2010 Nisan Anneleri

merhaba kızlar kabus gibi bir sabah bugüne kadar hiç kusmam olmamıştı
bu sabah yollarda rezil oldum resmen işe giderken otobüsden iniyorum böğğğ
ikinci otobüse biniyorum iş yerine az kalmış yürüyorum gene böğğğğ
çok şükürki yanımda kız arkadaşım var yanlız olsam çok kötü olurdum
şimdi iyi sayılırım ama gene miğdem havada offffff bitmesi gerekirken yeni başladı
birde yollarda ne olacak böle sizler gene evlerinizdesiniz çok şükür

kızlar bırsey yememektende oluyor bu bulantılar
bendede oluyordu azar azarda olsa yıyorum kesılıyor

sağol canım ama nane ilk aylarda tehlikeli rahim azını temizlediği için
düşük riskini yükseltiyor baharatlardan uzak duruyorum 3 aya kadar
sende uzak dur maydonoz dere otu vs riskli bitkiler

sadece çubuk kraker bulandırmıyor midemi.. Ama dediğin gibi azar azarda olsa yemek lazım.. Benim yengem 9 ay istifra etti doğuma gitmeden 1 gün önce kendinden geçti hele çok çekti ama şimdi çok şeker bi yiğenim var eslem canım..5 aylık oldu bile.. Allah bizede nasip etsin inşalşah..

sağol canım ama nane ilk aylarda tehlikeli rahim azını temizlediği için
düşük riskini yükseltiyor baharatlardan uzak duruyorum 3 aya kadar
sende uzak dur maydonoz dere otu vs riskli bitkiler

hadi yaa bilmiyorum banada annem dedi.. Doktora sorarım çarşamba günü gidicem bakim o ne dicek..

Düzelirsiniz inşallah ya.Ne yapalım bebişler için katlanacağız.Geçmişler olsun.

son iki gündür masallah diyordum kendime midem de iy ibulantimda yok sancimda ama bugün midem cok kötü formada bir günaydin deyip hemen ciktim tembellik yapiyorum sen nasilsin canim nasil bebisle araniz

Geçmiş olsun canım, bendede bugün yok bulantı normalde çok oluyordu inşallah kesilir yaa artık.

Bebişle aramız iyi maşşallah, dün kalp atışlarını gördük babasıyla birde kameraya çektik çok güzel bi duygu evde de tv ye takıp izledik ailece, dalga geçenlerde oldu ama olsun ileride harika olucak inşallah :Saruboceq:

bu arada mamalarınızı yedinizmi kızlar, aç bırakmayın miğdenizi daha çok bulantı yapıyor. Ceviz yemeyide unutmayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…