2010 Nisan Anneleri

ay ne güzel yaaa. hiç bitmeyecek sanmıştım valla bu 9 ay. geriye kaldı 12 gün. sonra uzuuuun sürecek yeni bi macera. Allah bu 9 ay olduğu gibi bundan sonraki dönemde de utandırmasın, alnımızın akıyla yetiştirelim bebişleri...

özgenın bebegide cok tatlı masallahh özgede mazlum mazlum bakıo zavallaım heyecanı daha gecmemıstır onunda

ben kk da son dogum olarak nısan ayında tarıhe gecıcem kızlar hepınız buyutmus olcaksınız bıle canım ya kuzeyde geldı ne guzel sırada kım var ??

sen drdan nasıl haberlerle geldin bakalım

canım annemin komşuları geldi de birden, yazamadan çıkmak zorunda kaldım..

çok şükür bizim haberler de iyi.
fıstığım 3 kilo olmuş, sezaryen günümüz 14 nisan, epidural anestezi alacağım kesinleşti.
narkoz öncesi testleri için kan verdim, her şey yolunda çok şükür, şafak sayıyorum :)

yaaa bende artık doğurmak istiyooooommmm....
canım dur yaa :) acelen ne :)
biz 14'ünde beraber doğurcaz :)

ben kk da son dogum olarak nısan ayında tarıhe gecıcem kızlar hepınız buyutmus olcaksınız bıle canım ya kuzeyde geldı ne guzel sırada kım var ??

canım günü falan takma, sağlıkla doğsun da, bizim grubun minnoşu da senin oğlan olsun :)

özge'den sonra kim doğuracaktı, sırada kim vardı hatırlamıyorum ama artık arka arkaya geliyor doğumlar.. :)

her gün ayrı güzel haber alıyoruz :)

bu arada biraz önce aradım özge'yi :)

oğlanı emziriyordu:)
çok tatlıymış maşallah..
özgeciğimin onca ay cayır cayır mide yanmaları boşa değilmiş.. oğluş peruklu gibi doğmuş :)

selam kızlar biz doktordan geldik sancım ara ara hala devam ediyor nst de çıktı ama daha zamanı var dedi doktor çbebeğim 3.600 olmuş büyümüş dedi nasıl çıkacak bu bebek dedi neyse kfa çıkarsa vücüt çıkar dedi eliyle önce baktı sonrada ugs ile neyse çıkar dedi normal yaparsın dedi herşey yolundaymış sancılarım var dedim daha sık değil evet az kaldı bekle az daha dedi artık bakalım ama benim belimde kasığımda ağrıyor şiddetli değil ama ağrı yapıyor
ayy artık doğurmak istiyorum
özgecimin maşallahı var hemen resmini koymuş kuzey bebeğin ama eşi bırakmış sanırım heycen sevinç mutluluk şaşkınlık var yaa yüzlerinde maşallah allah bütün bebekleri nazardan esirgesin

kuzey bebek çok tatlı yaaaa.maşallah ikisi de iyi görünüyor.

inşallah fazla sancı acı çekmeden doğumun gerçekleşir canım.
desen tombiş olacak senin ki..

fulyan sağol canım valla inşallah ama galiba biraz çekecem ii büyümüş dedi doktor neyse yaa allah hayırlısını versin ayy 14 nisan son gün 12 gün var ama en fazla 5 güne olur diye sanıyorum dr da öle dedi ahhh hayrlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alsaydık

bu arada biraz önce aradım özge'yi :)

oğlanı emziriyordu:)
çok tatlıymış maşallah..
özgeciğimin onca ay cayır cayır mide yanmaları boşa değilmiş.. oğluş peruklu gibi doğmuş :)

bende az önce aradım özgeyı oğluşunu emziriyodu seside cok ıyıydı ama yıne sorun yasamıs dogum yaparken bıle kızcagız ne kadar cekti neyse ki sag salim kurtuldu kuzeyın sesi bile cok tatlı gelıodu ayy cnm yaa salı gunu bakalım ben ne yapacam o heyecanla :kedi:

ya kızla nerde fotoğrfkarı ben göremedim başka yerdenmi baktınız.varsa nisan bebişlerine ekleyin nolur...

Kızlar bizz kaçar babamz gelecek az uzanayımda kendıme geleyım belim agrıo ii sohbetler size

nazlıcım bebegını gulegule buyut Allah analı babalı buyutmek nasıp etsın.nasıl bebış.zorluk cekıyomusun.bız emmede zorlanıyoruz bıraz.facede gordum resımlerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…