2010 Nisan Anneleri

slm yazmadan çıkmayacağım evden az önce bitti işim sayılır kayınvalidemlere gideceğiz aşerme topiğine yazdığım şeyleri yaptım tuğbişimin haberini okudum canım sana ne diyecem bak o buldu senin gibi şeker gibi anneyi bırakmak istemiyo sancıyı falan unut kaanımız çok mutlu annesi neyse gece sohbetine umarım kalabilirim bizim kız izin verirse inşallah canım konuşuruz tekrar gözün aydın bitanesi

Merhaba güzel anneler ve bebişleri

Bende dün doktorumuza gittim.Oğluşum 2.972 gram olmuş.Hani iri bebek moda ya nisan annelerinde benim oğluş normal olacak:))Boyuda 50 cm.:nazar:Doktor teyzemiz 3.500 olur dedi doğuma kadar inşallah.Bu arada 10 nisan sezeryan tarihimiz.Bu tarihi belirlerken tansiyonum yükseldi bu arada.Girer girmez sezeryana karar verdik değil mi dedi.Nst miz normal çıktı çokşükür.İznede resmen ve filen ayrılmış oldum.:lepi:

Jalemiz doğurmuş maşallah.Darısı sırayla tüm nisan annelerinin başına.zemuszemus
Özgeciğim-refişim geçmiş olsun ikinize de.Mide yanması bir felaket onu çok iyi biliyorum.

slm yazmadan çıkmayacağım evden az önce bitti işim sayılır kayınvalidemlere gideceğiz aşerme topiğine yazdığım şeyleri yaptım tuğbişimin haberini okudum canım sana ne diyecem bak o buldu senin gibi şeker gibi anneyi bırakmak istemiyo sancıyı falan unut kaanımız çok mutlu annesi neyse gece sohbetine umarım kalabilirim bizim kız izin verirse inşallah canım konuşuruz tekrar gözün aydın bitanesi
afiyet olsun canım size iyi oturmalar akşama ben de kalıp kalamıcamı bilmiyom çok yorgunum ama bana belli olmaz vampirmiyim neyim gececi oldum çıktımkaydirigubbakcemile3 güzel düşüncelerin için teşekkürler bitanem bizim kaan fazla mutlu galiba yakında beni kendi bedenimden kovup orada hayatına devam edicek ben kendime yeni bir beden aramaya başlıyayım en iyisi.kaydirigubbakcemile3
görüşmek üzere canımcım özledim şöyle güzel bir gece sohbetini ilk fırsatta yapalım olur mu opuyorumnanaktan

mehtapcımm maşallahh bebişine canım bu doktorlar bir alem ama bana 36+5 de 3139 gramdı bebişim iri dedi aramızda 5 gün ve 200 gram fark varbilmiyorumkismile anlamadım gitti.
neyse bebişlerimiz sağlıklı olsun da iri desinler demesinler çok önemli değil maşallah oğluşuna canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. gününüz de belli olmuş kız sen demi benden önce doğurcan acepkaydirigubbakcemile3 aaaa bu arada izne ayrılmışsın hadi iyi dinlenmeler akşamları muahbbete bekliyoruz artıkaklinialirimsmile

mehtapcımm maşallahh bebişine canım bu doktorlar bir alem ama bana 36+5 de 3139 gramdı bebişim iri dedi aramızda 5 gün ve 200 gram fark varbilmiyorumkismile anlamadım gitti.
neyse bebişlerimiz sağlıklı olsun da iri desinler demesinler çok önemli değil maşallah oğluşuna canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. gününüz de belli olmuş kız sen demi benden önce doğurcan acepkaydirigubbakcemile3 aaaa bu arada izne ayrılmışsın hadi iyi dinlenmeler akşamları muahbbete bekliyoruz artıkaklinialirimsmile

Saolasın tuba teyzesi AMA BEN SEZERYANDAN KORKUYORUM:(((Bende bel fıtığı başlangıcı var.Spinal sezeryan olabilirmiyim diye konuştum doktorla tabiiki dedi sakıncası yok dedi.Hastanenin servisine çıktım odasına falan baktım güzeldi.Haftaya gittiğimizde de anestezi uzmanıyla konuşacağız.Bende istiyorum artık akşam sohbetlerini:)))Sen daha beklersen tubişim hepimiz senden önce doğuracağız heralde.kaydirigubbakcemile3

mehtapcıımm bel fıtığı yüzünden mi sezeryana karar verdiniz peki? ne yalan söyliyeyim bende sezeryandan korkuyom yoksa normal doğumu çok cesur olduğumdan istemiyom. ondan da korkuyom ama sezeryandan daha çok tırsıyomkaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım bel ağrısı zaten çok zor fıtık ağrısını hiç düşünemiyom.
bende çıkıp odaları dolaşmak istiyom da doktora sormaya çekiniyom. hayatım bu kaan beni rezil rüsva etti bir havalardaydım satım herkesten ileri diye herkesten sonraya kaldımkaydirigubbakcemile3 vasiyetimdir bana bişi olursa bu veletin totosunu ısırın:roflol:

selam kızlar hayırlı olsun az çok hepinizin günü belli olmuş :)) jale cim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım tebrikler çok sevindim darısı başımıza... kızlar bu arada jale kaç haftalıktı enson ? :S

ben normal doğumu istiyordum ama ondan tırsmaya başladım napıcam bilmiyorum sezeryanda çok kolay olmasa gerek...

selam kızlar hayırlı olsun az çok hepinizin günü belli olmuş :)) jale cim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım tebrikler çok sevindim darısı başımıza... kızlar bu arada jale kaç haftalıktı enson ? :S
hoşgeldin canım aslında jalenin sat a göre 38+0 dı en fazla ama; usg sonuçlarına göre daha ileriydi haftası o kaçtı onu bilmiyombilmiyorumkismile
sende ne var ne yok gün falan belli değil mi kaçıncı haftadasın sen canım?

hb canım hım.. biz de o kadar beklermiyizkine :S benim önümüzdeki hafta belli olacak işallah doktorumuz 20 sindne sonra çatı muayenesi demişti. 34+2 yiz biz daha küçüküz teyzesi :)) sana gün vermedilermi?? belli değilmi daha kaan paşanın gelmeye niyeti yok galiba :))

selam kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim sayfa çok birikmiş okuyamadım geçmişi müsait bi zamanda bi göz atarım umarım herkes iidir doğuran varmı acep
ben bugün ilk nst ye girdim herşey yolunda çok şükür 1 haftda bebeğime yarım kilo aldırmışım geçem gittiğimde 2.500gr dı şimdi 3 kilo olmuş gelişimi çok güzel dedi herşey yolunda gidiyor epidural düşünüyorum dedi sancıların başlasın o zaman bakarız belki hiç ihtiyacın olmayacak dedi şimdiden düşünme bunları haftaya bidaha çağırdı artık bakalım nasıl olcak suyu falanda normalmiş
nst de bebeğimin kalp atışlarını duydum ayy aman allahım bi duygulandım bi tekmeliyodu çikolata ile meyve suyu iç dedi hemşire bi hareketlendi

ayy son tickera gelmiş 27 gün diyor ama 20 gün ancak var belki dahada az ayy doğum yaklaşıyor nasıl olcak yaa eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
bu arada jale demi doğurdu ayy ne güzel maşallah nasıl durumları iimi

ayyy artık ayakta duramıyorum beli,m feci halde ağırmaya basladı...kocam benden bunları isterken doğurayım biran önce diyemi dedi acaba....
nese canım mızırdanmıyım adam 8 ayda bişi istedi ilk kez...

ayyy tubacım desene bu gece yalnızım ben o saatde oturuyo oluyorum ve benim uyuz kardeşim evde oluyo pcyi o saatde bana vermiyo ...
ancak o uyuduğu zaman kapıveriyorum elinden...
nese belki karşılaşırız...
bu akşam bunların hepsini yesemde benim mideye bişi olmaz ....
ilaçlar elimin altında ,hastane ayağımın dibinde ya...
tutmaz yani midem:))))

bu aradamehtapcım maşlh bebişin kocaman olmuş,boyuda uzun olcak maslh...
ayy kararınızada cok sevindim tatlım...
yarında biz karar vercez inşlh...
belkide ben de tarih alır gelirim...
sabahtan gitcem doktora..
bu akşam izne ayrılmamanın serefine hepimiz msn de toplanıyoruz kahveler benden öleyse....

mehtapcıımm bel fıtığı yüzünden mi sezeryana karar verdiniz peki? ne yalan söyliyeyim bende sezeryandan korkuyom yoksa normal doğumu çok cesur olduğumdan istemiyom. ondan da korkuyom ama sezeryandan daha çok tırsıyomkaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım bel ağrısı zaten çok zor fıtık ağrısını hiç düşünemiyom.
bende çıkıp odaları dolaşmak istiyom da doktora sormaya çekiniyom. hayatım bu kaan beni rezil rüsva etti bir havalardaydım satım herkesten ileri diye herkesten sonraya kaldımkaydirigubbakcemile3 vasiyetimdir bana bişi olursa bu veletin totosunu ısırın:roflol:
Ben artık işten gelince belimden yürüyemez hale geliyordum.Ben doktora sormadım ki:))))))))Danışmaya doktorumun servisi kaçıncı kat dedim arada da hemşirelerle konuştum.Ayy bana bişey olursa demek nasıl söz öyle Allah korusun:(((Kaanımız aslanlar gibi dünyaya gelecek annesini emecek-emerken damağına kıstırıp bağırtacak- TUBı'DE BAĞIRACAK yavaş ol sıpam diye:))))))))

a.s canım hoşgeldin.Günler belli olmaya başladı yavaş yavaş.

selam kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim sayfa çok birikmiş okuyamadım geçmişi müsait bi zamanda bi göz atarım umarım herkes iidir doğuran varmı acep
ben bugün ilk nst ye girdim herşey yolunda çok şükür 1 haftda bebeğime yarım kilo aldırmışım geçem gittiğimde 2.500gr dı şimdi 3 kilo olmuş gelişimi çok güzel dedi herşey yolunda gidiyor epidural düşünüyorum dedi sancıların başlasın o zaman bakarız belki hiç ihtiyacın olmayacak dedi şimdiden düşünme bunları haftaya bidaha çağırdı artık bakalım nasıl olcak suyu falanda normalmiş
nst de bebeğimin kalp atışlarını duydum ayy aman allahım bi duygulandım bi tekmeliyodu çikolata ile meyve suyu iç dedi hemşire bi hareketlendi
a.s hacerciğim hoşgeldin.Maşallah oğluşuna.Ben normal doğuracak olursam epidural düşünmem sanırım.Çünkü sonuçta baş ağrısı ve bel ağrılarına sebep oluyormuş.Zaten 4 cm açıklığın olduktan sonra epidural yapılıyor.Sancıyı hissedemediğin için ıkınmak zor oluyor vakumla çekmek gerekebiliyor.

amin hacer cim işallah..
yosun cum hb canım .. evet bizimde günümüz bir belli olsaydı .. en son ben doğurucam heralde en küçük biziz galiba 34+2 :))

Back
X