Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gülseminciğim bize doktorumuz 2-3 gün diye izin verdi biz dün yıkadık şimdi yarın yıkayacağız tekrrardan canım birde göbişi düşüne kadar izin vermedi yıkamamıza
sinemciğim canım aslında meme başına gerek yok bebekler sezeryandan sonra bir müddet alışmaya çalışıyo memeye canım sanırım sütüm var ama savaş veriyoruz arada mama veriyorum aç kalmasın diye bakalım canımcım şu anda biraz emdi şimdi tekrar deneyeceğim bol bol emzirmek lazımmış canım
tamam canimcim
ay ben zaten korkarim göbegi düsmeden yikamaya kalkarsam kafamçokkarıştı
keske annecim olsaydi yanimda :sinifsinif:
SARIMELEK´cim Allah yardimcin olsun canim dualarimiz seninle olucak
korkma canim saglikli gelsinde kilosu önemli degil sen onu besler tombiss bir bebek yaparsin zaten annesi Şeniz
zeynepcim her gün mü yikicaz bebekleri yoksa iki günde bir mi CADIARZU
kiyamam ben onlara yha :asigim: ,insallah emzirme probleminde hallolur canimcim Şeniz
(anneee)sinemcimmm biz ne zaman doguruceeeeezz yhaa delikafadulden
birpericimm senle ben ayin son annesi secilcez bak demedi deme :gitme:
iyi hadi bakalım umarım savaşta kazanan taraf anneler olur da bebişler bol sütle uzun süre beslenir.
gülsemincim ne zaman doğuracam sorusunu hergün kendime sormaktan artık psikolojim bozuldu. hayır ben kendim soruyorum bir de ilgili ilgisiz herkes dışarılarda aaaa sen daha doğurmadınmı diyo. ay diyorum ya zaten kafam karışık sürekli bu konuyla hayırlı zamanda olsun deyip geçiştiriyorum. ama valla ne yalan söyleyim bu hafta olur heralde diye düşünüyorum. olmazsa da artık gününü beklerse sezeryan olacak gibi hayırlısı olsun hakkımızda. ama göbeğim biraz aşağı indi herkes aynı şeyi söylüyo bakalım artık. bu arada senin hissiyatın ne? annen gelemicek mi doğumda canım?
kızlar size bisi soylemek istiyorum kuzenim bebek sekerleri kapı susleri sepetleri yapiyor, cok da guzel ve şık şeyler var, ilgilenirseniz bana ozelden mesaj atın web sitesini vereyim bakın, begenirseniz 2010 NİSAN ANNELERİ ozel indiriminden yararlandırırım sizi
Abimin bebegi öldügü icin problemler oldu aralarinda canim malesef kizkardesimide birakamiyor gelemicek yani :1no2:
aynen sokakta beni gören sen daha doguramadin mi be ? -ammada uzun sürdü hamileligin gibi can SIKICI seyler söylüyorlar
-Yok karnim niye kücükmüs yok bilmem neymis amannn bi sürü sey
bendeki hissiyati sorarsan canimcim ,kendimi dogumuna 17 gün kalmis biri gibi hic ama hic hissetmiyorum :sm_confused:
kadin doktorumda hastanedeki doktorlarda bebegin asagiya indigini söylüyorlar ama bende tik yok
sadece wc´den sonra cok siddetli agrim oluyor onuda yatarsam geciyor uzun sürmoyr baskada bisey yok ama isin ilginci benim reflüm olmaya basladi bir haftadir kafamçokkarıştı
insallah seninkide zamaninda gelirde sezaryen olmayiz ben cok korkuyorum yha
biz doktor amcamıza gittik geldik çatı muayenesi yapmadı 25 ine kadar doğarsa doğar doğmazsa 25 inde bekliyorum kontrole dedi. kübra'm 3100 gr. olmuş zamanını beklerse 4 kiloyu bulur dedi doktor amcamız..gayet güzel bir gebelik herşey yolunda dedi kızım doğum pozisyonuna dönmüş ama henüz doğuma dair bir belirtimiz yok bekliycez artıkın :)) bu arada henüz 36+4 deyiz..