2010 Nisan Anneleri

sinemciiim
hoşgeldin tatlım

biz iyiyiz diloşla.. nefes nefese oturuyoruz..
iş yaptığımızdan da değil hani hee, mutfağa su içmeye kalktık, o bile yetti bizi helak etmeye :)

senin oğluş ne zaman gelecek bakalım..

tıbbi bi dayanağı, bişeyi var mı bilmiyorum ama herkes "kızlar daha erken doğar, erkekler geç gelir" diyor, bakalım seninki tezi çürütecek mi :)
hayırlısı neyse o olsun, sağlıkla doğsun da..

senin bi sıkıntın, sancın falan var mı
nasıl geçiyor son günler

hb tatlım kusura bakma aniden çıkmam gerekti anca cvp yazıyorum. valla iyiyim allaha şükür oğluşum da iyi teyzesi. bugün kahverengi ve kısa zaman içinde oluşan bi akıntım oldu ayıptır söylemesi wc de bi bezle bakayım dedim kağıda da işaret parmağımın boğumu kadar yine akıntıyla karışık yoğun kıvamda bi miktar kan geldi nişan mı bilmiyorum ama ondan sonra tık yok bir kere sancı gibi bişey oldu sonrasında bişey yok bakalım izliycem bu 2 gün kendimi. belki 2 güne kalmadan size güzel haberler veririm bakarsın ama bu nişanmı bilmiyorum. sancım falan yok henüz. senin de 3 günün kaldı balkızına kavuşmana inşallah. heyecan doruktadır demi. kızlar hakkaten erken gelir derler ama oğlum umarum geç gelmez. hep erken doğumdan korktum şimdi de doğsun diye bekliyorum ne garip. :) bir uyuyorum zeynep aklın almaz gce 1 2 defa uyanıyorum ama 12 gibi yatıyorsam sabah 10 da falan uyanıyorum. hayatım boyunca bu kadar uyku uyumamıştım. son günler bu anlamda güzel geçiyo yani. o nefes nefeselik 3 gündür bende de acayip var sanki nefes darlığı var gibi hisediyorum kendimi.

kızlar ben tam anlamıyla bir lohusa bunalımı yasıyorum....
hersey bana batıyor,herksin her dediğinie alınıyourm,hayatımda en sulu gözlü olduğum on gun yasadım...
yok böle bişi hergun ağlarmı insan sebepsiz yere,ağlarmış:)))
odalar üzerime üzerime geliyor sanki,evde bunalıyorum,çalışmaya alışan bir insan için iş hayatından kopma süreci baya güçmüş aklım hep işimde,acaba ne zaman işe baslayacağım diyip duruyorum,bebeğimle birbirimizi tanımaya çalışıyrouz,o bana ben ona alışmaya çalışıyoruz...

bu arada ufak notlar:
*bebek bezi stok yaptığımız halde yetmiypr kızlar,bir gunde 10 tane bez kirletiyruz...
*allahtan mama masrafımız yok,suan sutle idare ediyoruz
*emzik tutmak istemiyor benim oğlum buda benim işimi zorlaştırıyo,sürekli meme emeyim diyor..
*gunde üç kez kıyafet değiştiğimiz oluyor ,genellikle altını açarken oğlum yaramazlık yapıyo
*uyku duzenimiz tam oturmadığı için geceler leyla gibiyim
*kucağımda uyuyup kalıyoruz ...
*daha ananemiz yanımızda allahtan cok yardımcı oluyo keyfimiz yerinde şimdilik kuzey beyden haberler bu kadar....

aman deyim özgecim kendine de kuzeye de iyi bak 3. kişileri de takma sakın.

merheba kızlar....
bebeğime kavuşamama 2 gün kaldı.
heyecan dorukta....

annee inşallah senin oğluş da gelir hemen de kurtulursun bu bekleyişten.sağ salim gelsinlerde yeter ki...

canım ya demek şafak 2. hadi bakalım hayırlısıyla al kucağına. ben de zeynebe yazdım gerçi nişan olup olmadığını anlamadığım bişey geldi ama hayırlısı bakalım belki bekletmeyecek oğlum beni.

bende yarın 7:30 da sezeryana gidicem hayırlısıyla inşallah.2 gündür kahverengi akıntım var ama sancım yok normal doğuramayacağım yarın son günüm sezeryana gidicem

hayırlı doğumlar zelihacım allah sağ salim kurtarsın hepimizi inşallah. iyi haberlerini bekliyoruz.

slm teyzoşlar uzun süren bir gece uykusuzluğunfdan sonra burdayız eşimle bütün gece ayktaydık:))bizim kız bize oyun oynuyo resmen tam uyutuyoruz altı temzi karnı tok yatırıyoruz beşiğe yatar yatmaz bir çığlık babası omuzuna alınca susuyo sonra tekrar tam üç saat bu şekilde bekledik uyumasını kızımızın eşimle gülmekten kırılıyoruz o öyle yaptırça dünyanın en tatlı uykusuzluğu tabikide bunlar bizim kız şimdiden bizi ele geçirdi kısacası hala bir meme bir mama şeklinde devm ediyoruz sütümün olmasına rağmen emmesine rağmen mamayada hayır demiyor kuzucuk ne yapalım canı sağolsun aslında hiç mama taraftarı değildim ama yengem bana bir arkadaşının olayını anlatınca korktum kadın bebeğini 2 ay boyunca emdirmiş sonra doktora götürüyo hiç beslenememiş diyo doktor aç kalmış diyo benimde tek korkum aç kalması yeterki aç kalmasında böyle devam ederiz daha kendimize bir doktorda seçmedik bakalım gerçi gelenden gidenden doktora gitmeye fırsatmı var o kadar yoğun oluyorki ev annemde gelmese ben kafayı yerdim sanırım birde ev taşınma olayımız var en azından daha geniş bir ev bize daha iyi gelecek şimdilik bütün doğum yapmış anneleri tekrar tebrik ederim yapacak olanlarada bol bol uyumalarını ve dinlenmelerini tavsiye ediyorum rabbim kolay doğumlar nasip eğlesin inşallah

zeynepcim canım maşallah gizem ne kadar da büyümüş. demek ki sütün de yarıyo tatlım. ama her duyduğuna kulak asma sinir hastası olursun sonra aman deyim. iyi bakın kendinize.

selam kızlar bu gece 2 de nişanım geldi.hafif sancımda başladı.ilçeden şehir merkezine geldik ama açıklık 1 cm bu akşam beklicez.nişan geldikten sonra en fazla 2 gün içinde olur dimi dua edin

ya bişey dicem nişan dediğin şey nasıl geldi elif? hep tarif edilene pek benzemeyen bişey oldu bugün kahverengi ve kısa zaman içinde oluşan bi akıntım oldu ayıptır söylemesi wc de bi bezle bakayım dedim kağıda da işaret parmağımın boğumu kadar yine akıntıyla karışık yoğun kıvamda bi miktar kan geldi nişan mı bilmiyorum ama ondan sonra tık yok bir kere sancı gibi bişey oldu sonrasında bişey yok ne su ne sancı seninki nasıldı bu nişan olabilir mi? öyleyse ben de harbiden bekleyim bu 48 saat içinde oğluşumu. senin de hakkında hayırlısı olsun tatlım. allah hepimizi bi avazda kurtarsın sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza.

tuğbacım hg kaan en sonunda çıkktı bulunduğu kaptan demek ama nasıl inatmış kardeş ya yine de normal olmadı demek. neyse sağ salim doğduya önemli olan o çok tatlı bir bebek. maşallah canım. sen nasılsın?

selam kizlar
2 gündür giremiyorum özlemisim valla
gecmise bakamadim umarim herkesler iyidir
bebisleri ile birlikte
bakim bizim doguranlar topiginde yenileri eklenmismi

o zaman benimki de nişan öyle mi senin anlattığına göre aynı olmuş. ama sancı falan yok daha sende ne zaman başladı

nişan i,le birlikte çok hafif adet sancısı şeklinde başladı.ama açılma ilerlemedi işte.şu an arkadaşımın evindeyim.küçük bir ilçede çalışmak zor.bekliyoruz bakalım

slm kızlar nasılsınız dğuran arkadaşların gözü aydın ben hala beklemedeyim ve artık çokkk sıkıldımmmm.koca göbekle tüm hareketlerim okadar kısıtlıki ne yapıcağım şaşırdım

hoşgeldin tuğbacım.
oh bol bol uyusun kaan paşa.
ben iyiyim çok şükür.salı gününü bekliyorum sabırsızlıkla..
hoşbulduk canımmm salı günü sezeryanın mı var senin?
ne alemdesin peki nasıl gidiyor? hayırlısıyla gelir yavrun inşallah canım:1hug:

kızlar topik bomboş bende biraz ilk günlerimizi anlatayım:
en büyük derdim meme başı çatlağı o kadar çok acıyor ki oğlumda saolsun çok sıkı emiyo (maşallah tabiki:nazar:) birde sürekli emmek istiyor memeyi çok seviyor sıpacık:) krem sürüyorum sürekli ama kremin etki etmesine fırsat bırakmadan bir daha emmek istiyor. offff offf çok canım yanıyooo çokkkmafoldumben

çok şükür bugün göğüslerim doldu oğlumun ağzında dolu dolu süt görüyorum artık. 4 gündür milletin çocuk doymuyor, süt gelmiyo lafından çıldıracaktım. şimdide şiş göğüslerim ağrı yapıyor yani derdim mızırdanmam hiç bitmiyorkaydirigubbakcemile3

çok asabi bir oğlum var hepimizi dize getirdi istediği anda meme gelmezse basıyor çığlığıkaydirigubbakcemile3 çok fena savaşıyo benle kedi yavrusu gibi göğüs uçlarımın ağrısından ağlarken onun o hallerine gülüyorumkaydirigubbakcemile3

şu göbeğimiz bir düşse çok rahatlıcaz bezinde göbekten gelen 2 damla kanı görünce dün resmen çıldırdım. bugünde aynı şekilde bezinde kan vardı. yarında böyle olursa kontrole erken gidicez.

bugün çok güzel uyudu gece yandık uyku yok bize. sabaha karşı o kadar huzursuz oluyoki hiç uyumuyo.

ve son not: bütün bunlar bir yana oğluşumun şu anda karşımda huzur içinde uyuması dünyalara bedel.:asigim:

tuğbacım hg kaan en sonunda çıkktı bulunduğu kaptan demek ama nasıl inatmış kardeş ya yine de normal olmadı demek. neyse sağ salim doğduya önemli olan o çok tatlı bir bebek. maşallah canım. sen nasılsın?
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 canımmm çok teşekkürler valla doğumu inatla oldu sen birde şimdi gör o kadar inatçı ve asabi bir bebek ki anlatamamkaydirigubbakcemile3
ben doğum gününü çok kötü geçirdim ayağa da biraz zor kalktım ama şimdi daha iyiyim hala tam olarak eğilemediğim için daha hiç oğluşumun üstünü ya da bezini değiştiremedim.hep annemler yapıyorlar artık yavaş yavaş benim yapmam lazım kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın canımcım?

özgemmm hoşgeldin

sisicim merhaba, biz de bekliyoruz kızımla :)
yürüyen karpuz gibiyiz, tin tin hareket ediyoruz, gün sayıp duruyoruz..

bu arada aliyecim de almış yavrusunu kucağına. gözü aydın...
nisan bebişleri listemize ekledim ama eksik bilgileri var bayaa, fırsat bulup internete girerse, eksiklerini söylesin de ekleyelim hepsini :)
slm canım ben buaralar pek giremiyorum nete bende nisan annesiyim şuanda 38+1 olduk benide listeye eklersen seivinirim. buarada senin doğum ne zaman ve kaç haftalık oldun?

maşallah tuğbiş kaan paşamıza canım emsin tabikide kuzucuğum büyüyecek çapkınlık yapacak daha dur bakalım severim ben onun inadını bizimkide şimdiden inat olduğunu belli ediyo canım bizi elinde fır dönderiyo minik kuzucuğum canım koç burcu eee olacak o kadar

birazda biz kendimizden bahsedelim giemcik maşallah iyi teyzeleri dediğim gibi bizi fır dönderiyo evin içinde yemek saatlerimiz falan onun uyku saatlerine göre ayarlandı artık annem o uykuya dalınca elleriylede beni kendisi doyuruyo eee ben yavrumu o yavrusunu misal bu gece saat 5te kızım uyndı ondan sonra ne mümkün uyumak yok bir damla uyumadı ancak az önce uykuya daldı minik prenses bugün ek vitamine başladık 3 damla şeklinde ağzından verilecekmiş sağlık ocağı vermiş eşime hemde iştah açıyomuş sanırım hayırlısı artık öyle böyle derken 2 hafta yaşında olmuşuz zamn ne kadarda çabuk geçiyo ha doğucak ha doğdu derken :emir_bebek:

hoşbulduk canımmm salı günü sezeryanın mı var senin?
ne alemdesin peki nasıl gidiyor? hayırlısıyla gelir yavrun inşallah canım:1hug:

evet canım sezeryanım var.dün bi yokladı sancılar beni.
doğuracağım sandın.adet ağrısı gibiydi ve çok şiddetliysi.belimde de değişik bi ağrı vardı.
tamam dedim geliyor bu akşam.sonra geçti.bugünü de bi atlatsaydık hayırlısı ile.

bu arada teyzoşlar doğum öyküleri bölümüne öykümüzü yazdık sinemciğimin açtığuı başlığa ama 3 günde ancak bitirebildim:)))

birazda biz kendimizden bahsedelim giemcik maşallah iyi teyzeleri dediğim gibi bizi fır dönderiyo evin içinde yemek saatlerimiz falan onun uyku saatlerine göre ayarlandı artık annem o uykuya dalınca elleriylede beni kendisi doyuruyo eee ben yavrumu o yavrusunu misal bu gece saat 5te kızım uyndı ondan sonra ne mümkün uyumak yok bir damla uyumadı ancak az önce uykuya daldı minik prenses bugün ek vitamine başladık 3 damla şeklinde ağzından verilecekmiş sağlık ocağı vermiş eşime hemde iştah açıyomuş sanırım hayırlısı artık öyle böyle derken 2 hafta yaşında olmuşuz zamn ne kadarda çabuk geçiyo ha doğucak ha doğdu derken :emir_bebek:

aman sağlıklı olsunlarda anne ve babalarını fır fır döndersinler...:)
iştahı da iyice açılır inşallah.benim kız nasıl olacak bakalım.o kadar çok merak ediyorum ki.
bugün karnımda yarın kucağımda olacak inşallah.çok garip bi duygu.

fulyancığım canım benim yarın cennet kokulunu göğsüne koyman dileğimle hayırlı doğumlar canımcım en kısa zamnda fotosunuda ekle canım benim valla kaç doğum oldu 10 kişi ancak ekledi fotosunu kuzucukların merak ediyoruz teyzeleri olarak

Back
X