2010 Nisan Anneleri

gülseminciğim bize doktorumuz 2-3 gün diye izin verdi biz dün yıkadık şimdi yarın yıkayacağız tekrrardan canım birde göbişi düşüne kadar izin vermedi yıkamamıza

gülseminciğim bize doktorumuz 2-3 gün diye izin verdi biz dün yıkadık şimdi yarın yıkayacağız tekrrardan canım birde göbişi düşüne kadar izin vermedi yıkamamıza

tamam canimcim
ay ben zaten korkarim göbegi düsmeden yikamaya kalkarsam kafamçokkarıştı
keske annecim olsaydi yanimda :sinifsinif:

sinemciğim canım aslında meme başına gerek yok bebekler sezeryandan sonra bir müddet alışmaya çalışıyo memeye canım sanırım sütüm var ama savaş veriyoruz arada mama veriyorum aç kalmasın diye bakalım canımcım şu anda biraz emdi şimdi tekrar deneyeceğim bol bol emzirmek lazımmış canım

iyi hadi bakalım umarım savaşta kazanan taraf anneler olur da bebişler bol sütle uzun süre beslenir.

tamam canimcim
ay ben zaten korkarim göbegi düsmeden yikamaya kalkarsam kafamçokkarıştı
keske annecim olsaydi yanimda :sinifsinif:

gülsemincim ne zaman doğuracam sorusunu hergün kendime sormaktan artık psikolojim bozuldu. hayır ben kendim soruyorum bir de ilgili ilgisiz herkes dışarılarda aaaa sen daha doğurmadınmı diyo. ay diyorum ya zaten kafam karışık sürekli bu konuyla hayırlı zamanda olsun deyip geçiştiriyorum. ama valla ne yalan söyleyim bu hafta olur heralde diye düşünüyorum. olmazsa da artık gününü beklerse sezeryan olacak gibi hayırlısı olsun hakkımızda. ama göbeğim biraz aşağı indi herkes aynı şeyi söylüyo bakalım artık. bu arada senin hissiyatın ne? annen gelemicek mi doğumda canım?

SARIMELEK´cim Allah yardimcin olsun canim dualarimiz seninle olucak
korkma canim saglikli gelsinde kilosu önemli degil sen onu besler tombiss bir bebek yaparsin zaten annesi Şeniz

zeynepcim her gün mü yikicaz bebekleri yoksa iki günde bir mi CADIARZU
kiyamam ben onlara yha :asigim: ,insallah emzirme probleminde hallolur canimcim Şeniz

(anneee)sinemcimmm biz ne zaman doguruceeeeezz yhaa delikafadulden

birpericimm senle ben ayin son annesi secilcez bak demedi deme :gitme:

galiba guzelım yaa napalım beklerız yeterkı saglıkla gelsın bebıslerımız

kızlar size bisi soylemek istiyorum kuzenim bebek sekerleri kapı susleri sepetleri yapiyor, cok da guzel ve şık şeyler var, ilgilenirseniz bana ozelden mesaj atın web sitesini vereyim bakın, begenirseniz 2010 NıSAN ANNELERı ozel indiriminden yararlandırırım sizi

iyi hadi bakalım umarım savaşta kazanan taraf anneler olur da bebişler bol sütle uzun süre beslenir.

gülsemincim ne zaman doğuracam sorusunu hergün kendime sormaktan artık psikolojim bozuldu. hayır ben kendim soruyorum bir de ilgili ilgisiz herkes dışarılarda aaaa sen daha doğurmadınmı diyo. ay diyorum ya zaten kafam karışık sürekli bu konuyla hayırlı zamanda olsun deyip geçiştiriyorum. ama valla ne yalan söyleyim bu hafta olur heralde diye düşünüyorum. olmazsa da artık gününü beklerse sezeryan olacak gibi hayırlısı olsun hakkımızda. ama göbeğim biraz aşağı indi herkes aynı şeyi söylüyo bakalım artık. bu arada senin hissiyatın ne? annen gelemicek mi doğumda canım?

Abimin bebegi öldügü icin problemler oldu aralarinda canim malesef kizkardesimide birakamiyor gelemicek yani :1no2:
aynen sokakta beni gören sen daha doguramadin mi be ? -ammada uzun sürdü hamileligin gibi can SIKICI seyler söylüyorlar
-Yok karnim niye kücükmüs yok bilmem neymis amannn bi sürü sey
bendeki hissiyati sorarsan canimcim ,kendimi dogumuna 17 gün kalmis biri gibi hic ama hic hissetmiyorum :sm_confused:
kadin doktorumda hastanedeki doktorlarda bebegin asagiya indigini söylüyorlar ama bende tik yok
sadece wc´den sonra cok siddetli agrim oluyor onuda yatarsam geciyor uzun sürmoyr baskada bisey yok ama isin ilginci benim reflüm olmaya basladi bir haftadir kafamçokkarıştı
insallah seninkide zamaninda gelirde sezaryen olmayiz ben cok korkuyorum yha

kızlar size bisi soylemek istiyorum kuzenim bebek sekerleri kapı susleri sepetleri yapiyor, cok da guzel ve şık şeyler var, ilgilenirseniz bana ozelden mesaj atın web sitesini vereyim bakın, begenirseniz 2010 NİSAN ANNELERİ ozel indiriminden yararlandırırım sizi

bende isterdim ama canim malum yurtdisindayim malesef boshayallersmile

Abimin bebegi öldügü icin problemler oldu aralarinda canim malesef kizkardesimide birakamiyor gelemicek yani :1no2:
aynen sokakta beni gören sen daha doguramadin mi be ? -ammada uzun sürdü hamileligin gibi can SIKICI seyler söylüyorlar
-Yok karnim niye kücükmüs yok bilmem neymis amannn bi sürü sey
bendeki hissiyati sorarsan canimcim ,kendimi dogumuna 17 gün kalmis biri gibi hic ama hic hissetmiyorum :sm_confused:
kadin doktorumda hastanedeki doktorlarda bebegin asagiya indigini söylüyorlar ama bende tik yok
sadece wc´den sonra cok siddetli agrim oluyor onuda yatarsam geciyor uzun sürmoyr baskada bisey yok ama isin ilginci benim reflüm olmaya basladi bir haftadir kafamçokkarıştı
insallah seninkide zamaninda gelirde sezaryen olmayiz ben cok korkuyorum yha

hayırlısı olsun canım. Rabbim sağ salim kavuştursun bebeklerimize diyorum ben de artık bundan sonrası allaha kalmış bakalım görücez şekerim.

slm kızlar.....
doktor kontrolünden geldik bizde....bebeğim de biraz sarılık tespit etti kan verdik,bakalım dua ediyorum inşlh bişi çıkmazsın diye...işitme testimiz falan vardı bugun ne mumkun yaptırmak,bebeğim çok huysuzlandı ve diğer gelişimizde yaptırız diye bıraktık,cok ağladı,zor sustu,şimdi uyuyor,uyandırmak imkansız paşayı emzirmek için,göğüslerim şişti ağrım var bebeğim pek emmeyi sevmiyo bes dakka emiyo bırakıyo....nese kalksın bi posta emsin uyusunda kuaförde randevu aldım onu halledeyim bari....

fundada dogum yapmıs bebişini kucagına almıstır . bizde yarın sabah 8de sezeryana gırecez kızlar kendınıze ıyı bakın hakkınızı helal edın daha bugun gıremem cok streslıyım bı an once bebegımı kucagıma almak ıstıorum

slm kızlar nasılsınız??kımler dogurdu varmı gelısme ozgecıom ayaklanmısda yazarmıs kk ya masallah kuzey nasıl tatlım yerım onu ben

biz doktor amcamıza gittik geldik çatı muayenesi yapmadı 25 ine kadar doğarsa doğar doğmazsa 25 inde bekliyorum kontrole dedi. kübra'm 3100 gr. olmuş zamanını beklerse 4 kiloyu bulur dedi doktor amcamız..gayet güzel bir gebelik herşey yolunda dedi kızım doğum pozisyonuna dönmüş ama henüz doğuma dair bir belirtimiz yok bekliycez artıkın :)) bu arada henüz 36+4 deyiz..

biz doktor amcamıza gittik geldik çatı muayenesi yapmadı 25 ine kadar doğarsa doğar doğmazsa 25 inde bekliyorum kontrole dedi. kübra'm 3100 gr. olmuş zamanını beklerse 4 kiloyu bulur dedi doktor amcamız..gayet güzel bir gebelik herşey yolunda dedi kızım doğum pozisyonuna dönmüş ama henüz doğuma dair bir belirtimiz yok bekliycez artıkın :)) bu arada henüz 36+4 deyiz..

ohhh maşallah bebişine. seninde az kalmış. normal mi istiyorsun? benim sata göre 21 iydi ama sezeryan olunca 14 ünde gelcek tosbik oğlum...

hg canım sağol.. evet normal istiyorum bu ayın son haftası gelir diyor doktorum ama o kadarda beklerse 4 kg ı bulurmuş işallah haftaya sağlıkla kollarımda olur kuzucuğum..
hayırlısı olsun canım kaç kg olacak işallah doktor bir tahmin yürüttümü?

Yaa kizlar ben sizden cok heycanlaniyorum inanin yazilarinizi okuyunca, kalbim yerinden cikicakmis gibi oluyor, Allah hepinizin yardimcisi olsun.. ne kadar guzel birbirinizle paylasiyosunuz mutluluklarinizii.. benim ozel gunlerim yaklasti ondan bu kadarr duygusalim sanirimm :)

Back
X