2010 Nisan Anneleri

mehtapcım sağol canım dr da sıcak bakmadı pek bide bende bel fıtığı başlangıcı varya bende pek düşünmüyorum ama kasılmaları hisstemiyomuşsunya o yüzden düşünmüştüm inşallah rahat bi doğum olur yaa korku başladı hafiften ayy inşllah çok güzel bi doğum yaparız hepimizde

mehtapcım maşlh bebişin kocaman olmuş,boyuda uzun olcak maslh...
ayy kararınızada cok sevindim tatlım...
yarında biz karar vercez inşlh...
belkide ben de tarih alır gelirim...
sabahtan gitcem doktora..
bu akşam izne ayrılmamanın serefine hepimiz msn de toplanıyoruz kahveler benden öleyse....
Teşekkür ederiz Özge teyzesi.Sizinde hakkınızda hayırlısı olur inşallah.
Toplanalım canım içelim güzelleşelim kahveleri:)))

slm kızlar ben geldimmmmhihoyyyt
Hoşgeldin canım.

mehtapcım sağol canım dr da sıcak bakmadı pek bide bende bel fıtığı başlangıcı varya bende pek düşünmüyorum ama kasılmaları hisstemiyomuşsunya o yüzden düşünmüştüm inşallah rahat bi doğum olur yaa korku başladı hafiften ayy inşllah çok güzel bi doğum yaparız hepimizde
İnşallah canım ,:Saruboceq:tüm temennimiz bu.
:Saruboceq:

neyse kızlar biz çıkıyoruz babişimiz gelicek pc başında karşılamak olmaz :)) kib aeolun öptük hepinizi..

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakım herşey yolundafdır inş bu ara nete giremiyomö baya yoğunum allah nasip ederse pazartesi günü saat 4 te sezeryan olucam ben nisan annesi olucaktım ama ikiz olduğu için dr yeter dedi pazartesi doğum gerçekleşecek ama ben yine de bu topikte olucam rabbim sağ salim doğumlar nasip etsin hepimize dualarınızı bekliyorum arkadaşlarrr allaha emnanet olunnn

oyy oyy acayip yoruldum...
şimdi oturdum....
ve bebişim de kendini şöle bir sağ yana kaykıttı...
oyy severim ben onu yaa....

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakım herşey yolundafdır inş bu ara nete giremiyomö baya yoğunum allah nasip ederse pazartesi günü saat 4 te sezeryan olucam ben nisan annesi olucaktım ama ikiz olduğu için dr yeter dedi pazartesi doğum gerçekleşecek ama ben yine de bu topikte olucam rabbim sağ salim doğumlar nasip etsin hepimize dualarınızı bekliyorum arkadaşlarrr allaha emnanet olunnn

canımmmm....
çok sevindim demekki bebiş doğum sıramızda pazarteside doldu....
eee hafta sonu tatil zaten bebişler gelmek istemez:))))))))))))
dualarımız seninle tatlım...
inşlh sağ salim gelir ikizlerimiz....
sende bebişlerine sağlıkla kavuşursun....

Ne güzel bir doğum haberi daha.Sağlıcakla gelsinler inşallah.Allah yardımcın olsun canım.

maşallah canım ayy ne güzel iki tane bebeğin olcak ne güzel inşallah ağlıkla allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin pardon bebeklerini eğer hafta sonu gelmezse bebekler 3. sırada sen varsın desene

eskiden ebe de yokmuş kadınlar kendi kendilerine doğuruyolarmış bi sor bakalım tercihin bu yönde olursa yüksek fikirleri nasıl olurmuş? imkanlar ve teknolojiden haberdar olamayacak kadar yaşlı olabileceğini düşündüm bir an ama bunun yaşla asla alakası yok. boşver sen sağlıkla doğur bebeğini sonra da annen gelsin baksın sana. ona da muhtaç etmesin

QUOTE=budebe;12186123]canım benim tarih belli olmadı yarın belki belli olur yada direkt doğurtur belli olmaz.canım benim anestezi hazırlıklarım yapıldı çantamda gezdiriyorum ne olur ne olmaz diye*çok heyecanlıyım bakalım ne diyecek yarın dr um.senin dr un ne dedi*

inşallah hayırlı haberler alırsın fundacım. bak bizi habersiz bırakma müjdeci böcüğüne ver haberlerini o bize söyler mutlaka :)

tamam canım mutlaka haber veririm zeynebe.dünürüm size haber verir.

bizde yemeğimizi yedik geldik...
okadar kısa sürede acıkıyoruz ki artık....
aman aman bebişimin karnı doysunda ben 100 kilo olmayada razıyım valla doğurana kadar da baya şişicem biliyorum annemde kalıyorum çünkü gayet rahatım...
offf kızlar neden eşlerimizin ailesi böle...
benimkide aynısı...
dün annem temizlik yapıyo,görümcem kaynanam seyre geldi,birde cadı kızını çıkarken bizde bıraktı ,o kızda varya düşman basına pis inadı var gitmem diye yapıştı kapı koluna...
ama allahtan annem öle dişliki...
4 yılda yasadıklarmı biliyo,kimseye laf bırakmıyo valla....ben gelemem temizlik yaparken ayağımın altında cocuk dolanmasına dedi postaldı,ikinci kez kapıyı çaldı kapıdanda kovaladı...
sanırım annem beni 40 gun rajat ettircek...
valla eserse kafama evimde bakarım diyo...
annemde beni savunmasa ben çok yalnız kalırdım,çünkü eşim ailesine cok düşkün....

maşallah onlarada hee.ne rahat insanlar insan bi işin ucundan tutar yok ya Allah insana ne verirse kendinden versin

ayy ne güzel canim annende geliyormus bosver takma kafana valla bebegini yipratiyorsun böyle kaydirigubbakcemile
kocan calismiyormu canim ? ona ne oluyor ki kac para öderseniz ödeyin derdi onu mu germis hayret bisey alsanaalsanasmile

fundacimmm inanamiyorum annen mi sana bu laflari eden :1shok: ,ya senin ne kadar hassas bir zamanda oldugunun farkinda degil mi bunlar yha alsanaalsanasmile
kaynanadan beklerimde insanin anneside bunu yapiyorsa pesssss alsanaalsanasmile

canım annem hep iyilik olsun diye uğraşıyor ama bazen abartıyor durumu.başkası olsa benim çocuğumda rahat etsin der ama annem sen ezil,millet sana söylesin ama sen söyleme üzme karşındakini der.biraz değişik yani annem.dediğin gibi ben orda ne sıkıntı çekiyorum annem ne düşünüyor.

bu arada canimcim benim doktorum 1 cm acilma var dedi yaticaksin dedi ama ben yatarmiyim hic kaydirigubbakcemile3
erken gelebilir bile dedi ama ben kendimi hamile gibi dahi hissetmiyorum ,gelmesine var daha yha boshayallersmile ,saglikla gelsinler fundacim baska bisey istemiyorum

canım bazen insan kendini çok hafif hisssediyor kuş gibi oluyosun ben hastanedeyken çok iyiydim şimdi kendimi ağır hantal hissediyorum

canim benim yha sende kendini cok mu kasiyorsun ne yapiyorsun CADIARZU
masaj yaptir esine belki gecer ama masaj gebeligin son ayinda iyi mi bilemicem benneyaptımki

hosgeldin canim ,dedigin gibi dis etkenlerden kendimizi soyutlamamiz lazim yoksa bebekler dogduklarinda cok gergin oluyorlarmis

sarimelekcim hosgeldin canim nasilsin :1hug:

tugbisimm her gün ayni saatlerde yaparsan cok yormaz vucudun alisir diye umuyorum

ama son ay bebisler asagiya indiginden yürümek cok zorlasabilirmis ,erken baslansaydi belki bayagi etki ederdi diye dusunuyorum yürüyüs ama iste dedigim gibi 4.5 ayliktan bu yana yasak her defasinda yüzüme Şak diye söylüyor doktuuurrr beyykaydirigubbakcemile

kızlaaar bööle atıp tutuyoz da sakın 2040 nisan anaları topiğinde bizim gelinlerde bizim için atıp tutmasın. Allah bilir biz nasıl olcaz yav?

:roflol:sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3ay acep bizde böle olurmuyuz yaw

Merhaba güzel anneler ve bebişleri

Bende dün doktorumuza gittim.Oğluşum 2.972 gram olmuş.Hani iri bebek moda ya nisan annelerinde benim oğluş normal olacak:))Boyuda 50 cm.:nazar:Doktor teyzemiz 3.500 olur dedi doğuma kadar inşallah.Bu arada 10 nisan sezeryan tarihimiz.Bu tarihi belirlerken tansiyonum yükseldi bu arada.Girer girmez sezeryana karar verdik değil mi dedi.Nst miz normal çıktı çokşükür.İznede resmen ve filen ayrılmış oldum.:lepi:

Jalemiz doğurmuş maşallah.Darısı sırayla tüm nisan annelerinin başına.zemuszemus
Özgeciğim-refişim geçmiş olsun ikinize de.Mide yanması bir felaket onu çok iyi biliyorum.

canım merhaba maşallah kuzuna.kocaman olmuş annesi.yarın bende gideceğim bakalım bizim tosun paşa kaç oldu*göktuğ kilo aldıkça bizim dr bana seviniyon bide dimi diyor.bende iyiki kilosu iyi diyorum doğsaydı bebeğim zayıf olmayacak diyorum.en son 12 gün önce 2790 gramdı

ayyyyy demek sezaryan gününüz belli oldu ne güzel ya....opuyorumnanaktaninşallah yarın benimkide belli olur

canım oyyyyyy ne güzel bi haber bu yaaaaaa doğum zamanları geldi çattı ne hallerden geçtik 2li test, 3 lü test, ayrıntılı ultrason, şeker yüklemesi derken baya zaman geçti.geldik doğuma ay bana heyecan basıyo.canım alcan kuzucuklarını kucağına birini sağına birinbi soluna ne güzel yaaaa:CüvCüv::asigim:

selam kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim sayfa çok birikmiş okuyamadım geçmişi müsait bi zamanda bi göz atarım umarım herkes iidir doğuran varmı acep
ben bugün ilk nst ye girdim herşey yolunda çok şükür 1 haftda bebeğime yarım kilo aldırmışım geçem gittiğimde 2.500gr dı şimdi 3 kilo olmuş gelişimi çok güzel dedi herşey yolunda gidiyor epidural düşünüyorum dedi sancıların başlasın o zaman bakarız belki hiç ihtiyacın olmayacak dedi şimdiden düşünme bunları haftaya bidaha çağırdı artık bakalım nasıl olcak suyu falanda normalmiş
nst de bebeğimin kalp atışlarını duydum ayy aman allahım bi duygulandım bi tekmeliyodu çikolata ile meyve suyu iç dedi hemşire bi hareketlendi
canım maşallah bebişine ne güzel büyütmüşsün 1 haftada:nazar: :nazar:

ayyy artık ayakta duramıyorum beli,m feci halde ağırmaya basladı...kocam benden bunları isterken doğurayım biran önce diyemi dedi acaba....
nese canım mızırdanmıyım adam 8 ayda bişi istedi ilk kez...

ayyy tubacım desene bu gece yalnızım ben o saatde oturuyo oluyorum ve benim uyuz kardeşim evde oluyo pcyi o saatde bana vermiyo ...
ancak o uyuduğu zaman kapıveriyorum elinden...
nese belki karşılaşırız...
bu akşam bunların hepsini yesemde benim mideye bişi olmaz ....
ilaçlar elimin altında ,hastane ayağımın dibinde ya...
tutmaz yani midem:))))

bu aradamehtapcım maşlh bebişin kocaman olmuş,boyuda uzun olcak maslh...
ayy kararınızada cok sevindim tatlım...
yarında biz karar vercez inşlh...
belkide ben de tarih alır gelirim...
sabahtan gitcem doktora..
bu akşam izne ayrılmamanın serefine hepimiz msn de toplanıyoruz kahveler benden öleyse....
kaydirigubbakcemile3 ilaç stoğun sağlamsa o zaman yarasın kuzey paşaya mamalarzemuszemus
canım hem çok uykusuzum hem de uyumak istemiyom bana belli olmaz gece bakarsınız hepinizden önce ben başlarım muhabbetekaydirigubbakcemile3 ama sne yinede kardeşinin çayına falan uyku ilacı katıver de işimizi sağlama alalım şekerimmkaydirigubbakcemile3

merhabalar canımmm gözün aydın demek pazartesi kucağında olcak nisan ikizleri maşallah sağ salim doğurursun inşallah canımcım dört gözle haberlerini ve resimlerini bekliyor olacağız ufaklıkların. dünya güzellerini görünce bizi unutma olurmukaydirigubbakcemile3

oyy oyy acayip yoruldum...
şimdi oturdum....
ve bebişim de kendini şöle bir sağ yana kaykıttı...
oyy severim ben onu yaa....
bende severim onu ayakcıklarını yerim:asigim:

maşallah canım ayy ne güzel iki tane bebeğin olcak ne güzel inşallah ağlıkla allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin pardon bebeklerini eğer hafta sonu gelmezse bebekler 3. sırada sen varsın desene

canım ikizler 4. sırada:lepi: yarın butterfly sezeryana gircek. jale onu burun farkıyla son atakta geçip 2. liğe oturdukaydirigubbakcemile3

budebe ii olmana sevindim canım allah hayırlı doğum nasip etsin inşallah ne zaman olcak herşey yolunda değilmi

tuğbacım sağol canım bende anlamadım bu bebek 1 haftada nasıl bu kadar büyüdü 3 kilo olmuş deyince şaşaırdım çok ii dedi gelişmesi
ayy yarındamı bi doğum var ayy butterfly inşallah sağlıkla kucağına alır bebeğini ve bütün doğum yapacak olanlar jalecim de doğum yapmış normal mi olmuş acaba
ayy doğum haberleri geldikçe ürkmeye başladım

Back
X