Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar biz geldik doktorumuzdan şükürler olsun güzel haberlerle geldik ve doğum günümüz belli oldu şükürler olsun yaradanıma:Saruboceq: 2 nisan öğleden sonra spinal sezeryan olacağım rabbim izin verirse yani haftaya cuma inşallah kızımız kollarımızda olacak inşallah bizden haberler bu kadar yarın yine nsteye çağırdı doktorumuz usgye girmedik sanırım usgye ayın 29daki randevumuzda gireceğiz
merhabalar bende nisan annesi olucam inşallah
Valla saka bı yana benı kımse kaile bile almamıs gercekten üzüldüm bu sefer neyse bizde bugun doktoraa gıttık 6 nisan sabah 8de gunumuz 3 kılo 40 gr olms kızım hayırlısıyla 2 haftamız vaar
umutsuz09- almina hoşgeldiniz kızlar...
ii geceler kızlar ay bende devamlı okuyorum ama yazmaya çok az fırsat bulabiliyorum malum kızım izin vermiyo umarım herkesler iidir bebeklerde gelmeye başladı
ewt canım bebişlerimiz gelmeye basladı...
doğum tarihlerimiz belli oldu.....
sende durumlar nası...
bebeğin nasıl....
bebeğim ii canım bizim doğum kısmetse 15-19 nisan gibi olucak normal doğum bellide olmaz gerçi senin tarih belli olduğuna göre sezeryan ne zaman kısmetse ve neden uyuyamıyosunki
canım benim daha net bi tarihim yok inşlh kısmetse bu cuma belli olcak...
doktorum normal diyor ben sezeryan istrym...
uyku düzenim tamamen altüst oldu...
mide yanması ,ekşimesi,karnımda acayip acıma ,bel ağrısı falan uyumuyorum...
aslında şuan uyumamam için bir esebep yok ama uykum yok...