2010 Nisan Anneleri

slm kızlar.....
fundacım rezene çayını sormuşun....
ben daha baslamadım acıkcası....
ya sevsem bitki caylarını herseyin fazlası elimin altında ama işin özü ben içemiyorum....
sanırım ben doğumdan sonra baslarım kızlar...
ama içmek isteyen olursa tabiki baslayabilir bir fincan gunde iyidir...

DOĞUMDAN SONRA SÜT OLMASI ıÇıN ANNENıN ALMASI GEREKEN YARDIMCI ÜRÜNLER:

*rezene
*anason
*çörek otu
*ısırgan otu
*kayısı-ceviz-kuru erik-hurma-kuru incir
*ballı şerbet
*nane-maydanoz-dereotu

slm kızlar.....
fundacım rezene çayını sormuşun....
ben daha baslamadım acıkcası....
ya sevsem bitki caylarını herseyin fazlası elimin altında ama işin özü ben içemiyorum....
sanırım ben doğumdan sonra baslarım kızlar...
ama içmek isteyen olursa tabiki baslayabilir bir fincan gunde iyidir...

DOĞUMDAN SONRA SÜT OLMASI İÇİN ANNENİN ALMASI GEREKEN YARDIMCI ÜRÜNLER:

*rezene
*anason
*çörek otu
*ısırgan otu
*kayısı-ceviz-kuru erik-hurma-kuru incir
*ballı şerbet
*nane-maydanoz-dereotu

canım sağol verdiğin bilgiler için.........
1 fincanla başladık.doğumdan sonra 2 veya 3 e çıkarırım sanırım.
inşallah bol sütlü günlerimiz olur da bebişler doyar

Zeynepcim Allah analı babalı buyutmek nasıp etsinn inşallah . Hepimizin yardımcısı olsun
refiye Allah yardımcın olsun agrısız bi dogum gecırırsın inşallh

allahım hiç bişi değil bu mide yanmalrı doğurtcak beni...
son iki gun diyorum dişimi sıkarım diyorum yapcak bişi yok...
veeee 9 ay boyunca kuzey beyden bana hatıra kalanlar....

*gebelik reflüsü
*gebelikte hipertansiyon
*kalpte ritim bozukluğu
*bacaklarda kasılma
*bel ağrısı
*muhteşem güzelliklerde çatlaklar
*tam 17 kilo fazlalık
vay be kuzey bana evrim geçirtmiş....oyy oyy kurban olsun annesi ona,ondan gelen hersey kabülüm canım oğlum benim...

Herkes toplu doguma gitti sanırım zemuszemus kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

slm kızlar nasılısnız.benimde oğluşum yanımda bana bakınıo allahım nası bi duygu bu u-yaa şükür. oğluşumdan anca fırsat bulup girebiliom bolbol emzirmekten sütüm anca sıkısık emzirince yetio çünkü.ama süt arttırıcı çay içiyorrum tavsiye ederim.adı kullanın mutlaka etkisini gördüm bitti şimdi ikinci kutuya başladım adıda hipp diye bi çay gğnde 2 fincan.

slm kızlar nasılısnız.benimde oğluşum yanımda bana bakınıo allahım nası bi duygu bu u-yaa şükür. oğluşumdan anca fırsat bulup girebiliom bolbol emzirmekten sütüm anca sıkısık emzirince yetio çünkü.ama süt arttırıcı çay içiyorrum tavsiye ederim.adı kullanın mutlaka etkisini gördüm bitti şimdi ikinci kutuya başladım adıda hipp diye bi çay gğnde 2 fincan.

cnm benım ne guzel kurtuldun sen bızde hayırlısıyla o anı yasasaydık eyvahedigeldismile korku heyecan bırbırıne gırdı resmen sen sezeryan mı olmustun?

slm canım hoşgeldin.tekrardan rabbim analı babalı büyütsün.ne güzel canım yavrun yanında darısı başımıza.....sütün yetiyosa ne güzel canım.bende rezene çayı içmeye baladım.rabbim kısmet ederse en fazla 1 hafta sonra bende oğlumu kucağıma alacağım.dualarını esirgeme canım

Herkes toplu doguma gitti sanırım zemuszemus kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım ya valla bugün hekes toplu doğumda sanırım.kimseden ses çıkmıyo bende arada bakıyorum ama yok kimsecikler..........

bak tuğbayı merak ettim şimdi acaba doğurdu mu buün yine hiiiiiççççççç girmedi.kaptan kapan çıktı sanırım kabındankaydirigubbakcemile

canım ya valla bugün hekes toplu doğumda sanırım.kimseden ses çıkmıyo bende arada bakıyorum ama yok kimsecikler..........

bak tuğbayı merak ettim şimdi acaba doğurdu mu buün yine hiiiiiççççççç girmedi.kaptan kapan çıktı sanırım kabındankaydirigubbakcemile

annesi gelmiş cnm bende öyle sandım yoksa zemuszemus

kaburgam çok acıyor ya.
etim acıyor değemiorum üst tarafa.kızım hala aşağıya inmedi benim.bu gelmeyecek heralde hemen ya.

ewt sezeryan oldum canlarım rabbim sizide hayırlısıyla kurtarsın işallah.dualarım sizinle hiç korkmayn o ana yaklaştıınız için sewinin çünkü o an hiçbişeye değişilmez bakın doğdukta12 günlük olduk bile teyzeleri.

kaburgam çok acıyor ya.
etim acıyor değemiorum üst tarafa.kızım hala aşağıya inmedi benim.bu gelmeyecek heralde hemen ya.

canım belki ayağıyla falan kaburgana bastırıyordur kafası aşağıdaysa bastırdığı yeri poposuda olabilir.geçmiş olsun canım.herkes sabırsızlıkla bebeğini bekliyor

Back
X