2010 Nisan Anneleri

kıııızz benimki aramıyo sormuyo hiç ilgilenmiyo diye kızıyom ama sizi de okuyunca iiki ayak altında dolaşmıyo diye seviniyom valla. gene ne oldu?

emin ol uzak daha rahat en azından her buldugunda laf sokmaları yok eşime de sölemedım adamcagız aradaa kalmaktan usandı artık :oklava:

gülsemincim
valla bende benimle aynı gun doğsun isyirdum...
yani ayın 20.de ama şimdi yok zamanında gelsin diyorum ....
bebişlerin keyfi yerinde olsunda beklesinler ya....
ben sana görümcemi gene yollarım ama,normal doğurmak istersen seni çatır çatır doğurtur.....
ona laf yetiştircem derken sancını falan unutursun....

Slm nisan annecikleri dünden beri içim içimi yiyo sıkıntı sıkıntı sıkıntı artık hepten psikoloji bozuldu ben nasıl dogurcam bilmiyorum ya kaynanamın lafları beni dogurtcak rahatlıkla yada sinirimden doguramıcam sayesınde :gitme:

selam canim hosgeldin, nasilsin, hayrola canim yha moralin neden bozuk :teselli:
üfff artik son gunlerin kalmis insani germeeseler ölürlerr ölmeyesiceler :mymeka:
yavrunu üzme canim strese sokma kendini

neeeeeeeeee. 3. doğummu? sen ciddi misin? e sen ondan bu kadar rahatsın ve doğurasın yok öyle hemen jaleyle aynıydı sizin satlar demi? bi de sen aydınlı mısın canım? 09 dan dolayı dedim.
ya ben biraz yürüyünce hemen aşağıya baskı oluyo bişeyler düşüvericek gibi oluyo yada hani küçük wc gelir de tutamıcak gibi hissedersin ya öyle oluyo madem tecrübelisin bunlar normal mi ve sence doğumum yakınmı?

öyle olmus olsaydi benim bebis coktan gelmistiiii delikafadulden acayip baski var bendede günlerdir
biz senle daha cok bekleriz canimcim yha boshayallersmile

emin ol uzak daha rahat en azından her buldugunda laf sokmaları yok eşime de sölemedım adamcagız aradaa kalmaktan usandı artık :oklava:

uzaklık mesafeden deil. 3 km. ötemde oturuyoo. onun uzaklığı tamamen duygusal. bebiş olunca da eve doluşacaklarını sanıyorlarsa yanılıyorlar valla. tüm sülalemi toplayacam eve içerde yer kalmayacak onlara...

canım ya tuğbacım,ne olcak kız senin halin....
gene ne yaptılar sana...
ayy neden hep senin sinirlerini bozuyolar ya...
bak tatlım kendini germe beni düşün nst tavan yapmıştı bende...
ben takmıyourm desen bile bebişimiz çok etkileniyo...
onları düşünelim son zamanımız artık...

valla nisan anneleri olarak kaynana - görümce - eltilere savaş açalım....
ya ne yapmaya calışıyo bu dengesiz insanlar böle.....

arılarım oluyo dıe esım orda kalalım dedı gıttım daha gıtmemle laf sokmaları basladı ılgılenıo gıbı gorunuo ama deıl sadece göruntu icraat yok. doguma 19 gun kalmıs hala dogumla ılgılı seyler
normal olsaymıs az ucret alırlarmıs ozele gıdıorum dıe zaten takıntı yapıodu kendılerı zamanında ewde dogurmusta bılmem ne ya kocam bıse demıo herkes ortalıga dustu ben zaten bı kac gundur korkuorum aglıyorum bıse olacaak dıe cok stres yapıorum dıe ıyıce geriyolar resmen beni ahh iyiki kocam var basımda yoksa ben 6 ayda dogururdum :1no2:

Zehirr beni yalnız sanıo sanırım ama Allahtan haftaya annem gelıo rahata erecem azcık gerci kocam bıse dedırtmıo Allah razı olsun ama oglu olunca herseyı kendı yapıoo oglu ıse gıdınce kılı kıpırdamıo anca cay koysaydık ıcerdık bılmem ne zorsunmuyorum ama herseyı bana kullanıo bunlar benı mahvedıo hala dogumm oyle yapsaydın boyle yapsaydın benı dusundugunden deıl

uzaklık mesafeden deil. 3 km. ötemde oturuyoo. onun uzaklığı tamamen duygusal. bebiş olunca da eve doluşacaklarını sanıyorlarsa yanılıyorlar valla. tüm sülalemi toplayacam eve içerde yer kalmayacak onlara...

Annemın gelmesını bıle ıstemıo ama benım ewım bıse dıyemıo :lepi: bende inada her gelenın yanında dıom annemı yaz sonuna kadar yollamıcam dıe :CüvCüv: ohh canıma degsın yollamıcam kimene vereliniortak

refisimmm canim benim gecmis olsun yha :teselli:
dikkat et canim yha ,Allahtan daha kötüsü olmamis ,iyimisin canim peki o korkuyla falan insallah sancin biseyin olmamistir

özgecim sen nasilsin canim ,kuzey bebemiz nasil tam tarihi belli oldu mu ?üzülme canim bir de elalemin ne dedigine bakma biz düsünce elalem olmuyor malesef yanimizda

tugbacim yürüyüs yapmayi bende cok istiyorum ama yasak :çok üzgünüm:,bol bol yürü valla doguma cok faydasi oluyormus benim yerimede yürü kizz :gitme:

fundacim
senin tarih belli oldu mu ? nasipse ne zaman kavusuyorsun göktuŞumuzla :Saruboceq:

anneee,canim benim yha cok yoruyorsun kendini ama seninde mi erken dogum riskin var ? kaydirigubbakcemile

canım benim tarih belli olmadı yarın belki belli olur yada direkt doğurtur belli olmaz.canım benim anestezi hazırlıklarım yapıldı çantamda gezdiriyorum ne olur ne olmaz diye*çok heyecanlıyım bakalım ne diyecek yarın dr um.senin dr un ne dedi*

canım ya az önce özgeyede söyledim çok germe kendini inan ne oluyosa bebeğe oluyo nasıl sancı çıkıyo nst de.bak 18 gün hastanede yattım kaynanam gerçi anneminde etkisi var benim yanımda refakatçi olmadı.kendi anneside yanındaydı ve hastaydı falan.ben istiyorumki hep kendi ailem değilde eşimin aileside kalsın şimdi kaç gündür birlikteyiz pazardan beri yanımda elimi hiçbişeye sürdürmüyo Allah razı olsun.ama benimde bu kayınvalidemin yanımda kalmamasından kaynaklı annemle tartıştım bana dediki sevselerdi seni sevdirseydin kendini anında kalırlardı falan.ya ben daha ne diyeyim ben oğlum doğmasın diye üzülüyorum bi bi tarftan annemde öyle diyo daha bir sürü olay olduda buraya yaz yaz bitmez boşver.ben hep şunu derim.Allahım eşime güç versin kimse bakmasın ben seni bakarım funda dedi.eşimin tepkisinden birazda şu anda kayınvalidem yanımda.nerdeyse 18 gün hastanede yattım eşimde ailesine gitmeyerek tepkisini belli etti.o yüzden hiçbişeye üzülmeye gelmiyo Allah bize ve göbüşümüzdeki meleklerimize can sağlığı versin

Annemın gelmesını bıle ıstemıo ama benım ewım bıse dıyemıo :lepi: bende inada her gelenın yanında dıom annemı yaz sonuna kadar yollamıcam dıe :CüvCüv: ohh canıma degsın yollamıcam kimene vereliniortak

valla bizimkiler arasında da soğuk savaş var. biraz geriyo ama yine de izlemesi eğlenceli..

Zehir;12185341 [COLOR="black" .!.:
anneee[/COLOR],canim benim yha cok yoruyorsun kendini ama seninde mi erken dogum riskin var ? kaydirigubbakcemile[/FONT][/B][/COLOR]

ya tatlım çok yormuyorum da tesadüf üstüste geldi. erken doğuma gelince de sağlık ocağındaki dr a göre 10 15 güne kadar olabilir; ki o bana baştan beri erken doğum riskin var dedi. kendi dr um da erken doğum falan yok 15 nisan gibi olur diyo ne zaman doğuracağım konusunda pek bi bilgim yok yani şekerim kaydirigubbakcemile3 bilmiyorumkismile

Slm nisan annecikleri dünden beri içim içimi yiyo sıkıntı sıkıntı sıkıntı artık hepten psikoloji bozuldu ben nasıl dogurcam bilmiyorum ya kaynanamın lafları beni dogurtcak rahatlıkla yada sinirimden doguramıcam sayesınde :gitme:

noldu tuğbacım ya kaynanan misafir getirip hizmet ettirdiği yetmedi çeneyle de mi yetişiyo canım. boşver duyma hiç şurda ne kadarzamanın kaldı torun olsun hayırlısıyla kendilerine meşgale olur.

Zehir;12185748[COLOR="blue" .!.:
öyle olmus olsaydi benim bebis coktan gelmistiiii delikafadulden acayip baski var bendede günlerdir
biz senle daha cok bekleriz canimcim yha boshayallersmile
[/COLOR]

valla bilmiyorum ki şekeim hakkımızda hayırlısı olsun. gerçi dünden beri belimde garip bi ağrı var ama sancı değil içten içe ağrıyo sanki belki de psikolojik bilemiyorum bakalım görecez bilmiyorumkismile

tatlıms canım ne demek anneni istemiyo o kim ya anneni istemeyecek ay sinir ederler insanı.senin evin ve annen torunun u görecek,heyecanına tanıklık edecek.ay tövbe dinden imandan çıkarırlar insanı heeeeeee.......birde çok biliyosa kendi doğursun evde.onların zamanında böyle imkanlar yokmuş zaman öyleymiş.özele gitme evde doğum yap hatta bıçak alma göbek kordonunu kesmek için masraf olmasın kapıdan taş bulunda ayırın gönbek bağını laaaaaaaaaa havleeeeeeeeee valla doğurturlar heeeeeeeeeeeeealsanaalsanasmile:oklava:

ya tatlım çok yormuyorum da tesadüf üstüste geldi. erken doğuma gelince de sağlık ocağındaki dr a göre 10 15 güne kadar olabilir; ki o bana baştan beri erken doğum riskin var dedi. kendi dr um da erken doğum falan yok 15 nisan gibi olur diyo ne zaman doğuracağım konusunda pek bi bilgim yok yani şekerim kaydirigubbakcemile3 bilmiyorumkismile

noldu tuğbacım ya kaynanan misafir getirip hizmet ettirdiği yetmedi çeneyle de mi yetişiyo canım. boşver duyma hiç şurda ne kadarzamanın kaldı torun olsun hayırlısıyla kendilerine meşgale olur.

valla bilmiyorum ki şekeim hakkımızda hayırlısı olsun. gerçi dünden beri belimde garip bi ağrı var ama sancı değil içten içe ağrıyo sanki belki de psikolojik bilemiyorum bakalım görecez bilmiyorumkismile
valla nasıl becerıolar anlamadım hayırlısıyla bı dogum yapsaydımm benı dusunen yok valla off anlatsam roman olacak annem hep derdı ele karısmak cok zor dıe :gitme:

kızlar çok kaldım ya yatayım biraz gelirim yine çok özlemişim burayı ama yatmam lazım hoş
çakalın şimdilik

tatlıms canım ne demek anneni istemiyo o kim ya anneni istemeyecek ay sinir ederler insanı.senin evin ve annen torunun u görecek,heyecanına tanıklık edecek.ay tövbe dinden imandan çıkarırlar insanı heeeeeee.......birde çok biliyosa kendi doğursun evde.onların zamanında böyle imkanlar yokmuş zaman öyleymiş.özele gitme evde doğum yap hatta bıçak alma göbek kordonunu kesmek için masraf olmasın kapıdan taş bulunda ayırın gönbek bağını laaaaaaaaaa havleeeeeeeeee valla doğurturlar heeeeeeeeeeeeealsanaalsanasmile:oklava:

ahh ahh işte neleri cekıyorum bunları ıcıme atıncada hareketlı sarkıda bıle hıckıra hıckıra aglayasım gelıo

kızlar sa. maşallah yine derin konulara girilmiş.aman hep diyorum cahillik kıskançlık kimse duygularını kontrol edemiyor.hadi diyorum ben hamileyim.
benim kaynanada şehir dışına gitti.gerçi doğuma kadar çoktan gelmiş olurda.rüyasında görmüş bizim bebişi bize hiçş anlatmak yok.telefonda birine anlatıyor bizden saklıyor bizim bebeğimizin üzerine hayal kurmayı biliyor ama.
ne diyim şekerler Allah (c.c.) vicdan merhamet versin ıslah etsin insanları.kendinizi üzmeyin.bebeişler doğunca valla gergin gazlı ve ağlak olurlar sonra.

arılarım oluyo dıe esım orda kalalım dedı gıttım daha gıtmemle laf sokmaları basladı ılgılenıo gıbı gorunuo ama deıl sadece göruntu icraat yok. doguma 19 gun kalmıs hala dogumla ılgılı seyler
normal olsaymıs az ucret alırlarmıs ozele gıdıorum dıe zaten takıntı yapıodu kendılerı zamanında ewde dogurmusta bılmem ne ya kocam bıse demıo herkes ortalıga dustu ben zaten bı kac gundur korkuorum aglıyorum bıse olacaak dıe cok stres yapıorum dıe ıyıce geriyolar resmen beni ahh iyiki kocam var basımda yoksa ben 6 ayda dogururdum :1no2:

eskiden ebe de yokmuş kadınlar kendi kendilerine doğuruyolarmış bi sor bakalım tercihin bu yönde olursa yüksek fikirleri nasıl olurmuş? imkanlar ve teknolojiden haberdar olamayacak kadar yaşlı olabileceğini düşündüm bir an ama bunun yaşla asla alakası yok. boşver sen sağlıkla doğur bebeğini sonra da annen gelsin baksın sana. ona da muhtaç etmesin

QUOTE=budebe;12186123]canım benim tarih belli olmadı yarın belki belli olur yada direkt doğurtur belli olmaz.canım benim anestezi hazırlıklarım yapıldı çantamda gezdiriyorum ne olur ne olmaz diye*çok heyecanlıyım bakalım ne diyecek yarın dr um.senin dr un ne dedi*

inşallah hayırlı haberler alırsın fundacım. bak bizi habersiz bırakma müjdeci böcüğüne ver haberlerini o bize söyler mutlaka :)

bizde yemeğimizi yedik geldik...
okadar kısa sürede acıkıyoruz ki artık....
aman aman bebişimin karnı doysunda ben 100 kilo olmayada razıyım valla doğurana kadar da baya şişicem biliyorum annemde kalıyorum çünkü gayet rahatım...
offf kızlar neden eşlerimizin ailesi böle...
benimkide aynısı...
dün annem temizlik yapıyo,görümcem kaynanam seyre geldi,birde cadı kızını çıkarken bizde bıraktı ,o kızda varya düşman basına pis inadı var gitmem diye yapıştı kapı koluna...
ama allahtan annem öle dişliki...
4 yılda yasadıklarmı biliyo,kimseye laf bırakmıyo valla....ben gelemem temizlik yaparken ayağımın altında cocuk dolanmasına dedi postaldı,ikinci kez kapıyı çaldı kapıdanda kovaladı...
sanırım annem beni 40 gun rajat ettircek...
valla eserse kafama evimde bakarım diyo...
annemde beni savunmasa ben çok yalnız kalırdım,çünkü eşim ailesine cok düşkün....

benim kayınvalidem iyidir hoştur da.oğlunu çok kıskanıyor işte.
annemlere gidip kalmamızı onlarda yatmamızı hiç istemez.
kendi kızları uzakta ama.
dört gözle bekler yollarını.
gelin olunca anasına gitmesin.
cahillik işte ya.
ben takmıyorum çünkü eşim hep yanımda sağolsun.öle kabul etmek lazım.
ben mutluyum gerisi boş.

merhaba kızlar umarım herkes iyidir sedacım sevgili dünürüm sen nasılsın bitanem damadım nasıl :)
jalecim adına çok sevindim Allah ona ve Ahmet bebişin sağlık versin çok güzel yaa artık yvaş yavaş başladık bakalım
butterfly canım darısı yarın başına ve sonrada bizlerin başına

ben ve oğluşum çook ıyyım canımcım.. ev temızlıgımız bıttı.. cantamız hazır.. bıraz sonra oğlum için sepet siparişi vermiştik o gelecekkk:)

kızlarr bende haber vercek birini arıyorumm lütfennnn :kedi:

canım ben veririm seve seve :)
ayy aklım gitti resmen yaa... sokağa çöp indirmeye indim.. merdivenlerden çıkıyorum eve.. daha 2. kata varamadan yapıştım merdivene yaa.. öyyle pıtık pıtık çıkıyodum oysa yavaşça.. allahtan sadece diz üstü çökmeyi becerebildim o panikle.. elim birazcık sıyrıldı çizildi yani.. ama korkudan yaklaşık yarım saat fln titredim resmen yaa.. ama oğlum da kıpırdadı ya uzanınca ohh çok şükr dedim.. zaten karnım da çarpmadı ama çok korktum yaa.. içimi çeke çeke ağladım resmen korkudan... Rabbimn yavrularımızı korusun .. sağ salim kucağımıza bi alalım inş..

refişcm canım çok çok geçmiş olsun.. llah korumuş.. bacım az dıkkat et kendıne nazar değmiştir kesin.. :hulya:

Back
X