2010 Nisan Anneleri

canım maşallah kızına....
büyümüş annesi.rabbim nazarlardan saklasın

kızlar nası midem yanıyor size anlatamam...
yeniden gaviskona basladık....
aman ya rabbi nası bir yanma böle,cuma gunu belli olcak bakalım bebeğim saçlı mı yoksa kelmi...
ben çok mide sorunu yasadım ...eğer gercekten saçlı bir bebeğim olursa bu teori doğruymuş diycem....
nese katlanacağım.....
bugun son kez doğum çantamızı kontrol etcez.....
allahım hepimizi sağlıkla meleklerimze kavuştursun....

sağol refişim...az kaldı ama bittim bende(((neyapalım bende oğluşumu düşünüp sabretmeye çalışıyorum...az kaldı sizinde Allahım kurtarsın hayırlısıyla:)))))
opuyorumnanaktan çok sağol tatlım... aminn inşallahh :Saruboceq:
hoşbulduk valla böle bi ortam olduğunu bilseydim ilk ayımdan gelirdim cnm :) yine hep nette arastırma yapıodum ama foruma takılamadım işte... Neyse geç olsun öz olsun :)
vereliniortak tabikii... sık sık gelirsin artık zemuszemus
maşallah meleğine.. hakkınızda hayırlsıı olsun gülseminciim.. :Saruboceq:
maşallahh kızına canımm... Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin :Saruboceq:

maşallah canım yaa bizden çokk ama çok slm söle dua etsin bizede çok öpüyoruz ikisinide.. inşallah ekle fotosunu çok merak ediyoruz
canım yaa allahım yardım etsin inşallah rahatlarsın doğumdan sonra
canımyaa inşallah hayırlısıyla gelir bebeklerimiz bende önce normal doğumu denemek istiyorum ve bekliyorum bu hafta olması lazım dedi doktorumuz bende de oluyo o şiddetli ağrılar ama bebek aşağı indiği için hareketleri yüzünden oluyomuş bakalım ne zaman gelecek sıpalar
maşallah canım bebeğine son gittiğimde doktor 10dakika yüzünü gösterdi müthişti allahım ya gözümün önünde şimdi

özgecim.. geçmiş olsunn ve aminn canımm... bakalım çıkınca anlıycaz ne kadar doğru :)) eda da tutmuştu ama paşa da pek yanmadı kel mi acep :)))

ayy ayy 2 kuzucuk daha gelmıs.ada ve gızem melekler...Allah analı babalı buyutsun....

gecmısı okudum jalede emme sorunu cekıyomus sanırım.benımde 2 gun sutum gelmemıstı cok sukur sımdı emıyo ama bazen ucu az cıkıyo gerı gıdıyo memucu takıyrum hemsıre farketmez dedı aman emsınde kuzum...

nazlıyla şimdi konuştuk kızlar
epidural sezeryan olmuş
3550 gram, 51 cm doğmuş ada bebek.
çok rahat çok ağrısız oldu herşey dedi sesi de çok iyiydi
suni sancıyı hiç denememişler doktoru bebek yukarda ve hiç açılma yok boşuna bebeği sıkıntıya sokmayalım demiş.
hastaneye bilgisyaarını bile götürmüş ama internet yokmuş.
yarın mutlaka resim eklicem dedi. ada bebek doğum yorgunluğuyla uyuyomuş sürekli.
maşallah cimcimeme:asigim:

KAPTAN KAAN SESLENıYOR, KAPTAN KAAN SESLENıYOR: '' ÇIKARIN BENı BU KAP---TAN !!''
MADE BY CEM TARHANkaydirigubbakcemile3
OĞLUM ÇIK ARTIK ŞU KAPTANkaydirigubbakcemile3

kızlar haber vereyim dedim oğluşum beklemiyor
yarın sezeryana giriyorum inş dualarınızı esirgemeyin
inş bu gece gelmez:)

yarın saat 11 kadar doğmuş olacak inş

kızlar haber vereyim dedim oğluşum beklemiyor
yarın sezeryana giriyorum inş dualarınızı esirgemeyin
inş bu gece gelmez:)

yarın saat 11 kadar doğmuş olacak inş
canımmm gözün aydın.
hayırlısıyla sağlıkla gelsin oğluşun.
bize haber vermeyi unutma.
oğluna kavuşmana saatler kaldı demek.
bizim yerimize de kokla mis kokulu oğlunu:asigim:

nazcım Allah yardımcın olsun...guzel haberlerını bekıyoruz..bak bebegını alacaksın yarın bu vakıtler karnında degıl yanında olaca.bende sımdı onu dusunuyodum 1 hafta once hastanedeydım sımdı kuzumla evde...kaan kap tan cıkacak annesı az kaldı

canımmmm
bende sana bakıyodum
canım ya bebeğinin resmini bebek resimleri için topik açmıştı kızlar oraya da koysana:) burdda herkes göremeyebilr
bu arada bebiş nasıl annesi uyuyo galiba:)

yerimseniben evet tugbacım uyuyo suanda2 saatte bır acıkıyo sımdılık 1 saat var...tamam canım resmını koyarım orayada ben yapamazsam hafta sonu esım yapar artık..jale ahmetın resmını koydumu acaba

yerimseniben evet tugbacım uyuyo suanda2 saatte bır acıkıyo sımdılık 1 saat var...tamam canım resmını koyarım orayada ben yapamazsam hafta sonu esım yapar artık..jale ahmetın resmını koydumu acaba
maşallah ufaklığaa :asigim:istersen ben hemen ekleyebilirim o topiğe canım bi mahsuru yoksa. jale koydu ahmetciği tek kaldı orda ahmetcikkaydirigubbakcemile3

hosgelmıs ada ve gızem bebek gozunuzaydın zeynep ve nazlı
ozgcım senınde gounaydın tatlım tarıh kesınlesmıs
nazcım sende saglıkla alırsın ıns yarın bebısını kucagına

tamam tugbacım sevıırım eklersen.ben bulamadım topıgın tam adı neydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…