Merhaba hamişler
Doğum yapan annelere tebrikler...
Bizim bu gün kontrolümüz vardı. Herşey yolunda dedi doktor. 34+6 haftalıkmışım. 2500 kg 46 cmkızım :))
doktor 2 hafta sonra gel bir daha doğumda görüşürüz dedi.. ilkdefa nst ye bağladılar . koşturuyor kızın içeride dedi. Hareketli olması iyiymiş :)) Çok mutlu bir şey .. Görünce insan çok seviniyor... heyecanlı... D
opuyorumnanaktan çok sağol tatlım... aminn inşallahh :Saruboceq:sağol refişim...az kaldı ama bittim bende(((neyapalım bende oğluşumu düşünüp sabretmeye çalışıyorum...az kaldı sizinde Allahım kurtarsın hayırlısıyla:)))))
vereliniortak tabikii... sık sık gelirsin artık zemuszemushoşbulduk valla böle bi ortam olduğunu bilseydim ilk ayımdan gelirdim cnm :) yine hep nette arastırma yapıodum ama foruma takılamadım işte... Neyse geç olsun öz olsun :)
maşallah meleğine.. hakkınızda hayırlsıı olsun gülseminciim.. :Saruboceq:iyi aksamlar fistik nisan anneleri opuyorumnanaktan
kac gundur keyfim yok hic girip tek kelime yazamadim
nisan ayina ait sekiz tane annemiz oldu demek cok sevinc verici gercekten :asigim:
rabbim geride kalanlarimiza nasip etsin bu güzellikleri insallah :Saruboceq:
birileri bana özet gecebilir mi nevar neyok kaydirigubbakcemile3 gecmisi okumaya kalkarsam dogururum herhalde buracikta delikafadulden
bugun hastanede randevu vardi ,bebegim ellerini karnina koydugundan malesef kilo ölcümü yapilmadi ,sezaryen olmak isteyip istemedigim soruldu :1shok: hayretler icinde kaldim cunku normali denemeden sezaryen yapmayan hastanedeydim
bende önce normali denemek istedigimi söyledim bakalim hayirlisi ,hastanedeki doktor erken gelir falan diye tek kelime etmedi hersey gayet iyi cikti sancim falanda yoktu
ama wc´den sonra kalkinca siddetli agri hissettigimi söyledim normal dediler bebek asagiya inmis dediler bakalim hayirlisi dogum tarihimizi bekliyoruz sabirsizlikla :asigim:
maşallahh kızına canımm... Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin :Saruboceq:Merhaba hamişler
Bizim bu gün kontrolümüz vardı. Herşey yolunda dedi doktor. 34+6 haftalıkmışım. 2500 kg 46 cmkızım :))
doktor 2 hafta sonra gel bir daha doğumda görüşürüz dedi.. ilkdefa nst ye bağladılar . koşturuyor kızın içeride dedi. Hareketli olması iyiymiş :)) Çok mutlu bir şey .. Görünce insan çok seviniyor... heyecanlı... D
maşallah canım yaa bizden çokk ama çok slm söle dua etsin bizede çok öpüyoruz ikisinide.. inşallah ekle fotosunu çok merak ediyoruzkızlar merhaba.
dünürden son haberleriveriyorum.gizem çok iyiymiş maşallah.3300 gr 50 cm doğmuş.maşallah rabbim nazarlardan saklasın.
ve en bomba haber sağolsun eşim beni bu akşam dünürümün yanına götürecek.çok mutluyum ikisini,de göreceğim.eşim başta dr yasakladığı için gitme diyordu ama nasıl gitmeyeyim aklım hep onlarda.canım dünürüm ya.
bu arada gizem sultan emme çalışmalarına pek alışamamış.yerim ben onu.sütü gelmiş dünürümün.hiç ağrım yok çok iyiyim çok rahatım diyor.ya da beni korkutmamak için öyle diyor anlamadm.ay akşam olsada gitsek.eğer dünür sen ekle derse fotosunu eklerim kızlar.belki b ilk heyecanı kendi yaşamak ister.
canım yaa allahım yardım etsin inşallah rahatlarsın doğumdan sonrasordum tatlım..10 gündür yakından takip ediyor..dermatologla tedavi ediyorlar..her şeyi denediler her tahlilide yaptılar..birşey çıkmıyor...sanırım doğuma kadar çekicem...12 nisandı sezeryan tarihi 6 nisanda alacak c.tesi kesin karar vercek..ama çok kötü birşey rabbim düşmanıma vermesin...ne uyku var ne huzur...
canımyaa inşallah hayırlısıyla gelir bebeklerimiz bende önce normal doğumu denemek istiyorum ve bekliyorum bu hafta olması lazım dedi doktorumuz bende de oluyo o şiddetli ağrılar ama bebek aşağı indiği için hareketleri yüzünden oluyomuş bakalım ne zaman gelecek sıpalariyi aksamlar fistik nisan anneleri opuyorumnanaktan
kac gundur keyfim yok hic girip tek kelime yazamadim
nisan ayina ait sekiz tane annemiz oldu demek cok sevinc verici gercekten :asigim:
rabbim geride kalanlarimiza nasip etsin bu güzellikleri insallah :Saruboceq:
birileri bana özet gecebilir mi nevar neyok kaydirigubbakcemile3 gecmisi okumaya kalkarsam dogururum herhalde buracikta delikafadulden
bugun hastanede randevu vardi ,bebegim ellerini karnina koydugundan malesef kilo ölcümü yapilmadi ,sezaryen olmak isteyip istemedigim soruldu :1shok: hayretler icinde kaldim cunku normali denemeden sezaryen yapmayan hastanedeydim
bende önce normali denemek istedigimi söyledim bakalim hayirlisi ,hastanedeki doktor erken gelir falan diye tek kelime etmedi hersey gayet iyi cikti sancim falanda yoktu
ama wc´den sonra kalkinca siddetli agri hissettigimi söyledim normal dediler bebek asagiya inmis dediler bakalim hayirlisi dogum tarihimizi bekliyoruz sabirsizlikla :asigim:
maşallah canım bebeğine son gittiğimde doktor 10dakika yüzünü gösterdi müthişti allahım ya gözümün önünde şimdiMerhaba hamişler
canımmm gözün aydın.kızlar haber vereyim dedim oğluşum beklemiyor
yarın sezeryana giriyorum inş dualarınızı esirgemeyin
inş bu gece gelmez:)
yarın saat 11 kadar doğmuş olacak inş
canımmmmnazcım Allah yardımcın olsun...guzel haberlerını bekıyoruz..bak bebegını alacaksın yarın bu vakıtler karnında degıl yanında olaca.bende sımdı onu dusunuyodum 1 hafta once hastanedeydım sımdı kuzumla evde...kaan kap tan cıkacak annesı az kaldı
maşallah ufaklığaa :asigim:istersen ben hemen ekleyebilirim o topiğe canım bi mahsuru yoksa. jale koydu ahmetciği tek kaldı orda ahmetcikkaydirigubbakcemile3yerimseniben evet tugbacım uyuyo suanda2 saatte bır acıkıyo sımdılık 1 saat var...tamam canım resmını koyarım orayada ben yapamazsam hafta sonu esım yapar artık..jale ahmetın resmını koydumu acaba
işte oldu canım :1hug:tamam tugbacım sevıırım eklersen.ben bulamadım topıgın tam adı neydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?