Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben eşime diyorum canım oğlum doğsun sana bakmayacağım artık tek aşkım oğlum olacak diye.eşim de bana diyoki o zaman sana kim bakacak acaba........kaydirigubbakcemile3şimdiden göktuğ bizi ayırdıopuyorumnanaktan
:) bizde de durumlar aynı valla funda.
gerçi karşılıklı olduğu için ikimize de batmıyo.
eşim de benim pabucumu dama attııı, ben de onunkini attım
ikimizin de dilimizde kızımız, ööyle geçinip gidiyoruz :))
ben bu durum tek bizde yaşanıyo sanırım diyodum.bizde eşim biraz daha fazla düşer benim üstüme ama onun içinde oğlu bi başka adam şimdiden hayaller kuruyo.......onu omzumda gezdiricem beraber dışarı çıkcaz falan.okula götürecekmiş göktuğu bütün arkadaşları çocuklarını getiriyomuş heves ediyomuş eşimde.ay daha neler neler........
ama şu çok güzel ya ikimizden olanın paylaşılamaması dikkatin ve sevginin ona kayması.tabiki yinede biz birbirimizi eskisinden daha fazla seveceğiz ama bebek bi başka.......belkide daha çok aşık olcaz birbirimize anne ve baba sıfatı kazanarakopuyorumnanaktan
kesinlikle öyle olacaktır inan bana..
çocuk, ilişkiyi katmerleyen bir şey zaten.. birbirini seven,iyi anlaşan çiftler çocuktan sonra hepten bağlanıyolar birbirlerine, ilişkileri hepten güzelleşiyor..
çünkü yani düşünsene funda muazzam bi bağ bu ya.. canından can çıkarıyosun, yarısı senden, yarısı sevdiğin adamdan.. inanılmaz bişey bu yani..
eşlerimiz de şimdi hayaller kuruyo ama, asıl çocukları kucaklarına aldıklarında anlayacaklar baba olduklarını...
kadın, bebeğinin ilk tekmesiyle anne olur ama erkek ancak görünce baba olur derler.
hakkaten eşlerimiz de çocuklarının yüzünü gördüklerinde hepten aşka gelecekler :)
canım sanırım bi yerde okumuştum bunu.adam baba olduğunu bebeği doğduktan sonra bile anlamıyor.çok ilgilenmiyor falan çocukla.....ne zamanki bebek biraz daha büyüyüp evdekileri takip etmeye başlıyor babayı takip ediyor annesinin kucağında baba o zaman biliyor baa olduğunu........
biz evet ilk kıpırtılarla anlıyoruz artık anneyiz diyoruz ama onlar babalar farklı.eşim bazen ne güzel her hareketini hissediyosun sen keşke bizimde böyle b şansımız olsaydı en azından bir günlüğüne diyor.
şimdi şuna takıldı sen sezaryandayken ben zamanı nasıl geçireceğim.çok ağlarım ben diyo canım ya......mafoldumben:gitme:
günaydınlar tüm nisan annleri a.s.
uzun zamandır yazamamıştım ama hep sizleri takip ettim bizim için büyük gün yarın sabah saat 7 de hastaneye yatışımız olacak ve saat 10 gibi oğluma kavuşmuş olacağız felaket heyecan var şuanda bende dualarınıza ihtiyacım var. allahım hepimizi o yolda eğlendirmesin sağ sağlim yavrularımıza kavuşalım :Saruboceq:
ayy okudum ama yazamıyorum sancım hala devam ediyor ama hala sık sık değil sabah felaket bel ağrısı vardı şimdi de var ama sabahki gibi değil kasıklarım hla ağrıyor acaba ben normal doğurabilecekmiyim nerdeyse 10 kişi doğurdu 2 kişi tek normal yaptı ben normal istiyorum ama korku başladı nasıl olcak diye neyse ben duramıyorum
bu arada çok sağolun kızlar geçmezse hemen doktorun yolunu tutacam
uzun zamandır yazamamıştım ama hep sizleri takip ettim bizim için büyük gün yarın sabah saat 7 de hastaneye yatışımız olacak ve saat 10 gibi oğluma kavuşmuş olacağız felaket heyecan var şuanda bende dualarınıza ihtiyacım var. allahım hepimizi o yolda eğlendirmesin sağ sağlim yavrularımıza kavuşalım :Saruboceq:
ayy okudum ama yazamıyorum sancım hala devam ediyor ama hala sık sık değil sabah felaket bel ağrısı vardı şimdi de var ama sabahki gibi değil kasıklarım hla ağrıyor acaba ben normal doğurabilecekmiyim nerdeyse 10 kişi doğurdu 2 kişi tek normal yaptı ben normal istiyorum ama korku başladı nasıl olcak diye neyse ben duramıyorum
hakkaten keşke erkekler de hissedebilse bir bebek taşımanın zevkini, tekmelerini hissetmeyi falan...ama Allah da bize bahşetmiş bunu işte.. onlar kucaklarına almayı bekleyecekler : )
kapıda bekleme konusunda da valla gene sezaryen olacakların eşleri daha şanslı
normal doğum kapısında beklemek daha zor, daha uzun
sezaryen 20 dkda bitiyo, yarım saatte odadasın..
gerçi benimki de ölür heyecandan ama , sıkacak dişini artık :)
canım..
hayırlı olsun şimdiden :)
yarın evladına kavuşuyorsun ne güzel..
doğan nisan bebişlerinin listesini ben hazırlıyorum.. rica etsem
- tam kaç hafta kaç günlükken doğum yapacağını
-ilk başta sana söylenen tahmini doğum gününü
-bebeğinin ismini
söyler misin :) yarın eklerim seni de listemize..
sonra sen de müsait olduğunda, boyunu kilosunu da söylersin, onları da yazarız..
şimdiden maşallah oğluşa :) sağlıkla sıhhatle doğsun, sen de kolaycacık atlat inşallah..
güzel dileklerin için tşk ederim 39+0 da doğum yapacağım sezeryan olarak
tahmini doğum ise 10 nisandı
cinsiyeti erkek ismi kuzey
şimdiden tşk ediyoruz :))):CüvCüv:
slm teyzoşlar biz eve geldik uyuyacağız az sonra ama bir slm vereyim dedim evde şimdilik kimsecikler yokken kızımda uyuyorken şükürler olsun rabbime kızımıza kavuştuk sonunda geçmişe bakamadım ama bütün doğum yapmış nisan annelerine ve yapacak olanaların şimdiden gözleri aydın olsun kızım gündüzleri uyuyo geceleri bize nöbet tutturuyo :)))dünyanın en güzel şeyiymiş anne olmak çok güzel bir şey teyzoşlar anletılmaz yaşanır derlerya işte öyle
kızlar rezene içmeye başladınızmı*
özge onlinesın başladın mı canım ben 2 gündür içiyorum günde 1 fincanla başladım şimdilik