2010 Nisan Anneleri

slm annişler bizde ilk nst mıze gittik geldık hersey normal haftaya bugun ınsallah kızım yanımda olacak :hulya: cok heyecan bastı bugun beni . herseyımız hazır bı kızımız eksık oda gelırse tamamlancaz kaydirigubbakcemile2

sen sezeyan mıı olcann canımm bende normalii bekleyimm diyorumm ama
sabrımm kalmadıı hafataya faln gidipp sezeryan mı olsamm ne etsemmm sempatiksalakcinni

Çok farklı çıkmasınlar da şok edecek kadar.kaydirigubbakcemile3

eeeee biz bayanların sağı solu belli olmazhihoyyytsositososito

en güzeli Zamanında gelsin kuzucuklarkaydirigubbakcemile5

kesinlikleee CADIARZU

a.s canım.Maşalah herşey yolundaymış.Tam 40 haftada alınacak kızın o zaman.

Kızlar ben birazcık çıkayım.Öpüldünüz.

güle güle canımmm

opuyorumnanaktan çok sağol güzelimm... inşallah hayırlısıyla yarın yatıcaz hastaneye.. perşembe sabahı da paşayı çıkarıcaklar dışarıya zemuszemus :Saruboceq: darısı hayırlısıyla hepinizin başın :Saruboceq:

hayırlısı olsun canım opuyorumnanaktanAllah kurtarsın! Darısı başımıza bakalım bizim hanım ne zaman teşriiif edecek!

tuğbacım.. herşey yolundaymış ne güzell.. haftaya bugün de meleğin.kızın yanında olcak.. hayırlısıyla sağlıkla doğum olur inşallahh...

mehtapçım... :) bence de şok edecek kadar olmasın da :))) görüşürüz tatlım.. öpüldün..

ozge81.. çok sağol güzelim.. aminn inşallah.. darısı hayırlısıyla hepinizin başınaa..

angelsky sezeryan cnm normal hıc dusunmedm kaydirigubbakcemile3
bebeg saol cnm hepımız sag saglım kurtulmak nasıp etsin Allahım seninki bizden önce gelcek hayırlısıyla inşallah

merhaba arkadaşlar... ilk aylar topiğe çok yazıyordum ama sonra fırsat bulamadım ara sıra girip okudum... o yüzden beni hatırlamazsınız..son günlerdeyiz artık hepinize sağlıkla bebeğinize kavuşmayı nasip etsin rabbim... 39 haftalık oldu kızım benimde son günlerim normal doğumu bekliyoruz allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah... Hoşçakalın...

selam kızlar...kaşınmaktan fırsat bulup girebildik sonunda:)))herkez ve bebişler iyidir umarım...

teşekkürler

canım geçmiş olsun,bendim o.seni çok iyi anlıyorum,burnumdan gelmişti yani o kadar beter birşey.hiç geçmiycek zannettim ama çok şükür ilk günler kadar kalmadı,yine var kaşıntım ama rahatsız etmiyo o kadar.bana alerji şurubu bir de krem vermişlerdi.şurup iyi geldi galiba.umarım sende atlatırsın bir an önce.şimdi bacaklarımda biraz yaralar kaldı onlarda geçicez inşallah ellemezsem.birde kafana takıp stres yapma daha da azdırıyor çünkü,rahat ol geçecek.

ebramcım geçeceğini hiç düşünmedim..gerçekten geçiyormu yaa:))))))sanki hayatım boyunca kaşınıcam gibi geliyor...ben iğnede oluyorum ama banamısın demiyor:(((((

mrb güzel nisan anneleri.bebişler ve sizler nasılsınız.uzun zamandır giremiyordum ne var ne yok doğuran varmı söyleyiverin ne olur geçmiş okuyamayacagım kadar çok.ben 38+2deyim kızımı bekliyorum bakalım ne zaman gelecek.dün çatı muayenesi oldum normal doğum yapabilecekmişim.

özgecim bu kuzey bey çok üzdü seni ama az kaldı kavuşuyorsun yakında.
kollarına alınca unutacaksın tüm acıları.
tedavin de çok iyi gider inşallah.

merhaba arkadaşlar... ilk aylar topiğe çok yazıyordum ama sonra fırsat bulamadım ara sıra girip okudum... o yüzden beni hatırlamazsınız..son günlerdeyiz artık hepinize sağlıkla bebeğinize kavuşmayı nasip etsin rabbim... 39 haftalık oldu kızım benimde son günlerim normal doğumu bekliyoruz allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah... Hoşçakalın...
Merhaba cnm.Hayırlısıyla sağlıklı olarak kucağına alırsın bebişini inşallah.
mrb güzel nisan anneleri.bebişler ve sizler nasılsınız.uzun zamandır giremiyordum ne var ne yok doğuran varmı söyleyiverin ne olur geçmiş okuyamayacagım kadar çok.ben 38+2deyim kızımı bekliyorum bakalım ne zaman gelecek.dün çatı muayenesi oldum normal doğum yapabilecekmişim.
Hoşgeldin zelihacığım.yeni olarak Zeyra-nazlı- doğum yaptı.Bugunde ısılla-reyhan yapıcaktı.

hoşbulduk mehtapcım hayırlısıyla sıra bizede gelir inş. sağsağlim bebişlerimize kavuşuruz.
zeyra ve nazlı da bebişlerini sağlıkla büyütsünler inş.
ışıl ve reyhan'ıda rabbim kurtarsın bebişlerine sağsalim kavuşsunlar

merhabalar kızlar tembel kaanın tembel annesi de geldi:)
nasılsınız herkes iyidir inşallaha.s.
mademoiselle seni hatırlıyom canım hatta ortadan kaybolduğunda ne oldu acaba diye merak da etmiştik kaçak nisan annesi nerelerdeydin:)

mademoiselle seni hatırlıyom canım hatta ortadan kaybolduğunda ne oldu acaba diye merak da etmiştik kaçak nisan annesi nerelerdeydin:)

mrb tarhancım 39+? olmuşundur değilmi ne haber kaan beyden gelesi yokmu

tuğbacım seni göremesem burada ahanda tuğba doğurdu diyorum ama yok hala kaanın gelesi sanırım

MERHABA TUĞBAM.KIS HALA BURALARDAMISIN SEN.Görünmeyince sabahtan beri az sonra arayım diyordum.Doğuruyordur bu diye geçirmiştim içimden.kaydirigubbakcemile3

Back
X