol cnım ... dinlenicem evet uzanayım ben en iyisi.. bişyim yok ama feci kasıldı karnım kendimi sıktım ya çarpmasın diye sanırım ondan... oy maşallah oğlumda içimde dans ediyo sanki :) anne ben iyiyim diyo bana..

kızlarr ben biraz uzanayım.. sonra yine gelirim belki.. öpüyorum hepinizii..

cnm hatirliyosan daha dün temizlik yaparken nazard degdircem kendi kendime demistin yat uzan bitanem,ben artik günde 2 kez yürüyom az sonra komsumla cikicam yürüyüse,aksmada esimle sizde yürüyün kizlar bacilar kendinizi dinlemeyin cok rahat dogum yapmak icin hadi yürüyüseeeeeeeeekaydirigubbakcemile

canım benim geçiş olsun ya bilmiyordum baya korkutmuş seni kuzeyde.canım hiçbişeye sinirlenmemek lazım o kadar etkileniyoki bebekler.kendini sıktıkça rahim kaslarıda kasılıyo ve bebek çıkmak istiyo.Allah bebeklerimizi korusun canım.yani o bolca gelen akıntı amniyon sıvısımıymış*bu rahim ağzı yumuşamaya başlıyormuş önce sonradan açılıyomuş benimkinde de yumuşama vardı ama dr çok yakın değil doğum dedi ve zaten sezaryan yapcaz dedi.şimdi sen sezaryan olcaksın öyleyse dimi*

Back
X