2010 Nisan Anneleri

hoşbuldukk canıımmm beniimm daha çok vaktim var gibi geliyorr
yhaaa offf hiç kestiremiyorumm nezamn doğurururmm boshayallersmile

kızlar bir şey sormak istiyorum tüp bebek ile hamile kalan arkadaşlara sorum doğumunuz nasıl olacak sezeryan mı normal mi?doktorunuz ne diyor ???? ben 2 doktora gidiyorum biri tüp bebekte zorunlu sezeryan diyor diğeri yok normal de olur diyor sizceee

hoşbuldukk canıımmm beniimm daha çok vaktim var gibi geliyorr
yhaaa offf hiç kestiremiyorumm nezamn doğurururmm boshayallersmile
canım sen kendine bir gün kestir loto oynuyoz biz yoksaaa ben salıyı seçtim benim paşa hayatta gelmez salıya falankaydirigubbakcemile3

kızlar bir şey sormak istiyorum tüp bebek ile hamile kalan arkadaşlara sorum doğumunuz nasıl olacak sezeryan mı normal mi?doktorunuz ne diyor ???? ben 2 doktora gidiyorum biri tüp bebekte zorunlu sezeryan diyor diğeri yok normal de olur diyor sizceee
canım hoşgeldin. benim bildiğim 3 arkadaş var tüp bebek yaptıran ama hiçbiri online değil.
sanırım hepsi sezeryan olcak yanlış hatırlamıyosambilmiyorumkismile

teşekkür ederim tarhancım ben merak ettim deeee diğer arkadaşlara da sorarım inş.... kararsız kaldığım bir durum daa

eeee kızlar yoklama yapmaya kim baslıycak....
ben BURDAAA diyerek açılışı yapıyorum.....

şimdide sohbet konumuzu belirleyelim....
normalde hep size imrenirdim şimdi bende varım hehhe:)))))))))))))
ewwet başlıyrz...

ben kaçıyorum ama uyuyamazsam tekrar gelirim. ağrım hala devam ediyor ılık ılık ama:))) bi dinleneyim bakalım nlcak

benimkii ozamannnnnn 9 ya da 15 nisan da gelsinnn sizin içindee uygunmuu
bilemicemmm ben tam karar veremedim dee bilmiyorumkismile

aaaa bebişler için gunmu seciyoruz....
ben de 2 yada 3 nisanı alayım mümkünse....:)))))))))))))

aslında 4 nisan benim doğum günümm ama kociş şehir dışında olcakk o günn doğuramammmmmmmm mafoldumben

slm kızlarr kocişim kurtlar vadisini izlerken bende bi bakayım dedim.yine güzel haberler aldım.jalecim doğum yapmış kavuşmuş meleğine ne güzel.darısı hayırlısıyla başımıza inşallah..yaa kızlar bu akşam kasıklarımda ağrı var belim de herzamankinden daha çok ağrıo.hayırlara gitsin korkmuyo da değilim yani.yarın kontrolüm var inşallah ii haberlerle gelirim..bakacam 10 nisan sezeryan tarihimle ilgili bi değişik olcakmı..

özgecim inş. Seninde uykun gelir dun gece annemlerde kaldık ben yerimi yadırgadım sanırım yatak ve yastık degisıklıgı oldugunda hıc uyuyamam onun ıcın bu gece sızcam sanırım erkencıkten

ay pardon kızlar baktım burası sessizleşiyo oyuna daldım bendekaydirigubbakcemile3
ya bu gün seçem işini kim çıkardı hatırlayamıyom gözü kesen varsa geçmişe bi baksın bu akşam olan bir konuşma
bu arada özgecim, gelincikcim, yurdagülcüm hoşgeldinizzz
nazlıcım iyi gecelerrr ayrıca yemezler gününü beklekaydirigubbakcemile3

Canim merhaba benim bebegim tup bebek ve Allah izin verirse normal dogum yapacagim..Anlayamadigim $ey neden sezeryan yapmak zorundaymi$sin kim dedi bunu?? Bir kere hamilelik gercekle$tikten sonra sen her durumda normal gebe muammelesi gormelisin cunku gebe kalindiktan sonra bebegin normal yollami yoksa tup bebeklemi oldugu onemli degil.Ben $u an Amerikadayim ve ne Turkiyedeki nede buradaki doktorum sezeryanin S sinden bile bahsetmiyor..En sagliklisi normal dogum diyor..

kızlar bu arada acayip uykum var geç yattım erken kalktım bugün ama biliyom yatağa girince uyuyamıcam o yüzden sürüne sürüne gitmem lazım yatağa komik şeyler yazıp uykumu açmayın emikaydirigubbakcemile3

Back
X