2010 Nisan Anneleri

amanın hacerim gelmiş.nasılsın hemşerim,doğum nerde ve ne zaman

ahh ahh beni hiç sorma okuyom ama yazcak mecalim hiç olmuyor çok fena bel ağrısı var 3 gündür sancı ara ara gelip gidiyor dün akşamdandır da yarım saatte bir geliyor oğlumda erken gitmiştim bunda da erken gitmek istemiyorum dotor bu hafta olur demişti geçen perşembe gitmiştim daha erken değilmi dedim bebek kanala inmiş erken gelmek isteyebilir demişti artık yarın sabah kontrolümüz var eğer bu akşam doğurmazsam yarın sabah doktordayız bişeyler söler artık drumu değişmek istemedim universale gidecem dilek coşkuna normal istiyorum dedim olur dedi herşey yolunda siz giriyormusunuz dedim evet dedi sancın olursa hastaneye gel beni hemen çağırırlar zaten dedi ayy olsaydı artık rahatlayacaktım yaa anlayacağın nisan ilk haftası olcak ta ne zaman keyfi isterse
sen ne yaptın canım nasılsn ne alemdesin senin günün belli oldumu

neyse kızlar ben duramıyorum özgecim hakkında hayırlısı sağlıkla bebeğini kucağıa alırsın inşallah ve bütün günü belli olanlar bütün nisan bebekleri sağlıkla kucağına alır
doğum yapmış olan arkadaşlarım allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah

merhaba arkadaşlar.ben bundan birkeç hafta önce yine yazmıştım.nisanın 28 inde kız bebek bekliyorum.geçtiğimiz p.tesi günü dr.uma gittim.herşey normal giderken şu zamana kadar şimdi sezeryan diyor ne yapacağımı şaşırdım.doğuma daha 4 haftam var ve bebek şu anda 3 300 gr.doğuma kadar 4 kiloyu geçebileceğini ve çok zor doğum yapacağımı söyledi.çatı muayenesi yaptı ve normal doğuramazsın demiyorum ama çok zorlanırsın sezeryanı bir düşün dedi.bende başından beri normal hayal ediyorum.sezeryandan korkuyorum nedense.eşimde szeryan olmamdan yana.eğer olursamda epidural sezeryan olurum heralde.ne yapsam bilemedim 4 küsür kilo bebeği çıkarabilirmiyim acaba.

tatlım dün 2,5 kg dedi dr.sat a göre 14 nisan ama 2 gecedir adet sancıları gibi hafif ağrıyla ve terleyerek uyanıyorm sence doğumum başlamışmıdır,yoksa paniğe gerek yokmu dersin haftaya çrş kontrolum var

canım bikaç gündür bende de var bu tür ağrılar.düzenli olmadığı müddetçe sorun yok diye düşündüm ben.inşallah hemen gelivermez yavrunda biraz daha büyür annesi

ben geldim kızlar oğluşumu aldım kucama sizlere koşduk hemen

nazcım oline görünüyosun.nasılsın canım*Allahım anaalı babalı büyütmek nasip etsin bebeğini

merhaba canım nasılsın maşallah kucağına aldın bebeğini kaç günlük oldu.sende sezeryan oldun.bende korkudan sezeryana karar verdim sen neden sezeryan oldun zorunlumu yoksa benim gibi korkumu birde nasıldı ameliyat anestezi sütünün gelmesi vs vs tavsiye edermisin hala korkuyorum doktor 38+6 ya gün verdi çokmu geç acaba ya şimdide doğuruvermekten korkuyorum.Rabbim (c.c.) hepimizin hakkında en hayırlısını versin inşallah.senin kuzunuda analı babalı sağlıklı sıhatli akıllı fikirli büyütmeni nasip etsin en kolay şekliyle inşallah.

cnm ben ep oldum tavsıye edıyorum hııı hıssedıyosun herseyı oarası kotu acı dısında duyuyosun herseyı ama bebegının aglayısını duyuyosun hemen goruyosun .ep.uyusturyo hemen rahatlıyosun.sondanın agrısı gecıyo ben sondada zorlandım.sut zaten sez.gec gelıyo cnm drumuyardı benı hemen gelmezse sıkma canını dıye zamanla duzelıyo benım 2-3 gun sonra geldı.bende 4 .gun evın ıcınde ıs yapmaya bıle baslamıstım.darısı basına cnm Allah sanada nasıp etsın

kızlar sanırım ben genel anestezide karar kıldım....çünkü epidural yapan anestezi uzmanının çok deneyimli olması gerekiyormuş,hem genede az da olsa bir acı duyumu oluyormuş....
benim doktorum zaten benim dosyama genel anestezi yazdı sadece ben karar verirsem değişcek...,
ama eminimki tansiyonum çok çıkcak....
aslında bebeğimi ilk gören kişide ben olmak istyrm ,onun doğumuna tanıklık etmek istyrm....
içimde bu istek de öle fazlaki....
ben dokuz ay boynca bu düşünce ile yandım tutuştum....
bakalım yarın anestezi uzmanı ile karşılaşınca durum dahada netleşir sanırım....

canım doğru söylüyosun.sen heyecan yaparsan ki oğluşuna kavuşcaksın tansiyonun çıkabilir.inşallah sağlıkla kavuşursun kuzey paşaya.maşallah özgecim ne kadar güzel bakmışsın öyle güreştirelim benim oğlanla kuzeyikaydirigubbakcemile3

hacercim canım ya kaç gündür ağrı çekiyosun geçmiş olsun valla.rabbimden dua en kısa zamanda doğurursun inşallah

kızlar hepinize kocaman merhabalar.nasılınız maşallah doğumlar artmış.
özgecim satlarımız aynı ama sen neden erken gidiyosun sezeryana benim doktorum 38+6 ya gün verdi.yani 10 nisan kısmetse bebeğin kaç kilo olmuş

canım hayırlı olsun sezaryan gününüz.sağlıkla kavuş yavruna inş.:nazar:

zeyracım bebek iyidir inşallah.nasıl bişey anne olmak?

canım senin şu avatarındaki bebeğe bayılıyorum ya çok tatlı......

bu arada az önce korkuttun beni baya hissettin mi ya epiduar sezaryan olurken.......eyvahedigeldismile

evet fundacım cok tatlı demı.oğlusumda sarı sımdılık belkı benzer demıı..kaydirigubbakcemile5 hıssetım cnm agrı degıl ama dokunusların hepsnı hıssettım dıkısı bıle korkutmak degıl amacım cnm sakın korkma acı yokkı.ep. den sonra rahatlıyosun zaten.bebegını goruncede gerısı bos gelıyo zaten.

kızlar apartmanda inşaat var.kum çekiyolar yukarı.pencerede açamıyorum güya doğuma yakın kadın alcaktım nası temizlik tutacak bu ev yaaaa havalandıramıyorumda evi........camlarımın önü hep kum oldu

evet fundacım cok tatlı demı.oğlusumda sarı sımdılık belkı benzer demıı..kaydirigubbakcemile5 hıssetım cnm agrı degıl ama dokunusların hepsnı hıssettım dıkısı bıle korkutmak degıl amacım cnm sakın korkma acı yokkı.ep. den sonra rahatlıyosun zaten.bebegını goruncede gerısı bos gelıyo zaten.

çok tatlı çokkkk inşallah benimkide bu bebeğe benzer seninkide canım.dokunuşlardan korkmadın dimi*birde dikiş atılırken acı mı duydun yoksa onlar dikiş atıyoruz falanmı dedilerde psikolojik olarak etkilendin

Back
X