2010 Nisan Anneleri

cnm sağlık durumuna göre karar ver benn 35. haftama kadar dayanabildim çalışmaya 3 hafta aktarabildimm doğum sonrasına

bilmiyorum keşke şöyle bi kaç ay rapor verse.nisan 15 gibi gidicem o zaman sorarım bakalım ne dicek.ama şu bi gerçek çalışmak zor gelmeye başladı boshayallersmile

cnm sağlık durumuna göre karar ver benn 35. haftama kadar dayanabildim çalışmaya 3 hafta aktarabildimm doğum sonrasına

sağolun.şuan 27+4 ama şimdiden akşam eve gidince bacaklarım filan sızlıyor.iş ağır gelmeye başladı benneyaptımki 3 haftamı eklendi ? sizin sezeryan mı olcak ?

sağolun.şuan 27+4 ama şimdiden akşam eve gidince bacaklarım filan sızlıyor.iş ağır gelmeye başladı benneyaptımki 3 haftamı eklendi ? sizin sezeryan mı olcak ?

yok canımm ben normal düşünüyorumm kısmetse evet 3 hafta aktarabildimm
benimm işim yoğu n değildi dişimi sıksam 1 hafta daha aktarırdımm belkii ama kasmadımm canımm diyorum ya senin durumuna bağlıı zor bi hamilelik dönemiysee kendini yorma heyet raporu ücretsiz izin falan alternatif çözümler ararsınn sağlıkla kucağımıza alalımda inşallah

anladım.Allah doğumunuzu kolay getirsin

canım benım ya ıyısınızdır umarım ıkınızde kavusmussunuzdur saglıkla sıhhatle nasıl aglattın benı varya hakım olamıyorum hala kendıme....

kızlar nasılsınız??

bugün kimsecikler yok herkes doğumamı gitti ya bende istiyorum bendeeeee az kaldıkça zaman geçmiyor sankiii

zeynocum onlinesın burdamısın tatlım ya özgeyle konuşabildinmi nasılmış kuzeycik ve özge olmuştur herhalde doğum dimi

merhaba kızlar
eve şimdi girdim, ben de doktordaydım ancak yazabiliyorum

10.30 gibi özge'nin eşi aradı, çok şükür kuzey'imiz sağlıkla doğmuş :) çok iyiymiş.. özge henüz ayılmamıştı, onun da çıkmasını bekliyorlardı.. yani çok şükür her şey yolunda..

bikaç saat geçsin öyle ariycam ben de, şimdi genel anestezinin sarhoşluğu vardır üzerinde, rahatsız etmek istemiyorum.
ama şükür iyiler yani..

kızlar, caner'in sesindeki heyecanı da duymanızı isterdim :)
Allah'ım daim etsin mutluluklarını..
nasıl da sevinçliydi, heyecanlıydı..

bizim eşlerimiz de böyle olacak demek :)
Allah bozmasın, kuzey'e de sağlıklı, uzun, mutluluk dolu bir ömür nasip etsin inşallah..

zeynocum onlinesın burdamısın tatlım ya özgeyle konuşabildinmi
nasılmış kuzeycik ve özge olmuştur herhalde doğum dimi

canım :) geçmişe pek bakmadan direkt haberleri vermeye giriştim de şimdi gördüm yazdığını :)

çok şükür nisan bebişlerine bir yakışıklı oğlan daha katıldı :) özge de iyidir umarım, henüz onunla konuşamadım.. bikaç saat daha geçsin, iyice kendine gelsin diye bekliyorum aramak
için..

ayy kuzeyimizde gelmiş...

ohh çok şükür... canerde heyecanı tahmin ediyorum benim eşimde hıçkırıklarla ağladı:))

ay salya sümük ağlıyorum ya özge nasıl yazmış öyle Yarabbim (c.c.) bizlerede yaşatsın o günleri kızlar.

allah hepinizin evlatlarini sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin.

demek artik yavas yavas bebekler gelmeye basladi masallah bu listede bende olacaktim ama nasip degilmis bebegimi kaybetmistim 4.ayimda olmadi biz basaramadik iste.

ruzenimm dogurmus demek kuzeyini onunla aramda 1 hafta vardi ben bir hafta geriden geliyordum.onun dogurdugunu duyunca cok ama cok duygulandim cok kotu oldum benim bebisimin dogumunu 26 nisana demislerdi belki simdi hayatta olsaydi benimle olsaydi belki bende kucagima almis olurmuydum acaba bebegimi oglugumu Umutu'umu.ne kadar sanslisiniz siz bebeklerinize kavustunuz sizin adiniza cok mutluyum ama icimde kucuk bir burukluk var istem disida olsa mutlulugunuzu kiskaniyorum.(yanlis anlamayin lutfen)Rabbim bebeklerinizi ve sizleri her daim korusun.banada dua edin lutfen benimde bir yavrum olsun bende yavrumu kucagima alip sevip koklayayim.

kısmet canım kısmetten öte yol gitmiyor işte ama en kısa zamanda inşallah sende yeni bir heyecana yelken açarsın.iyi dileklerin için saol.bizimle mutluluğunu paylaştığın içinde tabiki zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…