canım nurse harveys kullnıyorum düm byana ama pek etkili olmadı sanırım hep bi huzursuzluğu var ağlama nöbeti şeklinde değil değil ama ağlıyor işte sütünün bol olması için yada gaz olmaması için neler yiyrsuncanım gazı için sab simplex damlayı denedinmi ben çok memnunum...
bu arada gazı için acı elma yağı ile karnına ve topuklarına masaj yapabilirsin....
muskat verebilrsin anne sütüne karıştırıp...
papatya çayıda gercekten huzursuzsa ve ağlıyorsa sakinleştiryo midesinide rahatlatıyo..
gazlı yıyecekler bende yememeye calşıyrm ama oluyo genede.....
canım buarada face den ekledim senibu arada kızlar;bebeğim 24 saati gecti hala büyğk tuvaletini yapadı,baya zorlanıyor kabızmı oldu acaba...kızlar sizdede oldumu bir eczaneye danışsammı,yada ne yapsam...
gazı yok ama gaz sancısı varmış gibi huzursuzlanıyo arada uyuyo ama genede rahatsız ediyor demekki...
durmuyor ya arkadaşlar bebeğim gazdan durmuyor ilacını içiriyorum rezene veriyorum sırtını karnını ovuyorum nafile ya varmı böle birşey inanın 24 saatin 18 saati ağlamalı geçiyor ne gündüz uykusu ne gece uykusu var bebekte emzirmeye korkar oldum gaz ı olacak diye şaştım kaldım benya bugün çocuk doktoruna götürcez başka birine eşim nöbetçiydi napsın oda çıktı geldi
canım nurse harveys kullnıyorum düm byana ama pek etkili olmadı sanırım hep bi huzursuzluğu var ağlama nöbeti şeklinde değil değil ama ağlıyor işte sütünün bol olması için yada gaz olmaması için neler yiyrsun
slm canım bugün sağlık ocağına gidp tarttırdık orad 4.100 gr çıktı sonra şaşırdık artık başka bir doktorun tavsiyeüzerine özel muaynesine gittik 3.650 geldi oğumdan sonraki kilosu 3300 dü yani benim bebişim 24 günde en fazla 350 almış doktorum az dedi 10 gün bakalım bi deneyelim kilosu böle giderse mama takviyesi yaparız dedi şuanda sütün yetiyordur doyar ama sonrası öle olmayabilir dedi birde sabahları kesinlikle 2 satte bir emzir arada kesinlikle meme verme yaramaz dedi fazla meme midesini şişirir gaz yapar bağırsaklarda artı senide emzik yerine kullanır dedi doktorun yanındada benim kız yırrtı kendini kucağa alınca sustu bu hep böle oluyor deyinevce kucaga alıştırıyorsunuz dedi her ağladığında almayın halime baktı sonra siz strese girere uyuyama hale gelirsniz ve sütte gider dedi emzik verin parmagınızı verin okşayın ama kucağınıza almayın dedi yoksa hep sizi ister sonra siz ne kendinize ne bebeğinize bakacak gücü bulamazsınız kendnizde dedi.bütün emzikleri dene hangisini alırsa verin diye söyledi işte doktor sonrası durum buzeynepcim babana cok cok gecmis olsun canim benim
sanirim seninde artik bi yerden baslaman gerek ,yalnizliga alisman gerek canim
elim cabuk degil demissin canim bosver bebegin iyi olsun insan iki yumurta pisiripte bile karnini doyuruyor
benim elim cabuk oldugu halde,hamileyken bile hatta hastaneden ciktigim gun bile evimi bastan asagi temizleyen ben simdi afedersin evi b..k goturuyor
kendimi cok ama cok yorgun hissediyorum varsa yoksa bebek inanki
o uyudugundada kolum kanadim kalkmiyor ev isi ve yemek yapmaya,Allah bebeklerin haricinde cocugu olanlara gercekten sabir ve güc versin
napalim gittigi yere kadar böyle bebegimden önemli degil
gölgeler canim benim paylasim icin cok cok tesekkürler
atesi cok sükür 36-37 arasi canim,göbegine bant yapistirdim kanaarsa göreyim diye,insallah tekrarlamaz
gecmis olsun canim birdaha tekrarladimi peki?,akintili falan degil canim ama ikinirken,aglarken,hareket ederken,hapsirirken göbek deligi acayip disa cikiyor ,sar demisti büyükler göbegi cikmasin diye ,ama dinlemedim
fadimecim cocuk acliktan agliyorda olabilir canim ,az bi mama takviyesi yap canim,baktin yinede durmuyorsa baska bir sorun var demek
doktor ne diyor peki canim
özgecim sen sadece anne sütüyle besliyordun dimi ? sab simplexi verseydin damlasini arttirip birde sicak biseyler koy karnina canim
benimkisi böyle hem rahat gaz cikariyor hemde kakasini yapabiliyor
canım senin kızla benim kzın doğum tarihi aynı sanırı 19 nisan benim kıza 3 gündür gittiğimiz her doktorda hemşireler çok cazgır nazlı nefesini sonuna kadar kullanıyor dediler biryerde okumuştum omasum duran bebekleriniz 4 ile 6 . hafta tam bir canavara dönüşür diye :)) sanırım gazın tavan yaptığı hafalar 6.haftanın sonu demek 43 günlük demek kırkının çıkması olayı sanırım buradan geliyor bende aynı durumdayım kucağımdan inmek istemiyor uyumuyor hep ağlıyor gaz nöbti olmasada ağlıyor ağlıyor ağlıyor bu döngü hep böle devam ediyormerhaba kızlar.
2 gündür kızım iyice huysuzlaştı ya.2 saat aralıksız uyurdu şimdi tilki uykusu yapıyor.yarım saat uyusun diye dua eder hale geldim.
gazımız azalacağına artıyor ya.denemediğim ilaç kalmadı.
bugün kalça usgsi çekildi iyi çıktı çok şükür.
inşallah hepimizin sorunları biran önce geçer.
canım şuanda doktorum metsili emziğe batırıp ver emziğe alışsın dedi yanındada diğer gaz ilacına devam edebilirsin dedi rezene bitkisel çaylarda verebilirsin dedi fitilde verdi yavrum denege dönecekcanım benim doktorum gaz için bana metsil vermişti, daha kullanmama gerek kalmadı ama ben burudan bitkisel ilaçları duyunca doktoruma sordum, onlardan alayımmı diye. bana şöyle bir cevap verdi;
-her gaz ilacı her çocukta aynı etkiyi yapmaz, bazısına metsil iyi gelir bazısına X bitkisel gaz ilacı. deneyerek görürsün dedi. isterseniz sizde alternatif gaz ilacı sisimlerini alın doktorunuzdan deneyin seçeneklerinizi???
birde havalar ısındı iyicene, bebeklerinize ne giydiriyorsunuz? benim fındığım 21 günlük, kısa kollu iç tulum, ayaklarına çorap, üstünede patikli tulumlardan giydiriyorum. ama öğlen saatlerinde biraz sıcaklıyor gibi. siz neler giydiriyorsunuz??
canım yeşilllık süt yaparmış diye duydum hep salatanın etkisi olabilir bende uykusuz kaldığımda sütün giiyor ama malesefki arkadaşım benim bebeğim beni uyutmuyor ne gece ne gündüz kendide uyumuyor bende buda stres yapıyor bende geriliyorum yemek yapamaz oldum yapamadığım yemeğide yiyemiyorumcanım inanırmısın özel yediğim hiç bişiy yok...öle dikkatlide yemiyroum hani süt olsun falan diye...bazeb kahvaltı vakti geciyor bazen öğlen yemek yemeyi unutuyrm kuzeyden dolayı fırsat olmuyor ama ben suna dikkat ettim,ne zaman uykusuz kalsam kuzey huysuz olsa benim sütüm gidiyor,bide cok etkiliyor huzursuz ortam...gerginsem sütüm anında fark ediyor...
yalnızca hergun öğlen ve akşam yediğim göbek salata...
acaba omu yapıyor...
zeynepcim gecmis olsun canim umarim baban en yakin zamanda düzelir
ama su an tek aklima gelen annenin o öpülesi elinden öpmek isterdim
hem babana hem sana hem misafirlere bakabiliyor
anne yüregi dayanmiyor bide 1 ay daha kal diyor
helal olsun diyorum baska bisey demiyorum
fundacimseni görmek ne mümkün artik ya))
ama göktug pasamiz iyi olsunda gerici bos
selam canlar geçimşe baktım çoğunu okudum ama oğlumdan dolayı alıntı yapamadım hep yarıda kaldı bende alıntı yapmaktan vazgeçtim neyse dün sabahladık resmen çoooooooooook gazı vardı öğlen uyudu ne aklıma geldiyse yaptım 1 saat ufaladım bacaklarını karnına doğru ittim fitil yaptım banyo yaptırdım kimyon nane v.s. neler neler banamısın demedi sabah komşum da 1 ay önce doğum yapmıştı o dedi süt çok yağlı olursa bebeğin gazı çok olurmuş dr öyle demiş bide kızlar ben daha hiç hastanedeki dra götürmedim doğru yapmadım biliyorum ama dikişlerim beni herşeyden engelledi yaa çok ağrı yapıyodu neyse yeni iyileşir gibi oldu sağlık ocağına götürdüm bişey yok demişti dr da hastanede iken iki defa baktı bişey yok dedi sizi kalça filmi falan diyonuz bide kulak için bişey vardı hatırlamıyom mutlaka yapılması gereken bişeymi hepiniz yaptırdınızmı
iyigeceler arkadaşlar malesef gecemiz gene acilde bitti(
hayirdir canim yha ne oldu ? durmadimi yoksa gece ,cok gecmis olsun umarim kötü bisey degildir
refisim naber canim online oldugunu gordum ilk sana soriyim canim
timucinin göbegi bes gunlukken düsmüstü ve 12.ci gununde kabuklari falan tamamen iyilesmisti
dun gece yikadiktan sonra karnini doyurmustum ve altini yapti degistirmek icin actigimda ne göriyim göbegi kanamis ve kan kurumus
doktora götürsem mi icinizde böyle biseyle karsilasan var mi ?
durmuyor ya arkadaşlar bebeğim gazdan durmuyor ilacını içiriyorum rezene veriyorum sırtını karnını ovuyorum nafile ya varmı böle birşey inanın 24 saatin 18 saati ağlamalı geçiyor ne gündüz uykusu ne gece uykusu var bebekte emzirmeye korkar oldum gaz ı olacak diye şaştım kaldım benya bugün çocuk doktoruna götürcez başka birine eşim nöbetçiydi napsın oda çıktı geldi
herkese merhabalar.........nasılsınız güzel nisan anneleri ve melekleri.......
bugün oğlumu dr a götürdük burnunda haif hırıltı ve öksürüğü vardı.burun spreyi ve şurup verdi.çok ilerlememişti Allahtan.......5600 gr olmuş yavrum 11 günde 1 kg almış.eeeeeee gündüzleri beni bu kadar sömürürse kaydirigubbakcemile2kuzucuğumu sevdi dr teyzesi sen artık bebeklikten çıkmışsın falan dedi.........gün boyu uyumadı kuzum hafif gaz sancısı da vardı metsil verdim daha iyice şimdi........
canımmmmm bende kendimi göremiyorum inan.oğlan gündüz durmuyo iş geceye kalıyo artık 12 ye kadar iş yap sonrada yat gün boyu işler böyle sürüp gidiyor canım ya .sen nasılsın umarım bebişte sende bomba gibisinizdir*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?