arkadaşlarrr nasılsınız geçmişi okuyacak vaktim yok umarım herkesler iyidir
annem geldi onunla hasret gideriyoz daha doğurmadım tahmin edeceğiniz gibi
yarın doktora gidecez gelişmeleri yazarım oğlum yavaş yavaş aşağıya inmeye başladı sanırım anneannesini bekliyodu. inşallah yarın doğuma dair bir haberle gelirim sizlere
yalnız bir haberim var sabah reyhan'dan (batuhanım) haber geldi genel anestezi sezeryan ile 3020 gram. 50 cm bebeğini kucağına almış göz aydın, ömrü uzun olsun.
canım belki ayağıyla falan kaburgana bastırıyordur kafası aşağıdaysa bastırdığı yeri poposuda olabilir.geçmiş olsun canım.herkes sabırsızlıkla bebeğini bekliyor
slm kızlar...
oğluma bugun blog sayfamızda son yazımızı yazdım...yazarken bile öle duygulandım ki...
bu akşamda günlüğümüzü yazarız ve noktayı koyarız inşlh...
nasıl tuafım anlatamam...
heyecan var,sevinç ve burukluk var...
bebeğimin içimde olduğu son iki gün....
çok özlüycem onun minik ayaklarıyla beni tepiklemesini...
çok özlüycem içimdeki kıpırtılarını...
tuğbacım hoşgelmiş annen.selam söle benden de.kağan paşa gelir artık.ananesi de gelmiş.arkadaşlarrr nasılsınız geçmişi okuyacak vaktim yok umarım herkesler iyidir
yarın doktora gidecez gelişmeleri yazarım oğlum yavaş yavaş aşağıya inmeye başladı sanırım anneannesini bekliyodu. inşallah yarın doğuma dair bir haberle gelirim sizlere
yalnız bir haberim var sabah reyhan'dan (batuhanım) haber geldi genel anestezi sezeryan ile 3020 gram. 50 cm bebeğini kucağına almış göz aydın, ömrü uzun olsun.
slm kızlar...
oğluma bugun blog sayfamızda son yazımızı yazdım...yazarken bile öle duygulandım ki...
bu akşamda günlüğümüzü yazarız ve noktayı koyarız inşlh...
nasıl tuafım anlatamam...
heyecan var,sevinç ve burukluk var...
bebeğimin içimde olduğu son iki gün....
çok özlüycem onun minik ayaklarıyla beni tepiklemesini...
çok özlüycem içimdeki kıpırtılarını...
ayyyy kızlar ya zeyra ile konuştum...
oyy sesi ne güzel geliyodu anlatamam....
nasıl moral verdi bana ,nası güzel anlattı doğumu...
hiç korkma benide acil aldılar dedi...baya bir cesaret verdi saolsun....
banada cok iyi geldi bu konuşma eğer doktor yarın alabilirim dese bile tedirgin olmam artık...
arkadaşlarrr nasılsınız geçmişi okuyacak vaktim yok umarım herkesler iyidir
slm annişler..bi bebeğimiz daha olmuş gözümüz aydın allah ömrünü uzun eder inşallah..akşama doğru girdim bi aara ama ymek hazırlıodum yazamadım.sarı melek arkadaşımızda yarın doğuma gidiomuş.hayırlı olsun allaha emanet bebeğine kavuşur inşallah..herkez iidir umarım bende yarın doktora gidecem.ne diycek tarih değişikliği olcakmı çok merak ediorum.bide kızlar sizdede oluyomu bugün çarpıntım çok oldu kalbim fırlayacak sandım.nedenini merak ediorum
Canım benim hayırlısıyla sağlıklı olarak kucağına alıp geleceksin inşallah Utku paşamızıopuyorumnanaktaniyi gecelerrr.. sabah 9 da hastaneye yatışımız yapılıcak biliyosunuz :) perşembe günü 1 nisan da da inşallah sağlıkla sorunsuzca bebeğim doğucak...
uyku tutmadı... duşumu alıp bi bakayım dedim.. bebeğim karnımdayken son kez yazayım dedim.. sabah kahvaltı yapıp çıkıcaz vakit bulamam yazmaya diye... ama önce geçmişe bi bakınıyım.. sonra vedalaşırım :gitme:
a.s canım.Maşallah gizemimize.Allah analı babalı büyütsün.Hep gülsün hayatı boyunca.slm teyzoşlar biz eve geldik uyuyacağız az sonra ama bir slm vereyim dedim evde şimdilik kimsecikler yokken kızımda uyuyorken şükürler olsun rabbime kızımıza kavuştuk sonunda geçmişe bakamadım ama bütün doğum yapmış nisan annelerine ve yapacak olanaların şimdiden gözleri aydın olsun kızım gündüzleri uyuyo geceleri bize nöbet tutturuyo :)))dünyanın en güzel şeyiymiş anne olmak çok güzel bir şey teyzoşlar anletılmaz yaşanır derlerya işte öyle
İNŞALLAH HAYIRLISIYLA YAVRUNU KUCAĞINA ALIRSIN CANIM.günaydınlar tüm nisan annleri a.s.
uzun zamandır yazamamıştım ama hep sizleri takip ettim bizim için büyük gün yarın sabah saat 7 de hastaneye yatışımız olacak ve saat 10 gibi oğluma kavuşmuş olacağız felaket heyecan var şuanda bende dualarınıza ihtiyacım var. allahım hepimizi o yolda eğlendirmesin sağ sağlim yavrularımıza kavuşalım :Saruboceq:
YARINA GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ HACERCİĞİM.ayy okudum ama yazamıyorum sancım hala devam ediyor ama hala sık sık değil sabah felaket bel ağrısı vardı şimdi de var ama sabahki gibi değil kasıklarım hla ağrıyor acaba ben normal doğurabilecekmiyim nerdeyse 10 kişi doğurdu 2 kişi tek normal yaptı ben normal istiyorum ama korku başladı nasıl olcak diye neyse ben duramıyorum
bu arada çok sağolun kızlar geçmezse hemen doktorun yolunu tutacam
TUĞBACIĞIM ANNEN İÇİN GÖZÜN AYDIN.GÜZEL HABERLERLE GEL CANIM YARINA İNŞALLAH.Reyhancığımızda doğurmuş maşallah kızına.arkadaşlarrr nasılsınız geçmişi okuyacak vaktim yok umarım herkesler iyidir
a.s.canım.Çarpıntı arada bendede olup geçiyor canım.slm annişler..bi bebeğimiz daha olmuş gözümüz aydın allah ömrünü uzun eder inşallah..akşama doğru girdim bi aara ama ymek hazırlıodum yazamadım.sarı melek arkadaşımızda yarın doğuma gidiomuş.hayırlı olsun allaha emanet bebeğine kavuşur inşallah..herkez iidir umarım bende yarın doktora gidecem.ne diycek tarih değişikliği olcakmı çok merak ediorum.bide kızlar sizdede oluyomu bugün çarpıntım çok oldu kalbim fırlayacak sandım.nedenini merak ediorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?