2010 Nisan Anneleri

esros biz iyiyiz canım sağol geçmiş olsun sana..
jelybon topiğin en küçük bebişi sende desene :)) en son sen doğuracan anlaşılan hayırlısı olsun canım :))
daha çok bilgi sahibi olurum işte ne güsel gerçi doktor erken doğum olabilir dedi ama bakalım hayırlısı senin bebişin doğmak üsere galibahihoyyyt

esroscanım doktoruna sordunmu kaşıntıyı ne dedi yapılacak seni rahatlatacak bişey vermedimi

buket_asude işallah bir an önce doğar canım hayırlısıyla..
jelybon yok canım benimde var daha 35+6 yız bizde .. tarihimiz belli değil henüz..

Maşallahın varmış canım.İyiki ortalarda doğurmamışsın:)))))

Reyhancığım hayırlısıyla sağlıklı olarak kucağına alırsın kızını inşallah.

selam arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza... inşallah doğum nisan ayının sonlarına doğru olucak :) hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar diliyorum
Hoşgeldin nisan annelerinin arasına.

a.s.Doğunca geçiyor canım o kaşıntılar.Az kaldı sabır

Amin canım.Güzel duaların için Allah razı olsun.

kıslar dogan bebekler varmıss cok sevındım cok sevındım heyecandan ölücem..allahım analı babalı büyütsün insallah..

bizde uyuduk uyandık geldik.
zeyradan haberlerin için cok saol fundacım....
demek hemen bebişini görmüş ne gzl...
nazlıdan haberimiz varmı acaba....

kızlar merhaba.
dünürden son haberleriveriyorum.gizem çok iyiymiş maşallah.3300 gr 50 cm doğmuş.maşallah rabbim nazarlardan saklasın.
ve en bomba haber sağolsun eşim beni bu akşam dünürümün yanına götürecek.çok mutluyum ikisini,de göreceğim.eşim başta dr yasakladığı için gitme diyordu ama nasıl gitmeyeyim aklım hep onlarda.canım dünürüm ya.
bu arada gizem sultan emme çalışmalarına pek alışamamış.yerim ben onu.sütü gelmiş dünürümün.hiç ağrım yok çok iyiyim çok rahatım diyor.ya da beni korkutmamak için öyle diyor anlamadm.ay akşam olsada gitsek.eğer dünür sen ekle derse fotosunu eklerim kızlar.belki b ilk heyecanı kendi yaşamak ister.

biz geldik ama yıne halimiz yok ne yapacaz bilmıoruz nazlı ve zeynep dogum yapmıs cok sevındım darısı bizlerin başına yarın bi doktora agıtsemdee ne oldugunu anlasam tren carpmıs gıbı hıssedıyorum kendımııakannehir

tuğbacığım halsizliğinmi var canım.tansiyonun falan mı düştü canım acaba bi baktır istersen.yarın belli olcak mı doğum zamanın*

tuğbacığım halsizliğinmi var canım.tansiyonun falan mı düştü canım acaba bi baktır istersen.yarın belli olcak mı doğum zamanın*

cnm benim 9 6 hep zaten tansıyonumda benim gün coktan belli olmustu 2 si ile 8 arası bı gun sec dedı ben 6 nisanı secmıstım :hulya:

canım kusura bakma ya çok unutkanım ben hayırlı olsun canım.baya düşük müş tansiyonun

esroscanım doktoruna sordunmu kaşıntıyı ne dedi yapılacak seni rahatlatacak bişey vermedimi

sordum tatlım..10 gündür yakından takip ediyor..dermatologla tedavi ediyorlar..her şeyi denediler her tahlilide yaptılar..birşey çıkmıyor...sanırım doğuma kadar çekicem...12 nisandı sezeryan tarihi 6 nisanda alacak c.tesi kesin karar vercek..ama çok kötü birşey rabbim düşmanıma vermesin...ne uyku var ne huzur...

bu arada bu ticker tam benim sezeryan gunumle eşlesio sata oygun deil böyle olmus tesaduf zemuszemus

neyse annişler biz cıkıoz az daha uzanalım cok ıyı diiliz son gunler dikkat etmek lazım babamız ınsallah yarın ızın alabılır ılk ve son nst olcak bızım :) öpuyoruz kızımla sizleri ii bakın kendınıze

iyi aksamlar fistik nisan anneleri opuyorumnanaktan

kac gundur keyfim yok hic girip tek kelime yazamadim

nisan ayina ait sekiz tane annemiz oldu demek cok sevinc verici gercekten :asigim:

rabbim geride kalanlarimiza nasip etsin bu güzellikleri insallah :Saruboceq:

birileri bana özet gecebilir mi nevar neyok kaydirigubbakcemile3 gecmisi okumaya kalkarsam dogururum herhalde buracikta delikafadulden

bugun hastanede randevu vardi ,bebegim ellerini karnina koydugundan malesef kilo ölcümü yapilmadi ,sezaryen olmak isteyip istemedigim soruldu :1shok: hayretler icinde kaldim cunku normali denemeden sezaryen yapmayan hastanedeydim

bende önce normali denemek istedigimi söyledim bakalim hayirlisi ,hastanedeki doktor erken gelir falan diye tek kelime etmedi hersey gayet iyi cikti sancim falanda yoktu

ama wc´den sonra kalkinca siddetli agri hissettigimi söyledim normal dediler bebek asagiya inmis dediler bakalim hayirlisi dogum tarihimizi bekliyoruz sabirsizlikla :asigim:

ebram hg canım hayırlıı olsun işallah..
batuhanım a.s canım hg sende işallah sağsalim alırsın miniğini kucağına :))
teşekkürler

canım geçmiş olsun,bendim o.seni çok iyi anlıyorum,burnumdan gelmişti yani o kadar beter birşey.hiç geçmiycek zannettim ama çok şükür ilk günler kadar kalmadı,yine var kaşıntım ama rahatsız etmiyo o kadar.bana alerji şurubu bir de krem vermişlerdi.şurup iyi geldi galiba.umarım sende atlatırsın bir an önce.şimdi bacaklarımda biraz yaralar kaldı onlarda geçicez inşallah ellemezsem.birde kafana takıp stres yapma daha da azdırıyor çünkü,rahat ol geçecek.

vallah maaşallah bana.çok şükür birşey olmadı,:dance:

fundacım ...
mşlh gizeme ...
ayy git gör bakalım inşlh izin verir de eklersin akşam dönüşte gizem hanımın resmini...çok merak ettim..

Merhaba hamişler
Doğum yapan annelere tebrikler...
Bizim bu gün kontrolümüz vardı. Herşey yolunda dedi doktor. 34+6 haftalıkmışım. 2500 kg 46 cmkızım :))
doktor 2 hafta sonra gel bir daha doğumda görüşürüz dedi.. ilkdefa nst ye bağladılar . koşturuyor kızın içeride dedi. Hareketli olması iyiymiş :)) Çok mutlu bir şey .. Görünce insan çok seviniyor... heyecanlı... D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…