saol cicim evet sen tatildeyken ben evde çalışıyodum:)aaaaaay çok sev ındım eve iş almişssın ben tatıldeyken aldın heral hayırlı olsun
canım benim sütüm azaldığında mamaya başladık. biberonla verdim.sonra beni emmeyi yavaş yavaş bıraktı oğlum. biz sıcaklara ve biberona bağladık. ama aynı durumda başka kimse yok sanırım bizde. hem meme hem biberon alan bir sürü bebiş var bizimkisi tembel çıktı.slm kızlar aşımızı olduk çok şükür şidiye kadar ateşi çıkmadı umarım çıkmaz ama 3 saattir uyuyo yavrumm6.300 gr olmuş kilosu boyuda 66 cm maşallah 800 gr almış yasvrum toparlanıyoruz inşallah.. aranızda spor yapan varmı ben başlayacamda ameliyat yerinden korkuyorum sanki hala çiğlik var içeride zaten sol tarafta potluk olmuş nedense doktora gitcem bii... bide bişey sorcam sizlere aranızda hem anne sütü verip hemde biberon kullanan varmı kayınvalidem tutturdu biberon alırsa memeyi bırakır diye yeni başladık bizde biberona bi sorun yaşamadınız sizler değilmibilmiyorumkismile
slm kızlar aşımızı olduk çok şükür şidiye kadar ateşi çıkmadı umarım çıkmaz ama 3 saattir uyuyo yavrumm6.300 gr olmuş kilosu boyuda 66 cm maşallah 800 gr almış yasvrum toparlanıyoruz inşallah.. aranızda spor yapan varmı ben başlayacamda ameliyat yerinden korkuyorum sanki hala çiğlik var içeride zaten sol tarafta potluk olmuş nedense doktora gitcem bii... bide bişey sorcam sizlere aranızda hem anne sütü verip hemde biberon kullanan varmı kayınvalidem tutturdu biberon alırsa memeyi bırakır diye yeni başladık bizde biberona bi sorun yaşamadınız sizler değilmibilmiyorumkismile
canım kaan da bazen bütün mamayı bitiriyor bazen yarısını bile zor içiyor. meyve de de aynı birgün hepsini yiyor devamını bekliyor bir gün yüzünü buruşturuyor. ben sıcaklara bağlıyorum valla bizim de iştahımız değişkenlik gösteriyor zaten.doktorumuz bizi uyarmıştı zaten damak tadı geliştikçe o anda canı sevdiği besini versenizde istemeyebilir demişti. ama tabi ana besin maddesini reddetmesi sıkıntı:)kızlar yaa kaç gündür bende farkettim az önce annemde aradığımda söledi.poyraz sütünü içmio ya eskisi gibi.sadece geceleyin itiraz etmiyor.gündüz savaşıo resmen bizimle.kaşık mamasına meyveye bayılıo ama sütünü içmio neden acaba aynı tattan mı sıkıldı?mamasını değişsem nasıl olur?
saol canımmm çarşamba görüşelim şekerimzemuszemuskaydirigubbakcemile3meltem hoşgeldin canım.bebeişinede geçmiş olsun.kısa zamanda düzelir inşallah.
filiz hamileliğini öğrenme olayına koptum burda.ben hiç anlatmayayım benimki sizin kadar komik değil.aklıma geldikçe üzülüom hatta.
tuğbacım çizimin bitmiş hadi gözün aydın.çarşambadan sonra tekrar gözaydınlığı vercem sana :)))
buket maşşallah canım kuzuna..bizde bugün olduk aşımızı henüz bizdede atteş yok inşallah bu geceyide ateşsiz atlatırız..bende hem meme hem biberon verenlerdenim hiç sorun yaşamadım.oğlum sütüm gittiğinde bıraktı.
ilkbur canım ben de klima almayı istedim ama eşim şiddetle karşı çıktı yanıoz sıcaktan sneye dio adam ya deli edio beni..
iyi geceler kızlar
bizde bugün döndük anneannemizden
ama çok yorulduk bide çok sıcaktı tren rötarlı geldi klimalar bi çalıştı bi çalışmadı falan kendimize gelemedik bi türlü Ahmet Yusuf ta öksürüyor bugün inşallah devam etmez kızlarya o öksürdükçe ben kötü oluyorum
bana gelince hiç iyi değilim mastit oldum sol göğsüm felaket durumda şişti ve kızardı ateş ve sıkıntı yapıyor sabah doktora gittim göğse sürülen bir su verdi eczacıların hazırladığı birde emmediği için yaralarıma da krem
pompayla çekmeye çalışıyorum ama çıkmıyor kızlarya daha doğrusu çıkan süt aynı peynirlemiş gibi içerde sertleşmiş
şimdi çıkayımda sağayım yine
inşallah yarın geçmişe bakabileceğim
kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın
iyi geceler kızlar
bizde bugün döndük anneannemizden
ama çok yorulduk bide çok sıcaktı tren rötarlı geldi klimalar bi çalıştı bi çalışmadı falan kendimize gelemedik bi türlü Ahmet Yusuf ta öksürüyor bugün inşallah devam etmez kızlarya o öksürdükçe ben kötü oluyorum
bana gelince hiç iyi değilim mastit oldum sol göğsüm felaket durumda şişti ve kızardı ateş ve sıkıntı yapıyor sabah doktora gittim göğse sürülen bir su verdi eczacıların hazırladığı birde emmediği için yaralarıma da krem
pompayla çekmeye çalışıyorum ama çıkmıyor kızlarya daha doğrusu çıkan süt aynı peynirlemiş gibi içerde sertleşmiş
şimdi çıkayımda sağayım yine
inşallah yarın geçmişe bakabileceğim
kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın
bitanemm çok sağol daha öncede olmuştum ama bu kadar değildijaleciğim canım çok geçmiş olsun canımcım yaa kıymam bitanem benim rabbim acil şifalar verdsin göğsünü sağdır canım en yakın sağlık ocağında canımcım birde ılık havlu koy canım bende ilk doğum yaptığımda gizem emmeyince yanardı öğüslerim bilirim çokk çokk geçmiş olsun tekrardan kocaman öptüm canım
nazlıcım çok sağol canım rabbim kimseye vermesin çok kötü bi ağrıcanım çok geçmiş olsun. araştırdığımda çok acı veren bişi olduğunu öğrenmiştim. allah yardımcın olsun.. sağ bol bol...
canım çok geçmiş olsun bende 40ımız çıkınca olmuştum benim koltuk altıma kadaar şişmişdi felaket bi agrısı vardı sakın sıcak bişeyler koyma memene yoksa o sütü daha çok kesiyo soguk bus torbası koyunca agrıların diniyo ..
bide bol bol boşaltıcaksın ben öle iyi olmuştum tabi bide antibotik yazmıştı
ya kimdi hatırlayamadm beni biriyle karıştırıyo sanırım benim burdaki adım baştan beri budebe değişmedi yani.bebeğimiz di sanırım
ay bisürü alıntı yapmıştm ama gitti ya şimdi tekrar geri döncek zamanım yok saat baya geç oldu yatcam artık tv izlemek istiyorum ya benim oğlanın huyu baya değişti yatıyo geç zamanda sonra her yarım saatte bir uyanıyor 12 -1 e kadar sonra üstünü değiştiriyorum tekrar uanıyo emiyo falan o böyle yat kalk yaptıkça benim akşam çöpe gidiyo daha yeni dondurma falan yiyebildm düşünün bu satten sonra yenen olduğu gibi kalıyo bide ben bu haliml zayıflayacağm diyorum ama bişeyler yemeyince sütümde olmuyo göktuğ akşam çok sık emiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?