anaaa 84e vuran sancı bayaa yüksek yaa ! direkten dönmüş doğurasın gelmiş bi ara resmen :)
aman 1 hafta 1 haftadır, eccük daha dursunlar içerde..
ideal sezaryen günü 38+3'ten sonrasıymış zaten.
biz de tamamliycaz inşallah..
sen de bu ara kendini yoracak edecek bir şey yapma e mi.. vakit dinlenme vakti .. :)
canlı doğum da iyi fikir bu arada :)) müsaade etseler, ben bi de epiduralle olsam, şahane olurdu :))
şekerim normal doğum yapmak istediğim için hala ısrarla sürekli aksiyon halindeyim kaydirigubbakcemile3bugün 1 saat yürüdüm yine ama bunların hiçbiri doğumu başlatmaz başlatsa tarlada çalışan kadınlar oracıkta doğuruverirdi dedi dr :) o da haklı. yani ben doğması için bu aralar ne yapabilirim dedim o da hareket et bol bol ama doğumu sağlayamazsın onunla dedi. bakalım 1 haftadır belim ağrıyo ara ara ve karnımda kasılmalar oluoy. hakkaten sancı çok komikti ama 20 lerde hatta 10 lardaydı bi yükselmeye başladı 30 45 50 60 72 en son 84 ü gördüm gözlerim açıldı ama çok hissettiğim bişey yoktu o anda kendimi tarttığımda. aman hayırlısı olsun zeynepcim hakkımızda.
slm kızlar ben de hala doğuramadım bekliyom gören hala doğurmadınmı diyo bilmiyorumkismile aslında korkuyorumda ne bileyim düşündükçe kötü oluyorum herkes normal doğum tarftarı ailemde bende öle istiyom ama korkuyorum işte sancılar doğum anı dikişler oyyyy oyyyy ama herkes yapıyosa bende yaparım diyorum bakalım nasıl olacak dün nstye girdim yok sancı falan bugün ağrım var ama adet sancısı gibi birazda belim ağrıyo doğururmuyum sizce bu gece eyvahedigeldismile bi dahki nst pazartesiye ozamnda olmazsa sezeryan yolu görünüyo bakalım hayırlısı artık kısmet allahım hepimize yardım etsin inşallh...
normal doğum taraftarıyım ben de bence sonuna kadar bekle kendi sancını suyunu falan tabi eğer sağlık yönünden sıkıntı olmazsa.
Merhabalar arkadaşlar ben 2010 mart annesi olucaktım beklenen tarih 30 marttı ama gelmedi kızım yarın 40+3 olucam ve kontrole gidicem bakalım normal doğum istediğim için doktorum sürekli takipte, nisan bebekleri maşallah gelmeye başlamış pıtır pıtır ama benim sıksık kasılmalarım dışında hiçbir belirtim yook

çook üzülüyorum hem kızıma kavuşamadığım için hemde sezseryan olursam diyeee
hayırlısı olsun canım mart anneleri epey aceleciydi sen onları yalancı çıkarttın demek kaydirigubbakcemile3 hayırlı doğumlar size de