2010 Nisan Anneleri

slm kızlar...
oğluma bugun blog sayfamızda son yazımızı yazdım...yazarken bile öle duygulandım ki...
bu akşamda günlüğümüzü yazarız ve noktayı koyarız inşlh...
nasıl tuafım anlatamam...
heyecan var,sevinç ve burukluk var...
bebeğimin içimde olduğu son iki gün....
çok özlüycem onun minik ayaklarıyla beni tepiklemesini...
çok özlüycem içimdeki kıpırtılarını...

ayyyy kızlar ya zeyra ile konuştum...
oyy sesi ne güzel geliyodu anlatamam....
nasıl moral verdi bana ,nası güzel anlattı doğumu...
hiç korkma benide acil aldılar dedi...baya bir cesaret verdi saolsun....
banada cok iyi geldi bu konuşma eğer doktor yarın alabilirim dese bile tedirgin olmam artık...

arkadaşlarrr nasılsınız geçmişi okuyacak vaktim yok umarım herkesler iyidir
annem geldi onunla hasret gideriyoz daha doğurmadım tahmin edeceğiniz gibi
yarın doktora gidecez gelişmeleri yazarım oğlum yavaş yavaş aşağıya inmeye başladı sanırım anneannesini bekliyodu. inşallah yarın doğuma dair bir haberle gelirim sizlere

yalnız bir haberim var sabah reyhan'dan (batuhanım) haber geldi genel anestezi sezeryan ile 3020 gram. 50 cm bebeğini kucağına almış göz aydın, ömrü uzun olsun.

maşallah yeni bebeğimize.

canım belki ayağıyla falan kaburgana bastırıyordur kafası aşağıdaysa bastırdığı yeri poposuda olabilir.geçmiş olsun canım.herkes sabırsızlıkla bebeğini bekliyor

sağol ya.dediğin gibi poposu heralde.kafası aşağıda çünkü.aman iyi olsunda acıya razıyım.o minik poposunu ısıycam onun ben.

ya özge nasıl duygulandım şimdi okuyunca ya.
bende sanırım bi boşluk hissedeceğim gibi geliyor doğumdan sonra.9 ay nasıl alıştık onlara ya.

tuğbacım hoşgelmiş annen.selam söle benden de.kağan paşa gelir artık.ananesi de gelmiş.
reyhan da doğum yapmış.Allah analı babalı büyütsün inşallah.darısı bizim başımıza.rabbim çocuk isteyen herkese nasip etsin.

CANIM AYNEN BENDE SEN GİBİYİM OĞLUMA kavuşuyor olmanın heycanı bir yana onun karnımdaki hareketlerinide özleyeceğim.belki ilk ve son hamileliğimiz olacak rabbim bilir bunu.ama bu 9 ay çok güzeldi ya hareket etti tekme attı herşey çok güzeldi.

canım dünür benide o kadar çok rahatlattıki.dün hemen olsam sezaryan hiç korkmazdım ama sanki yine heyacan yapmaya,hafiften korkmaya başladımeyvahedigeldismile.inşallah bizimkide dünürün doğumu gibi rahat ve sorunsuz,ağrısız geçer.

canım gözün aydın.maşallah yeni bebeğimizde.inşallah oğlun yarın bize güzel haberler verdirir.

fulyancım benimkide bazen bir tarafa yatıyo.resmen sırtının olduğu yer dışardan belli oluyor.poposunu tutabiliyorum o kadar çok belli oluyo.bende doğsun ısırcam poposunu

bir de kafasıyla napıyorsa artık idrar kesem mi artık bilmiyorum bi acı oluyor bağırttırıyor beni yaramaz.maşallah çok hareketli ya.çıkınca da böyle olucak galiba:)

slm kızlar....
batuhanım doğum yapmış bebeği hayırlı uğurlu olsun inşlh,allah analı babalı büyütsün...

tuğbacım anneciğin hoşgelmiş,sefalar getşrmiş,kaan paşada gelir artıkın...

slm annişler..bi bebeğimiz daha olmuş gözümüz aydın allah ömrünü uzun eder inşallah..akşama doğru girdim bi aara ama ymek hazırlıodum yazamadım.sarı melek arkadaşımızda yarın doğuma gidiomuş.hayırlı olsun allaha emanet bebeğine kavuşur inşallah..herkez iidir umarım bende yarın doktora gidecem.ne diycek tarih değişikliği olcakmı çok merak ediorum.bide kızlar sizdede oluyomu bugün çarpıntım çok oldu kalbim fırlayacak sandım.nedenini merak ediorum

inşallah güzel haberlerle gelirsin.tarihin de kesin olarak belli olur istediğin gibi.
çarpıntı hamileliğimin ilk başlarında kansızlıktan dolayı oluyordu.
inşallah bir daha olmaz canım.geçmiş olsun.

İyi akşamlar kızlar,
Canım benim hayırlısıyla sağlıklı olarak kucağına alıp geleceksin inşallah Utku paşamızıopuyorumnanaktan

a.s canım.Maşallah gizemimize.Allah analı babalı büyütsün.Hep gülsün hayatı boyunca.

İNŞALLAH HAYIRLISIYLA YAVRUNU KUCAĞINA ALIRSIN CANIM.

YARINA GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ HACERCİĞİM.

TUĞBACIĞIM ANNEN İÇİN GÖZÜN AYDIN.GÜZEL HABERLERLE GEL CANIM YARINA İNŞALLAH.Reyhancığımızda doğurmuş maşallah kızına.

a.s.canım.Çarpıntı arada bendede olup geçiyor canım.
Sarımelek inşallah hayırlısıyla kucağına almak nasip olur bebişini.

fulyancım sağol canım..inşallah önemli bişe değildir yarını iple çekiom bebişim ii olsun da yeterki.son 1 haftam kaldı hemen hemen..hayırlısıyla sağlıkla bi doğursam die dua ediorum..allah hepimizin yardımcısı olsun[/B]

hayriye o zaman normal doğum olcak inşallah.ben de normal istiyorum inşallah.şu ana kada rsancın falan oldu mu hiç?

belim çok ağrıdı.yatıyoruz biz.iyi geceler herkese...

ii geceler,
ben yarın 39. haftayı dolduracağım kontrolüm var.(sat a göre tahmini doğum günü 10 nisan) merak ettiğim bişey var doğum yapan arkadaşların kç haftalık olduklarını bilen biri var mı uyumayan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…