selam kızlar...
Jale doğum yapmışmı?bakayım dedim geçmişe ama göremedim...
yapmış yapmışopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar...
Jale doğum yapmışmı?bakayım dedim geçmişe ama göremedim...
yapmış yapmışopuyorumnanaktan
afiyet olsun canım size iyi oturmalar akşama ben de kalıp kalamıcamı bilmiyom çok yorgunum ama bana belli olmaz vampirmiyim neyim gececi oldum çıktımkaydirigubbakcemile3 güzel düşüncelerin için teşekkürler bitanem bizim kaan fazla mutlu galiba yakında beni kendi bedenimden kovup orada hayatına devam edicek ben kendime yeni bir beden aramaya başlıyayım en iyisi.kaydirigubbakcemile3slm yazmadan çıkmayacağım evden az önce bitti işim sayılır kayınvalidemlere gideceğiz aşerme topiğine yazdığım şeyleri yaptım tuğbişimin haberini okudum canım sana ne diyecem bak o buldu senin gibi şeker gibi anneyi bırakmak istemiyo sancıyı falan unut kaanımız çok mutlu annesi neyse gece sohbetine umarım kalabilirim bizim kız izin verirse inşallah canım konuşuruz tekrar gözün aydın bitanesi
mehtapcımm maşallahh bebişine canım bu doktorlar bir alem ama bana 36+5 de 3139 gramdı bebişim iri dedi aramızda 5 gün ve 200 gram fark varbilmiyorumkismile anlamadım gitti.
neyse bebişlerimiz sağlıklı olsun da iri desinler demesinler çok önemli değil maşallah oğluşuna canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. gününüz de belli olmuş kız sen demi benden önce doğurcan acepkaydirigubbakcemile3 aaaa bu arada izne ayrılmışsın hadi iyi dinlenmeler akşamları muahbbete bekliyoruz artıkaklinialirimsmile
hoşgeldin canım aslında jalenin sat a göre 38+0 dı en fazla ama; usg sonuçlarına göre daha ileriydi haftası o kaçtı onu bilmiyombilmiyorumkismileselam kızlar hayırlı olsun az çok hepinizin günü belli olmuş :)) jale cim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım tebrikler çok sevindim darısı başımıza... kızlar bu arada jale kaç haftalıktı enson ? :S
Ben artık işten gelince belimden yürüyemez hale geliyordum.Ben doktora sormadım ki:))))))))Danışmaya doktorumun servisi kaçıncı kat dedim arada da hemşirelerle konuştum.Ayy bana bişey olursa demek nasıl söz öyle Allah korusunmehtapcıımm bel fıtığı yüzünden mi sezeryana karar verdiniz peki? ne yalan söyliyeyim bende sezeryandan korkuyom yoksa normal doğumu çok cesur olduğumdan istemiyom. ondan da korkuyom ama sezeryandan daha çok tırsıyomkaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım bel ağrısı zaten çok zor fıtık ağrısını hiç düşünemiyom.
bende çıkıp odaları dolaşmak istiyom da doktora sormaya çekiniyom. hayatım bu kaan beni rezil rüsva etti bir havalardaydım satım herkesten ileri diye herkesten sonraya kaldımkaydirigubbakcemile3 vasiyetimdir bana bişi olursa bu veletin totosunu ısırın:roflol:
a.s canım hoşgeldin.Günler belli olmaya başladı yavaş yavaş.selam kızlar hayırlı olsun az çok hepinizin günü belli olmuş :)) jale cim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım tebrikler çok sevindim darısı başımıza... kızlar bu arada jale kaç haftalıktı enson ? :S
a.s hacerciğim hoşgeldin.Maşallah oğluşuna.Ben normal doğuracak olursam epidural düşünmem sanırım.Çünkü sonuçta baş ağrısı ve bel ağrılarına sebep oluyormuş.Zaten 4 cm açıklığın olduktan sonra epidural yapılıyor.Sancıyı hissedemediğin için ıkınmak zor oluyor vakumla çekmek gerekebiliyor.selam kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim sayfa çok birikmiş okuyamadım geçmişi müsait bi zamanda bi göz atarım umarım herkes iidir doğuran varmı acep
ben bugün ilk nst ye girdim herşey yolunda çok şükür 1 haftda bebeğime yarım kilo aldırmışım geçem gittiğimde 2.500gr dı şimdi 3 kilo olmuş gelişimi çok güzel dedi herşey yolunda gidiyor epidural düşünüyorum dedi sancıların başlasın o zaman bakarız belki hiç ihtiyacın olmayacak dedi şimdiden düşünme bunları haftaya bidaha çağırdı artık bakalım nasıl olcak suyu falanda normalmiş
nst de bebeğimin kalp atışlarını duydum ayy aman allahım bi duygulandım bi tekmeliyodu çikolata ile meyve suyu iç dedi hemşire bi hareketlendi