özge 2 dk fox a bak ne kaadar sana benziyo ordaki bayan
evet canım gerçekten çok benziyo dimi*
oyyy kızlar sormayın bu kuzey paşadan çok cektim ben vallla......
gebeliğim baya sorunlu gecti...
dokuz ay boyunca hem guzel,hem hüzünlü,hem neşeli biçok sey paylaştık....
şimdi bitiş diyoruz....
heyecan son safhada....
bilmemek heyecan veriyor ,ama bilincede heyecan basıyor....
sizinle gecireceğim son iki gun....
cuma sabahtan itibaren artık ne zamana bir yerden net bulurum bilmiyorum .....
şimdiden üzüntüsü çöktü içime:))))
canımm seninde gözün aydınnn yarın yatış yapılıyor değilmiiihttp://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/216108-ultrasonda-kac-kiloydu-dogdugunda-kac-kilo.html
kızlar bu topiğe daha önce girip baktınız mı yada bu link paylaşıldımı bilmiyorum ama geçenlerde gezinirken rastlamıştım... şimdi bakıyorum da demekki usg de çıkan kiloyu pek de önemsememek lazım.. kimini bebişi daha zayıf kimininki daha tombiş doğmuş.. sağlıkla gelsin inşallah meleklerr...
anovvvvvvvvvvv funda bende ne kadar benziyor özgeye demiştimm
biliyomusunn şu amasyalı kız dimi
kız funda alemsin vala ne diyim:)))
göktuğ'a bunlarımı izletiyon sen....
hehhehhe:)))
baktım valla andırıyo sarısın olan kız değilmi....
azcık onun dudakları ince ve kalkık ama ......
Neyse canım az kaldı.Şekerde ayrı bir dert başlıbaşına.mehtapcığım kayısıda şeker vardır diye korkuyorum.çok düzensiz şekerim sabah 1 domates,1 yağda yumurta ve beyaz peynir yedim şeker 150 çıktı
Doğsunda poposuna poposuna azcık dokunursun bana çok çektirdin veledim diye:))oyyy kızlar sormayın bu kuzey paşadan çok cektim ben vallla......
şimdi bitiş diyoruz....
heyecan son safhada....
Usg ye değillllllll çıkana bak bacımmmmkaydirigubbakcemile3delikafadulden diyeceğiz o zaman.http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/216108-ultrasonda-kac-kiloydu-dogdugunda-kac-kilo.html
kızlar bu topiğe daha önce girip baktınız mı yada bu link paylaşıldımı bilmiyorum ama geçenlerde gezinirken rastlamıştım... şimdi bakıyorum da demekki usg de çıkan kiloyu pek de önemsememek lazım.. kimini bebişi daha zayıf kimininki daha tombiş doğmuş.. sağlıkla gelsin inşallah meleklerr...
:Saruboceq: inşallah canım benim yaa.. dualarında unutma bizi de olumunekankayizsmile ay canım bebeğim sorunsuz sağlıkla doğsun :Saruboceq: evimizi şenlendirsin :Saruboceq: de uykuyu bir şekilde hallederiz zemuszemusMerhaba kızlar,
Oyy canım.Hepsi geçecek inşallah utkumuzu kucağına aldığında.Uyku konusuna bişey diyemeyeceğim tabii:))
seni özliycezz canım dicem ama benimde son rahatça girip yazabildiğim gün.. :sinifsinif: sonra da inşallah bebişten fırsat buldukça girmeye çalışırım tabi.. yeter ki yavrum sağlıkla hayırlısıyla doğsun :Saruboceq:oyyy kızlar sormayın bu kuzey paşadan çok cektim ben vallla......
şimdi bitiş diyoruz....
heyecan son safhada....
kız funda alemsin vala ne diyim:)))
göktuğ'a bunlarımı izletiyon sen....
hehhehhe:)))
baktım valla andırıyo sarısın olan kız değilmi....
azcık onun dudakları ince ve kalkık ama ......
Kuru kayısı yiyebilirsin canım sabahları aç karnına.Eğer yiyemezsen kayısı suyuda içebilirsin.Suyuda biraz ılık içersen daha faydalı olur.:lepi:
Evet canım.Ömer Eymen olacak son anda babamız bir devrim yapmazsa:))))olumunekankayizsmilecanımcımm oğluşlarımızn adı aynıı olcakmışş
benimmm oğlanın adı Hüseyin Eymen
seninkisi de Eymen miş galiba dimmii ne güzellll kaydirigubbakcemile2
opuyorumnanaktan çok sağol güzelimm... inşallah hayırlısıyla yarın yatıcaz hastaneye.. perşembe sabahı da paşayı çıkarıcaklar dışarıya zemuszemus :Saruboceq: darısı hayırlısıyla hepinizin başın :Saruboceq:canımm seninde gözün aydınnn yarın yatış yapılıyor değilmiii
paşa oğlunn geliyor hayırlısıyla darısı başımıza hayırlısıyla
Evet canım.Ömer Eymen olacak son anda babamız bir devrim yapmazsa:))))olumunekankayizsmile
opuyorumnanaktan çok sağol güzelimm... inşallah hayırlısıyla yarın yatıcaz hastaneye.. perşembe sabahı da paşayı çıkarıcaklar dışarıya zemuszemus :Saruboceq: darısı hayırlısıyla hepinizin başın :Saruboceq:
Çok farklı çıkmasınlar da şok edecek kadar.kaydirigubbakcemile3evet mehtapçım :)))) nasılsa çıkıcak az kaldı:))) o zmaan görücez ne kadar bi bebiş çıkıcakk :)))
eeeee biz bayanların sağı solu belli olmazhihoyyytsositosositohüseyin benimm dedemin eşimin de babasının adıı
önüne koydukk o sebeplenn öncelerii eymen bera diyodukk
hüseyin eymen de karar kıldıkkk ben yan çizmezsemmm
bazenn gıcık ediyolardaa sempatiksalakcinni
inşallahh canıımm sorunsuz en güzel şekilde gerçekleşir doğumunn
Allah yardımcınız olsunn seninde kuzunun daa
bize daha vakit varr yaa :sinifsinif: zaman geçmiyorr sancıı gelmiyorrr ohaoldumsmile
a.s canım.Maşalah herşey yolundaymış.Tam 40 haftada alınacak kızın o zaman.slm annişler bizde ilk nst mıze gittik geldık hersey normal haftaya bugun ınsallah kızım yanımda olacak :hulya: cok heyecan bastı bugun beni . herseyımız hazır bı kızımız eksık oda gelırse tamamlancaz kaydirigubbakcemile2
a.s canım.Maşalah herşey yolundaymış.Tam 40 haftada alınacak kızın o zaman.
Kızlar ben birazcık çıkayım.Öpüldünüz.
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: amiin inşallah canımm...inşallahh canıımm sorunsuz en güzel şekilde gerçekleşir doğumunn
Allah yardımcınız olsunn seninde kuzunun daa
bize daha vakit varr yaa :sinifsinif: zaman geçmiyorr sancıı gelmiyorrr ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?