2010 Nisan Anneleri

ben çok heycanlıyım kızlar ...yatsam yatamıyrm,kalksam kalkamıyorum....
yemek yıyım diyrum boğazımdan gecmiyo....kalkayımda duş alayım gene uğrarım......

of kızlar ya.bana bu aralar bişeler oluyor.
akşamları daha kötü oluyor.
kaburgalarımın altı nasıl acıyor anlatamam.bir de karnım içten yırtılmış gibi acıyor.yatamıyorum oturamıyorum.akşam niye böle oluyor ya.
size de oluyor mu?

buket asude kars merkezde misin?ben 1,5 sene karsta kalmıştım.ilk atama yerimdi.
canım yaa bendede oluyo ara ara uyuyamıyom hiçbilmiyorumkismile susuzdayız biz sen nerde çalıştın ayy ne güzel keşke yine burda olsaydın ne zaman burdaydınki
sevgili kk arkadaslarım.....
cici nisan annecikleri....
hepinizi öpüyorum ben eğer akşam da girebilirsem gene yazarım ama şimdilik hepiniz kendinize ii bakın...sizi seviyorum .....
allaha emanet olun....
canım bizde seni çok seviyoz heyecan sardı maşallah seni ne kadar güzel darısı başımıza
anaaa 84e vuran sancı bayaa yüksek yaa ! direkten dönmüş doğurasın gelmiş bi ara resmen :)
aman 1 hafta 1 haftadır, eccük daha dursunlar içerde..
ideal sezaryen günü 38+3'ten sonrasıymış zaten.
biz de tamamliycaz inşallah..

sen de bu ara kendini yoracak edecek bir şey yapma e mi.. vakit dinlenme vakti .. :)

canlı doğum da iyi fikir bu arada :)) müsaade etseler, ben bi de epiduralle olsam, şahane olurdu :))

şekerim normal doğum yapmak istediğim için hala ısrarla sürekli aksiyon halindeyim kaydirigubbakcemile3bugün 1 saat yürüdüm yine ama bunların hiçbiri doğumu başlatmaz başlatsa tarlada çalışan kadınlar oracıkta doğuruverirdi dedi dr :) o da haklı. yani ben doğması için bu aralar ne yapabilirim dedim o da hareket et bol bol ama doğumu sağlayamazsın onunla dedi. bakalım 1 haftadır belim ağrıyo ara ara ve karnımda kasılmalar oluoy. hakkaten sancı çok komikti ama 20 lerde hatta 10 lardaydı bi yükselmeye başladı 30 45 50 60 72 en son 84 ü gördüm gözlerim açıldı ama çok hissettiğim bişey yoktu o anda kendimi tarttığımda. aman hayırlısı olsun zeynepcim hakkımızda.

normal doğum taraftarıyım ben de bence sonuna kadar bekle kendi sancını suyunu falan tabi eğer sağlık yönünden sıkıntı olmazsa.

hayırlısı olsun canım mart anneleri epey aceleciydi sen onları yalancı çıkarttın demek kaydirigubbakcemile3 hayırlı doğumlar size de
canım yaa bende yürüyom iş yapıyom ams pek hareket yok dün nstde tık yoktu bakalım artık inşallah normal yapabiliriz hem çok korkuyom hemde en iisi bu diyom hhayırlısı artık
kızlarr ben geldimmm
gelişmeleri merak ettim de:) fazla vaktim yok geçmişi okuyup çıkacam herkesi merak ediyom çünkü. refişimden haber var mı, özgecim hastaneye yatmış nedendir. ışıl doğurdumu:) unuttuklarım var mı:)
annem yanımda onunla hasret gideriyoz sıkılır diye çok yalnız bırakamıyom.
bu arada biz bugün doktora gittik doktorum on gün daha bekliyebileceğimizi söyledi salı gününe tekrar çağırdı tabii o zamana kadar doğurmazsam.
nst de sancı yok:) bende tık yok:)
bu arada benim kaan paşa 3800 gram olmuş. off allahım bu tosun paşa nasıl çıkacak benden korkuyom artık çok büyüyecek beklerken diyeeyvahedigeldismile ben oğlumu dışarıda sütümle büyütmek istiyorum artıkk:asigim:
ben geçmişi okuyacam ama büyük ihtimalle cevaplar yazamam kimsecikler kusuruma bakmasın nolur:1hug:

maşallah canım kaan kaptana ama benim zeyneple senin kaanını kaplarından çıkmaya niyetleri yok maşallahopuyorumnanaktan

mehtapcığım baya ağırlaştım şu 3-4 gündür inan yatmak kalkmak o kadar zor oluyokiiiiiiiii.rabbimden sağlıklı zamanda dünyaya gelsin bebeğim.tek isteğim bu ama bu günler gerçekten çok zor oluyomuş.
Aynen canım bende senin gibiyim ama hani orda 1 gün fazla kalmaları onlar için çok önemli diye kendimi zorluyorum inanki...

Hoşgeldin ümmuhan.

Maşallah oğluşuna canım.Gününde belli olmuş gözün aydın.

İyi akşamlar zelihacığım hoşgeldin.
Aliyeciğim bende 39+3 olacağım ayın 10 diye konuştuk doktorumla ama yinede belli olmaz süpriz yaparsa oğluşum.

ay hadi inşallah aynı gün olur.

ya kızlar yaa bende face eklemek istiyom sizi ama nasıl ekleyecem yardım lütfennnnmafoldumben

ben çok heycanlıyım kızlar ...yatsam yatamıyrm,kalksam kalkamıyorum....
yemek yıyım diyrum boğazımdan gecmiyo....kalkayımda duş alayım gene uğrarım......

canım benim çok normal benim 8-9 günüm var şimdiden heyecan bastı hayırlı doğumlar inşallahhhhhhhhhh dualarımız seninle

hg canım ya ben çok telaşlıyım sen 39+4 de giricen sezeryana o zaman kadar doğurursun bence ya
yok hayatım benim ticker zayten 14 nisana ayarlı. 39+0 da doğum. ayrıca benimkinin rahatı yerinde sancı falan da yok.

seninde günün belli olmuş hayırlısı olsun canım Allah yardımcın olsun sağsağlim bebişine kavuşursun inş.

özgecim hayırlı doğum diliyorum.sağlıcakla gelsin kuzey bebek.kendine çooooook dikkat et.iyi haberlerini bekliyoruz .

tuğbacım inşallah en yakın zamanda doğumun gerçekleşir ve kavuşursun bebeğine.

hayırlı olsun canım.güzel bir doğum olur inşalllah.

ay evet ya artık daha zor. geri sayım bööle geriyooo. bir an önce gelsin istiyo insan. bi de ne zaman 4 boyutluda görmek istesek elini hooop kapattı yüzüne, nasıl merak ediyom kime benziyoo diye..

buket asude ben merkez başgedikler köyündeydim.2008 yazında ayrıldım karstan.

KADINLAR KULÜBÜ 2010 NıSAN ANNELERı nden ekleyebilirsin.

buket asude ben merkez başgedikler köyündeydim.2008 yazında ayrıldım karstan.

KADINLAR KULÜBÜ 2010 NİSAN ANNELERİ nden ekleyebilirsin.
çok saol canım bizimde orda arkadaşlar var keşke tanışsaydık umarım yolun düşer buraya tekrar
canım facedeki gruptan isimlerimizin üzerine tıklayıp arkadaşlık isteği gönder diyerek yapabilirsin.

İnşallah canım.
çok saol canım
haha yemekteyızı izilıom ayy stres kalmadı gülcem die kaydirigubbakcemile3
ayy ben onlara bakınca daha çok stres oluyooom

Aynen canım bende senin gibiyim ama hani orda 1 gün fazla kalmaları onlar için çok önemli diye kendimi zorluyorum inanki...

canım benim dr um büyük ihtimalle haftaya çarşambaya verecek ayın 7 sine yani.zeynebin durumundan çok etkilendim sanırım bi an evvel alınsın diyorum hareket etmeyince çok korkuyorum.nedense oğlumunda yeni huyu gündüzleri daha çok uyuyor gece uyumuyor.bakalım herşey yarın belli olur canım

canım benim dr um büyük ihtimalle haftaya çarşambaya verecek ayın 7 sine yani.zeynebin durumundan çok etkilendim sanırım bi an evvel alınsın diyorum hareket etmeyince çok korkuyorum.nedense oğlumunda yeni huyu gündüzleri daha çok uyuyor gece uyumuyor.bakalım herşey yarın belli olur canım
İnşallah herşey gönlünce olur fundacığım.

Kızlar iyi geceler sizlere.Kocaman öpüldünüz.a.s.

iyi geceler tatlı annişler.
bebeklerinizle güzel uykularr...

opuyorumnanaktanŞeniz:teytey:kızlar iyi geceler AEO hepiniz ve melekleriniz kocaman öpüldünüz.baybay.

Back
X