2010 Nisan Anneleri

42.ci haftada mi :roflol: ,bak koskoca Albert Einstein gibi olur belkim seninkide, o bile cok gec dogmus kaydirigubbakcemile3

40i tamamlamadan ciikis yok senin bebise sırnaşık şey ,eee rahat yeri biliyoo yafruuun anacimm :icecream: hem yüzbinkere masallah canim kilosuna :nazar: dogasiya bi bes kilo olur artik :icecream:

bu arada daha iyiyim tugbisimm ,olursa bisey solugu hastanede alirim zaten
biktilar ordakilerde benden utaniyorum valla hepte japon doktora denk geliyorum :roflol:
yine mi sen yha dicek bir gün :tomato:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hani japonlar yinemi pilav yine mi pilav derler ya senin doktor yine mi sen yine mi sen dicekkaydirigubbakcemile3

Kızlar kocaman öpüyorum sizleri belim ağrıdı.İyi geceler.a.s.
kız mehtap sen işi bırakmadın mı gece muhabbeti bu kadarcık mı ayol
neyse had iyigeceler canım

Gaviskon içiyorum ama kesmiyor canım.Tabletide benim doktorum önermedi malesef.

bak refiscim bana ilk sütü yavas yavas ic demisti sende öyle dene bi gercekten fayda ediyor
hadi dinlen canim iiyi geceler :1hug:

biliyorum canim normal dogurtmak icinden ne varsa yapiyorlar valla
aman en dogrusuda o bence tehlike olmadigi sürece normal dogum yapanlarda buna ilerde hak verecekler en güzeli sancini cekip normal dogurmak

haklisin canim en iyisi normal dogum ama bazilarinin psikolojisi cok kötü bozulabiliyor
eltime 5 kiloya yakin bebegi bagirta bagirta dogurttular akannehir ,epidural ignesi bile vurmadan hemde
ayni sekilde görümcemede yaptilar sunu sanci verdiler saatlerce canini okudular sonra aldilar sezaryene
azcik insafsizlik var bunlarda :mymeka:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hani japonlar yinemi pilav yine mi pilav derler ya senin doktor yine mi sen yine mi sen dicekkaydirigubbakcemile3

her defasinda iyisin diye geri yolluyorlar beni

bigün harbiden dogurcam artik inanmicaklar o bicim biktilar benden :roflol:, napiyim ilk velet olunca böyle oluyor demek :icecream: benim sucum mu yani cahillik :1rolleyes: :roflol:

tugbiss kizz gel sen beni bekle 4 hafta beraber doguralim :asigim:

Merhaba güzel anneler ve bebişleri

Bende dün doktorumuza gittim.Oğluşum 2.972 gram olmuş.Hani iri bebek moda ya nisan annelerinde benim oğluş normal olacak:))Boyuda 50 cm.:nazar:Doktor teyzemiz 3.500 olur dedi doğuma kadar inşallah.Bu arada 10 nisan sezeryan tarihimiz.Bu tarihi belirlerken tansiyonum yükseldi bu arada.Girer girmez sezeryana karar verdik değil mi dedi.Nst miz normal çıktı çokşükür.İznede resmen ve filen ayrılmış oldum.:lepi:

Jalemiz doğurmuş maşallah.Darısı sırayla tüm nisan annelerinin başına.zemuszemus
Özgeciğim-refişim geçmiş olsun ikinize de.Mide yanması bir felaket onu çok iyi biliyorum.

maşallah mehtapçım kilosu boyu ne iyi. ne güzel gününüz de belli olmuş hadi bakalım asıl şafak başlıyoooorrrrr. hayırlı olsun iznin ben de yarın ayrılıcam inşallah. p.tesiden itibaren evimdeyim nasip olursa. hakkımızda hayırlısı olsun hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin

selam kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim sayfa çok birikmiş okuyamadım geçmişi müsait bi zamanda bi göz atarım umarım herkes iidir doğuran varmı acep
ben bugün ilk nst ye girdim herşey yolunda çok şükür 1 haftda bebeğime yarım kilo aldırmışım geçem gittiğimde 2.500gr dı şimdi 3 kilo olmuş gelişimi çok güzel dedi herşey yolunda gidiyor epidural düşünüyorum dedi sancıların başlasın o zaman bakarız belki hiç ihtiyacın olmayacak dedi şimdiden düşünme bunları haftaya bidaha çağırdı artık bakalım nasıl olcak suyu falanda normalmiş
nst de bebeğimin kalp atışlarını duydum ayy aman allahım bi duygulandım bi tekmeliyodu çikolata ile meyve suyu iç dedi hemşire bi hareketlendi

maşallah hacercim nasıl bir ivme kazandırmışsın bebişine:nazar: hadfi bakalım haftaya nasıl olacak

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakım herşey yolundafdır inş bu ara nete giremiyomö baya yoğunum allah nasip ederse pazartesi günü saat 4 te sezeryan olucam ben nisan annesi olucaktım ama ikiz olduğu için dr yeter dedi pazartesi doğum gerçekleşecek ama ben yine de bu topikte olucam rabbim sağ salim doğumlar nasip etsin hepimize dualarınızı bekliyorum arkadaşlarrr allaha emnanet olunnn

heeeeeyyyy p.tesi de doldu. hadi bakalım Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım. sağlıkla kavuş yavrularına inşallah. bizi de habersiz bırakma

bak refiscim bana ilk sütü yavas yavas ic demisti sende öyle dene bi gercekten fayda ediyor

haklisin canim en iyisi normal dogum ama bazilarinin psikolojisi cok kötü bozulabiliyor
eltime 5 kiloya yakin bebegi bagirta bagirta dogurttular akannehir ,epidural ignesi bile vurmadan hemde
ayni sekilde görümcemede yaptilar sunu sanci verdiler saatlerce canini okudular sonra aldilar sezaryene

maşallah 5 kg bebeği normal nasıl doğurdu ki eltin allah kuvvet vermiş demekki biz de yapabilir miyiz ki acaba???

maşallah 5 kg bebeği normal nasıl doğurdu ki eltin allah kuvvet vermiş demekki biz de yapabilir miyiz ki acaba???

ben doguramamm o bi gercek :1shok:

eltim güle oynaya gitti doguma kaydirigubbakcemile3 o kadar rahatti ki

hatta ücüncüyede dogurmak istedi ama biliyorsunuz kaybetmisti gecen haftalarda

cunku 5 kiloya yakin dogurdugundan rahimi toparlanamamis ucuncuyede hamile kalinca bebegi beslenememis

her defasinda iyisin diye geri yolluyorlar beni

bigün harbiden dogurcam artik inanmicaklar o bicim biktilar benden :roflol:, napiyim ilk velet olunca böyle oluyor demek :icecream: benim sucum mu yani cahillik :1rolleyes: :roflol:

tugbiss kizz gel sen beni bekle 4 hafta beraber doguralim :asigim:
kaydirigubbakcemile3 yalancı çoban gibi olcan evde doğurcan canım. hem estağfurullah ne demek cahillik. herşeyi bilemeyiz onların görevi bizim durumumuzu değerlendirmek canım. daha 8 haftalık hamileyken çok fena bir sancıyla acile gittik. doktor imalı imalı bebek daha çok küçük bir şey olmaz gaz sancısı deyince bi daha ayaklanmadım benkaydirigubbakcemile3

ama çok sakin bir hamilelik geçirdim yoksa ben de aşındırırdım hastane kapılarını senin gibikaydirigubbakcemile3

kız ne diyon 4 hafta beklersem çatlarım orta yerimdenkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 yalancı çoban gibi olcan evde doğurcan canım. hem estağfurullah ne demek cahillik. herşeyi bilemeyiz onların görevi bizim durumumuzu değerlendirmek canım. daha 8 haftalık hamileyken çok fena bir sancıyla acile gittik. doktor imalı imalı bebek daha çok küçük bir şey olmaz gaz sancısı deyince bi daha ayaklanmadım benkaydirigubbakcemile3

ama çok sakin bir hamilelik geçirdim yoksa ben de aşındırırdım hastane kapılarını senin gibikaydirigubbakcemile3

kız ne diyon 4 hafta beklersem çatlarım orta yerimdenkaydirigubbakcemile3

ben beklicem ama daha 4 hafta boshayallersmile
ee canim daha ilk dogum bisey bilmedigimden cahillik oluyor valla benim icin kaydirigubbakcemile3
coban hikayesinide biliyorum ona dönmez herhalde benim durum :roflol:
tugbisim aslina bakarsan bende rahat gecirdim ama beni hastaneye devamli sevketen kadin doktorumdu devamli sevk kagidi yaziyordu napiyim bende gidiyordum
aynen gaz sancisi dediler bi gün bebek cok kücük bile dediler ,hatta kendimi öyle bi kötüyüm diye odaklamisim ki doktor niye iki büklüm duruyorsun hic birseyin yok demesin mi (numara yapma demek istedi adim gibi eminim )alsanaalsanasmile :roflol:

benim belimde geçmeyen bi ağrı var.. dinleniyorum ama??

acaba cumartesi tutacak mı:))) hayallere mi kapılıyorum:DDD

helal olsun ne diyim vallaopuyorumnanaktan

benim belimde geçmeyen bi ağrı var.. dinleniyorum ama??

acaba cumartesi tutacak mı:))) hayallere mi kapılıyorum:DDD
nazlıcım ha gayret ıkın bakim gelecek mikaydirigubbakcemile3

kendini cok mu yordun canim yada ayakta fazlami kaldin ? :teselli:

hepiniz gidin mart anasi olunn :dilcikar: :dilcikar:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kız mart anaları şubatta doğurunca topik mi değiştirdiler sankiii biz ne olursa olsunnn nisan anasıyız kaydirigubbakcemile3

ben varım nisan ayında doğuracak...tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım normal olursa nisan sonu sezeryan olursa 20 siiii gibi inş....sizleri hep takip ediyorum beni görüyorsunuzdur RABBıM ıNŞ: hepimize hayırlı doğumlar nasip eylerrr

helal olsun ne diyim vallaopuyorumnanaktan

insallah saglikla darisi bizim basimiza canim :Saruboceq:
sen beklicen diye bizide bekletme canımcım:))))))
hepimiz zamanında sağlıkla kavuşalım inşallahhhhhhh

beni beklerseniz yas gününü icerde kutlar bebisler :roflol:

aminn canim benim amiiin saglikla kavusmak tek dilegim Allahtann :Saruboceq:

nazlıcım ha gayret ıkın bakim gelecek mikaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kız mart anaları şubatta doğurunca topik mi değiştirdiler sankiii biz ne olursa olsunnn nisan anasıyız kaydirigubbakcemile3

insan kiskanc olurda bu kadar mi olur yha (BEN) :roflol: ,martta doguruyorlar diye trip uzerine trip atiyom ama hala martta doguruyor anam bunlar :roflol:

ben varım nisan ayında doğuracak...tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım normal olursa nisan sonu sezeryan olursa 20 siiii gibi inş....sizleri hep takip ediyorum beni görüyorsunuzdur RABBİM İNŞ: hepimize hayırlı doğumlar nasip eylerrr

hosgeldin canim ,rabbim hayirli dogum nasip etsin yavrularimiza kavustursun insallah :Saruboceq:

kizlar saka maka benim yine agrim basladi ,az uzaniyim ben görüsürüz iyi geceler

insallah saglikla darisi bizim basimiza canim :Saruboceq:

beni beklerseniz yas gününü icerde kutlar bebisler :roflol:

aminn canim benim amiiin saglikla kavusmak tek dilegim Allahtann :Saruboceq:

insan kiskanc olurda bu kadar mi olur yha (BEN) :roflol: ,martta doguruyorlar diye trip uzerine trip atiyom ama hala martta doguruyor anam bunlar :roflol:

hosgeldin canim ,rabbim hayirli dogum nasip etsin yavrularimiza kavustursun insallah :Saruboceq:
:roflol: :roflol: delikafadulden delikafadulden

ii akşmlr kızlar.....
hoşgeldin canımmm uyuttumu kardeşinisırnaşık şey
kizlar saka maka benim yine agrim basladi ,az uzaniyim ben görüsürüz iyi geceler
iyigeceler canım aman dinlen dikkat et bize trip yaparken kendin martta doğurma:roflol:

Back
X