ay bitanem kaan uyandı da nasıl gittiğimi bilemedim:)ay ben de burda doğuranlardan kiminle konuşsam hepsi uyu diyo :)
bu meret de stoklanan bir şey değil ama işte ne olsa son keyiflerimi yapıyorum ben de :)
cidden o kadar uykusuz kalıyor musun sen de ?
vay kaptan kaan'a da bakınız yaa..
Allah yardımcın olsun güzelim.
ilk 40 gün çok zormuş, herkes öyle diyor.. zamanla düzeniniz de oturacaktır, birbirinize de alışacaksınızdır, çok daha kolaylaşacaktır inşallah...
valla ben 3 günde toplasan 3 saat uyumadım. perişan olunca dün çok gerildim ağladım falan kaanın bezinde 2 damla kan görünce.
annemler beni zorla uyuttu dün düzen kurduk kaan uyudukça bende yatağa girdim hemen toplam delik deşik de olsa 6-7 saat uyudum bugün iyiyim.
yani uyku meselesi bebeğe bağlı dün kaan çok huysuzdu çok ağladı hiçbirimiz uyumadık. bugün şükür düzenli emip uyuyo bizde uykumuzu aldık. yarına bakalım ne maceralarımız olacak:)
ama zeynepcim göğsümü emipde yanağını göğsümün üstüne koyup uyumaya başlayınca bütün ağrılarımı yorgunluklarımı unutuyom:asigim:
saol bitanem çok teşekkürler:asigim:hayırlı olsun tuğba cım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım..
saol canımcım valla o günü atlattım ya ben daha ölmemkaydirigubbakcemile3 kimseyi korkutmak istemem ama neyden kokrtuysam başıma geldi, acının her türlüsünü çektimkaydirigubbakcemile3tugbisim hosgeldin bitanesii hadi bakalim sende atlattin canim ,dogumu atlatmissin gerisi viz gelir canim,oglusunda yaninda daha ne istersin ki baska :))
iyi bak kaanimiza ,yüz bin kere masallahh kuzumuza:asigim: