Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar ben 2010 haziran annesiyim.siz gebeliğin sonuna geldiniz.sizlerle tanışmak istiyorum.zemuszemus
hoşgeldin.hayırlısıyla yavrunu kucağına al inşallah...
allah yardımcınız olsun ben temmuz annesi olucam hayırlısıyla
çok sağolun.çok teşekkürler.hepimiz evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.bu arada size bişi danışacam ben kamuda çalışıyorum.çoğu kişi 37 . haftaya kadar çalışabilir raporu yazdır diyor çünkü zamana çok ihtiyacın olcak diyor.ama bana şimdiden zor gelmeye başladı.napcam bilmiyorumkismile çok kararsız kaldım
sağol bizde iyiyiz cnm kahvaltımızı yapıp gelelim sonra görüşürük inş. çıkmam gerek annem geldi.
arı mayalar geliyormuş yavaş yavaş.allah sağlıkla büyümelerini nasip etsin. hepinize kolay güzel doğumlar dilerim güzel annişler.
canım umarım güzel bir doğum geçirişindir rabbim sağlıklı mutlu bir şekilde büyümeyi nsaip etsin.işte oldu ve sonunda tarih 2 nisanı gösteriyor....zaman hızla akıp gitti,dokuz ay bitti ,ama şu son saatler geçmek bilmiyor,içimde durmadan büyüyen bir alev topu var sanki,hani ağlasam sular seller götürecek etrafı....içim pır pır adını koyamadıpım tarifsiz bir burukluk kaplı yüreğimde...artık tüm zorluklar bekleyişler ,acabalar bitti... stres dolu nst sonucu takipleri,bebeğimi besleyebildim mi,acaba keyfi nası,kilosu nası,acaba ne zaman gelecek gibi tüm sorular yarın kendiliğinden cevabını bulacak...işte bende ^^ anne^^ oluyorum,küçük kuzey'in annesi...cennet kokulum,gül yüzlüm ,meleğim artık benimle....oğlumun karnımda son tekmlerini hissediyorum,bunu hissedebilmek için neler verdik ,savaş verdik,şimdi son işte,sabaha kadar uyumsam da bu anın keyfini çıkarsam diyorum...anlıyormu acaba oda bana kavuşacağını,kollarımda olacağını biliyormu,minik ellerini yüzüme süreceğini hissediyormu,oda merakla bekliyormu acaba beni....canım oğlum sen benim yaşama sevincimsin sağlıla gel anneceğine ve babacığına biz seni çok bekledik...seni çok seviyoruz bitanem...
buda benim bebeğime kkda ,karnımda iken son yazım....
hayırlı cumalar arkadaşlar.
aynı durum bizded sözkonusu canım ya çok zorlanıyorum artık ne tarafa yatsam o tarafım acıyor sürekli sağ sola dönüyorum bun nedenlede uyku diye birşey kalmıyor.slm annişler biz bugun cok yorgunuz hangı tarafa yattıysak o tarafımız cöküntüye ugramıs durumda ayy özgecim dogum yapmıstır hayırlısıyla ınsallahh
budebecim senin doğum nezamana?afiyet bal şeker olsun yarasın bebişine.bende saat sayıyorum resmen......