2010 Nisan Anneleri

Evet made'cim bizdede öyle sayfayı yenilemek gerekiyor.
Yedim çok şükür canım. sende atıştır meyve felan ye en azındann

yoğun ama çalışamıyorum ki, çalışma hevesim yokkk uyumak istiyorummmm

Canım yaa seni çok iyi anlıyorum bende çalışıyordum hamile olduğumu öğrendikten 2 hafta sonra çıktım işten benim bundan önce kötü bi deneyimim var riskli olduğu için ewe geçtim ama o iki hafta bitmek bilmedi.. Çalışmak zaten zor ve sıkıcı bide hamileysen hiç çekilmiyor haklısın...
Allah yardımcın olsun seninde doğuma kadar çalışmayı düşünüyormusun yada doğumdan sonra yine çalışacakmısın..:1rolleyes:

Bencede canim ilk bebeginde ne istersen onu yapmak lazim cünkü bu güzel günler bir defa yasaniyor:lepi:

off off çalışmak gerçekten çok zormuş hamileyken. uykulu olmak, dikkat dağınıklığı işler elime yapışıyo bitmiyo :bbo: acaba 3. aydan sonra biter mi bu durum 9 ay böyle geçmez valla :bbo:
zaten yakında kapının önüne koyarlar beni

Evet canım çok zor oluyor. Ben Allah izin verirse doğuma kadar çalışmayı düşünüyorum 4 ay izin var normal iznimle 5 ay ediyor sonra tekrar işe. Eşimin annesi bakacak bir aksilik çıkmazsa kuzuma :çok üzgünüm: ama şimdiden bırakıp işe geleceğimi düşününce sinirlerim hopluyo...

ben ilk hamileliğimde ögrenince bırakmıştım hep uyuyodum ama şimdi sandalyede oturken oyuyacgım nerdese bazen o kadar kötü oluyoki bilgisayara bakarken gözlerim kapanıyormirmirmirmir

bu arada ruh halim kısmı bende niye cıkmıyor nerden ayarlanıyor kızlar bılen varmı?

Anladım canım hayırlısı olsun.... İlk 3 aydan sonra daha rahat edersin idare etmeye çalış.. Ewet bebşini bırakmak ilk zaman çok zor gelir.. Sonra alışırsın sende bi çok anne işine devam ediyor doğumdan sonra herşey zamanla yoluna girer şimdiden sitres yapma kendine canımyerimseniben

Kızlar bir sonraki ay yavaş yavaş cinsiyetlerini öğrenmeye başlarız artık.. Çok heyecanlanıyorum bebşim kız mı olacak erkekmihihoyyyt

sırf bebişime daha çok vakit ayırmak için özel sektörden kamuya (belediyelere) geçmeye çalışıyorum ben de özel bürolarda süt izni falan yok çünkü günde 1.5 saat az değil.

benim de kayınvalidem bakacak bebişe. çalışmamak olmaz ama bu sıpaları bırakıp nasıl işe gidecez ben de bilmiyom:asigim:

alışılır tabiki ama ne bileyim yaaa mafoldumben üzülüyorum işte.

gözlerim kapanıyor şu anda kızlar yaa habire evdeyken uyuyorum zaten :sm_confused:
eşimde bu durumdan şikayetçi, ilgilenmiyosun benle, özledim seni diyip duruyoooo :gitme:

Kızlar bir sonraki ay yavaş yavaş cinsiyetlerini öğrenmeye başlarız artık.. Çok heyecanlanıyorum bebşim kız mı olacak erkekmihihoyyyt

ay ay evet heyecanı hiç bitmiyoki bunların. yok keseydi yok kalp atışıydı derken şimdide cinsiyet ve ikili test telaşı başlıcak kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

benim iş saatlerim iyi çok şükür, süt iznide var ama evimle işim arasında 1 saatlik yol var o yüzden süt iznini nasıl yapıcm bilemiyorum...

cinsiyeti için 1 aydan fazla var canım 3,5 4 aylıkken belli oluyor biz daha yeni 2 aylığız :1hug:

kızlarr
2 dk nete gireyim dedim yine gideceğim ama çıkmadan size bir yazı göndereceğim
okurken çok duygulandım biraz uzun umarım sıkılmazsınız

12 haftadan sonra öğrenmeye başlıyorsun canım en son 20 haftalıkken kesin belli oluyor..

AKAR
cinsiyeti için 1 aydan fazla var canım 3,5 4 aylıkken belli oluyor biz daha yeni 2 aylığız

Hemen vakit geçsin o zamn yaa...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…