2010 Nisan Anneleri

canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallah.merak etme insan yalnız kalınca herşeyin üstesinden gelir.kendine güven ve sakin ol.yoksa bebişin de huzursuz olur.ben buna çok inanıyorum.annedeki üzüntü sinir ne varsa bebek hissediyor.

kızlar dün akşamdan beri bebişime mama takviyesi yapmak zorunda kaldım.bebeğimi 1 saate yakın emziriyorum ama 5 dakikadan sonra sinirlenip çekiştirmeye başlıyo mememi.damakların arasına sıkıştırıyo.allahtan dişi yok.zaten daha geçmedi göğüs ucu yaralarım hep kanadı.dün ağladım canımın acısına.sabahtan sağdığım süt vardı önce onunla takviye yaptım.göğsümde çok yumuşaktı.sanırım süt gelmediği için çekiştirdi.emzirdikten sonra sağdım 20-30 cc zor çıktı.bebiş emmekten yoruluyo zaten ben tutuluyorum sürekli aynı pozisyonda durmaktan.sabahtan beri rezene ısırgan humana dere otu incir vs.süt yapan ne varsa yedim içtim.inşallah göğüslerim dolar yine.daha yeni düzene girmişti zaten.birde ben yiyecek yemek bulamıyorum artık.o gaz yapar bu gaz yapar.ya allah aşkına yediğiniz ve gaz yapmadıuğını düşündüğünüz yemek çeşitlerini yazında ben de yiyeyim:)meyvelerden falan da ne yiyonuz.belkide doğru düzgün yemek yiyemediğim içindir öf ne bilim işte.nolur akıl verin ne yiyip ne içiyonuz kızlaaaar.öptüm sizi.sizde olmasanızkafamçokkarıştı

Merhaba kızlar, ins tüm bebişler iyidir.
Fulyan epilasyon aleti alacaksan ben philips kullanıyorum memnunum ama braun daha çok öneriliyor. Kullananlar çok daha iyi diyorlar.
Kızlar ben erik yiyorum. Gaz yapan yiyecekleri tüketiyorum hatta. Mercimek köftesi bile yiyorum. Bebişinizde gaz yapmasın diye tüm yiyeceklerden vazgeçmeyin. Sonra bebişler o yiyeceklere hiç alışamaz. En küçük şeyde daha çok gazlanır.
Sadece kafein ve asitli içeçeklerden uzak duruyorum. Süt kalitesini bozuyormuş.

iki kedili deli geçmiş olsun inşallah güzel haberlerle gelirler.
elifçe ben bulgur pilavı yiyorum süt yapar diyolardı,bide karpuz iyi olur dediler
göğsüm için dr a gittim bugün kenarındaki kızarıklıklar için bi tane krem verdi ama silmek gerekirmiş eczacıya sordum lansinoh varsa onu kullan dedi,artık göğüs pedi de koymuyorum,yarında göğüs kalkanı alıcam,kızım emmesi gereken zamanda uyuyo sütüm boşa akıp gidiyo.

aynı sorunu bende yaşıyrm canımya ne yiyeceğimi şaşırdım artık gaz yapıcak diye yemediğim için sütümün azaldığını hissediyorum buraya ne yediğimizş yazalımya ama ben artık yemeye karar verdim böle giderse sütüm gidecek mama vermek zorunda kalcam bu sefer mamaylada gaz olucak hiç olmazsa benim sütümden gaz olsun canım ben şehriye çorbası içiyorum patatesli yemek yapabilirsin tavuk tüketiyoru balık pirinç pilavı sebze olarak daha cesaret edemedim meyveyede sade muz yiyoum biakç tanede çilek falan

iyi akşamlar arkadaşlar bu gece kızımla tekim eşim nöbetçi lütfen bana dua edin ilk defa yalnız kalıcaz ve bugünlerimiz çok zor geçiyor kızım geceleri uyumuyor gaz nöbetlerimiz oluyor kolik şeklinde bazen neolur dua edin bu geceyi kolayca atalatabileyim kendimde bebeğime bakabilme gücünü bulamamaktan korkuyorum

canımya karpuz yiyebiliyormusun bulgur pilavı gaz yapıyo diyolar nette hep öle yazıyor karpuzuda yazıyordu cesaret edemedim alıp yemeye ama bende alıp yiycem yarın artık kendimi bu kadar çeke çeke yiyeceklerden halsiz kalmaya sütüm azalmaya başladı sebze yemeği olarak neler tüketiyorsun

zeynocuğum canım çok çok geçmiş olsun bitanem benim rabbim acil şifalar versin canımcım emin ol sen herkesten daha iyi bakacaksıın bebişine canım bende çok tedirgin oluyordum ama şimdi herşeyimiz şükürler olsun düzene girdi yemek olayınıda şu son 1 haftadır kendim üstlendim o zamna kadar kayınvalidem annem yapıp gtiriyolardı şimdi kızım gündüz ne zaman uyursa o arada hallediyorum yemek işini canım

fulyancığım ben braunun kullanıyorum epilasyon aletini kaç yıl oldu çok memnunum canım şükürler olsun hiç bozulma falan olmadı elektrik süpürgesi olarakta benimki torbalı olanlardan ama anneme aldık arçelikten çok güzel diyo annem emiş kuvveti falan çok iyimiş canım bak istersen sende canımcım

facede bi ben bulamadim heralde su grubu nisan babalari var anneleri yok ya nolur bi link yollayin

bulgur pilavını bana kadın doğum dr um söyledi,bol yeşillik ye dedi.karpuzda iyi oldu bana bol sulu zaten,çok sütüm yok ama olduğu kadarını veriyorum,mama veriyorum doymayıp ağlamaya başlayınca.

sağol zeynepcim.fikirleriniz benim için önemli.

sağol zeynepcim.fikirleriniz benim için önemli.

rica ederim canımcımumarım yardımcı olabilmişimidr canım elektrik süpürgesindende annem çok memnun canım bende ondan almak istiyorum hem bebiş için en sağlıklısı o olacak çünkü toz torbalılar havaya ister istemez toz kaldırıyo canım:asigim::1hug:

bende hazır kızım yatıyorken neler yediğimi yazayım bende dikkat ediyorum ama bzende şaşırıyorum bu zamna kadar annem kayınvalidem yaptı hep ben bol bol yeşillik yiyorum marul falan yeşil fasulye yiyorum bulgur kızımda çok gaz yaptı bir kez yedim yemez olaydım dedim pirinç pilavı hem süt yapaıyo hem ga zyapmıyo ben bol bol pirinç pilavı tüketiyorum şehriyeli tavuk çorbası yoğurt çorbası falan içiyorum arada kaçamak yaptım bikaç kez yalan söylemeyeyim kola içtim biliyorum gaz yapıyo hemde zararlı ama canım çok çekti zaten içememiştim 9 ay annemde iç göğüsün şişer dedi içtim 2 bardak kadar oyyy öyle iyi geldiki anlatamam ne kadarda özlemişim tadını dedim :)))))

sanirim bu sut olayi biraz genetiklede ilgili tabi yeme icmede cok onemli mesela annemde ablamda hic sut sorunu yasamamis bende hic yasamiyorum ustelikte goguslerimiz kucuk olmasina ragmen arkadasimin gogusleri kocaman ama hic sutu yok enteresan ben cok sasiriyorum o kocaman goguste nasil sut olmaz diye :)
ben cok fazla elma suyu portakal suyu ve su icmeye calisyorum gece yatmadan oncede bir bardak ilik sut iciyorum onun disinda kola kahve ve kola icmiyorum baskada birsey yapmiyrm acikcasi bulgurun gaz yaptigini duymustum. ya kolaya bende zor dayaniyorum icmicem diyorum ama esim bana aciyor hadi hadi al bi yudum diyor bir iki deken bazen bakiyorum 1 bardak olmus bebekte uykusuzluk yapiyor cok icmemek lazim aslinda ama meret iciriyor kendini :)

bu arada bi tavsiye daha arkadaslar ben denedim inailmaz ise yariyor bir oglen bi de aksam iki kez banyo yapiyorum sicak suyla sutler fiskiracak emin olun bazen 3 kez girdigim de oluyor dusa saclarim uzun o yuzden bone takiyorum sadece vucudumu sicak suyla yikiyorum bi sitede okumustum sicak dus sutu arttirir diye hatta sicak havlu koyunda yaziyordu .ben dusu tercih ediyorum bonem kalmamisti kafama poset gecirdim :) sizde deneyim 15 dk sicak suda kalin cikinca inanamayacaksiniz gogusler hemen doluyor ..

dünürüm.. zeynepçim.. canım babana çook geçmiş olsun hayatım... inşallah iyi haberlerini bekliyorum senden... Rabbim acil şifalar versin canım... sana da kolay gelsin.. Allah yardımcın olsun bitanem.. Dila kızımız da inşallah zorlamıcak anesini ve güzel geçicek bu akşamınız...

uzun bi aradan sonra ilk kez yazıyorum..ne kadar özleim burayı bilemezsinz.. herkese iyi geceler bu arada.........umarım bebişler ve sizler iyisinizdir..........

göktuğum bu gün 37 günlük kocaman yakışıklı bi erkek.......kilo alımı boyu gayet iyi....hatta kiloda baya ileride diyebilirim........sürekli memede kalmak istiyo.....o yüzden hiç giremiyorum kk yı ama çok özledim.ev işi,yemek,ütü derken gün bitiyo.. gündüzleri oğlum pek uyumuyo bakalım 40 tan sonra değişecek mi*umarım bütün nisan bebekleri sağlıklıdır............nasılda büyüyolar günden güne....göktuş o kadar değiştiki......ilk gün le şimdiki hali arasında o kadar fark var ki*vaktin çabuk geçmesini istemiyorum bir taraftan doymak istiyorum bebeğimin her haline....rbbime şükür ediyorum çok güzel annelik..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…