2010 Nisan Anneleri

aslında gözümde büyümüyorda değil canım ama ben hiç eve bile uğramayacağım kayınvalidem yapacak.zaten temizlikçi kadınıda tanıyo yaparlar diyorum ama bakalım belki göktuğ erken gelecek hep kalacak.

kızlar çok yorgunum bugün kalamayacağım. sabah devam ederiz. gece ani bi durum olmazsa. çok ama çok hareketli şu an kızım. çıkası var ama yolu bulamıyor garibim:))) bugün kuaföre de gittik temizlikte tamam:)))

slm kızlar....
bu akşam hiç yürüyüş yapmadığım halde yine aynı sancı hep aynı saatlere yakın yattım bir saate kadar uyumuşum ,uyumakmı denir bilmiyrıum tüm sesleri duyyordum ama kendimi kaldıracak halim yoktu...
nese geldim gene zombi gibi gecelerim artık....

TATLIMS canım bu akşam uğramışşın gitmişsin hemen...
dur bi sitem etmeden önce mesajlarına bak:)
ben faceye de mesaj attım ,msn e mesaj attım...;
hatda tuğba (tarhan) ile konuştum bile senin adın gecti nerede bu kız diye.....
yani ben merak ettim seni....
arayacaktım ama cebim yok benim demiştim ya,şimdi var kaydettiğim noları gecirmem gerek ama yeni oldu oda yoksa arıycam yani artıkın .....

slm kızlar biz geldik doktorumuzdan şükürler olsun güzel haberlerle geldik ve doğum günümüz belli oldu şükürler olsun yaradanıma:Saruboceq: 2 nisan öğleden sonra spinal sezeryan olacağım rabbim izin verirse yani haftaya cuma inşallah kızımız kollarımızda olacak inşallah bizden haberler bu kadar yarın yine nsteye çağırdı doktorumuz usgye girmedik sanırım usgye ayın 29daki randevumuzda gireceğiz

canım cok güzel haberlerle gelmişsin hayırlsıyla melegını kucagına alman dilegimle desene benden önce olacaksın 5 i olsaydı benımle aynı gun olacaktı olsun nasıpte ne varsa o olur dımı ama :1hug:

Valla saka bı yana benı kımse kaile bile almamıs gercekten üzüldüm bu sefer neyse bizde bugun doktoraa gıttık 6 nisan sabah 8de gunumuz 3 kılo 40 gr olms kızım hayırlısıyla 2 haftamız vaar

maşallah canım kızına gününüzde belli olmuş ne kadar güzel artık herkesin yavas yavas belli oluyor egerki normal dogum degılse allah bizi o günlere nasıp eylesin canım

ii geceler kızlar ay bende devamlı okuyorum ama yazmaya çok az fırsat bulabiliyorum malum kızım izin vermiyo umarım herkesler iidir bebeklerde gelmeye başladı

alminacım valla ne olsun uykusuzluk işte...
ben uyuyamıyrm....
böle zombi gibi k da dolanıyorum....

ii geceler kızlar ay bende devamlı okuyorum ama yazmaya çok az fırsat bulabiliyorum malum kızım izin vermiyo umarım herkesler iidir bebeklerde gelmeye başladı

ewt canım bebişlerimiz gelmeye basladı...
doğum tarihlerimiz belli oldu.....
sende durumlar nası...
bebeğin nasıl....

ewt canım bebişlerimiz gelmeye basladı...
doğum tarihlerimiz belli oldu.....
sende durumlar nası...
bebeğin nasıl....

bebeğim ii canım bizim doğum kısmetse 15-19 nisan gibi olucak normal doğum bellide olmaz gerçi senin tarih belli olduğuna göre sezeryan ne zaman kısmetse ve neden uyuyamıyosunki

bebeğim ii canım bizim doğum kısmetse 15-19 nisan gibi olucak normal doğum bellide olmaz gerçi senin tarih belli olduğuna göre sezeryan ne zaman kısmetse ve neden uyuyamıyosunki

canım benim daha net bi tarihim yok inşlh kısmetse bu cuma belli olcak...
doktorum normal diyor ben sezeryan istrym...
uyku düzenim tamamen altüst oldu...
mide yanması ,ekşimesi,karnımda acayip acıma ,bel ağrısı falan uyumuyorum...
aslında şuan uyumamam için bir esebep yok ama uykum yok...

canım benim daha net bi tarihim yok inşlh kısmetse bu cuma belli olcak...
doktorum normal diyor ben sezeryan istrym...
uyku düzenim tamamen altüst oldu...
mide yanması ,ekşimesi,karnımda acayip acıma ,bel ağrısı falan uyumuyorum...
aslında şuan uyumamam için bir esebep yok ama uykum yok...

anladım canım Allah kolaylık versin bende kızıma hamişken uyuyamazdım ama şimdi maşallah uyku sorunum yok sıkıntılar bendede var ama senin bahsettiğin kadar deil bel ağrısı kramp ve kasılmam oluyo ara ara ama yinede çok şükür çok kötü deil.
ii geceler canım Alah rahatlık versin

refiyecim merhaba .. bende hastalıkta uyuyamıyorum çok feci grip oldum ya :( boğaz ağrısı , halsizlik.. off inş sancılanmam bu halsizlikle asla normal doğuramam :((

Back
X