Evet made'cim bizdede öyle sayfayı yenilemek gerekiyor.
Yedim çok şükür canım. sende atıştır meyve felan ye en azındann
yoğun ama çalışamıyorum ki, çalışma hevesim yokkk uyumak istiyorummmm
Geçmiş olsun canım, bendede bugün yok bulantı normalde çok oluyordu inşallah kesilir yaa artık.
Bebişle aramız iyi maşşallah, dün kalp atışlarını gördük babasıyla birde kameraya çektik çok güzel bi duygu evde de tv ye takıp izledik ailece, dalga geçenlerde oldu ama olsun ileride harika olucak inşallah :Saruboceq:
Canım yaa seni çok iyi anlıyorum bende çalışıyordum hamile olduğumu öğrendikten 2 hafta sonra çıktım işten benim bundan önce kötü bi deneyimim var riskli olduğu için ewe geçtim ama o iki hafta bitmek bilmedi.. Çalışmak zaten zor ve sıkıcı bide hamileysen hiç çekilmiyor haklısın...
Allah yardımcın olsun seninde doğuma kadar çalışmayı düşünüyormusun yada doğumdan sonra yine çalışacakmısın..:1rolleyes:
off off çalışmak gerçekten çok zormuş hamileyken. uykulu olmak, dikkat dağınıklığı işler elime yapışıyo bitmiyo :bbo: acaba 3. aydan sonra biter mi bu durum 9 ay böyle geçmez valla :bbo:
zaten yakında kapının önüne koyarlar beni
Evet canım çok zor oluyor. Ben Allah izin verirse doğuma kadar çalışmayı düşünüyorum 4 ay izin var normal iznimle 5 ay ediyor sonra tekrar işe. Eşimin annesi bakacak bir aksilik çıkmazsa kuzuma :çok üzgünüm: ama şimdiden bırakıp işe geleceğimi düşününce sinirlerim hopluyo...
Anladım canım hayırlısı olsun.... İlk 3 aydan sonra daha rahat edersin idare etmeye çalış.. Ewet bebşini bırakmak ilk zaman çok zor gelir.. Sonra alışırsın sende bi çok anne işine devam ediyor doğumdan sonra herşey zamanla yoluna girer şimdiden sitres yapma kendine canımyerimseniben
Kızlar bir sonraki ay yavaş yavaş cinsiyetlerini öğrenmeye başlarız artık.. Çok heyecanlanıyorum bebşim kız mı olacak erkekmihihoyyyt
sırf bebişime daha çok vakit ayırmak için özel sektörden kamuya (belediyelere) geçmeye çalışıyorum ben de özel bürolarda süt izni falan yok çünkü günde 1.5 saat az değil.
benim de kayınvalidem bakacak bebişe. çalışmamak olmaz ama bu sıpaları bırakıp nasıl işe gidecez ben de bilmiyom:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?